Teaseren a Pro Evolution Soccer 2014

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 31.
  • Videó
Link másolása
A Konami leszállította a soron következő focis játékának első kedvcsinálóját. Mint ismert, a sorozat engine-váltás előtt áll, a Kojima-féle Fox Engine felel majd a látványért, amit most nyúlfarknyi ideig mi is megcsodálhatunk.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen lesz a next-gen Christiano Ronaldo a PES 2014-ben, tekintsd meg az alábbi teasert. Való igaz, még fekete-fehérben is átjönnek a részletek, a látvány érezhetően javult, de vajon a játékmenet is fejlődött? A teljes lepellerántás előtt érjétek be ennyivel.

A Pro Evolution Soccer 2014 az év végén jelenik meg PC-re, PSP-re, Vitára, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, 3DS-re és Wii U-ra.

24.
24.
zslacos
#17: Eléggé szegényes lelki világod lehet, ha ezzel a promóval ennyi bajod van. Először is szerintem a zene teljesen ide illik, művészi magasságokba helyezi a focit és ehhez tökéletes a képi megjelenítés is. Én nagyjából minden nap 5x megnézem, annyira jól eltalálták. Örülök hogy nem egy Fifa féle tipikus amerikai hatásvadász ökörséget hallgathatok, tucc tucc elemekkel megtűzdelve. Ha az Ignite Engine Fifa promót nézem, és egy festményhez kellene hasonlítanom, azt mondanám hogy egyértelműen giccs, a Pes pedig művészi! (Miután pedig kiderült hogy nem is gameplay anyaggal van dolgunk, még röhejes is a helyzet). Messzemenő következtetéseket pedig hülyeség levonni, mert még szinte semmit nem láttunk a Pes - ből, alig írtak róla, ergo nem értem honnan veszed hogy idén is elveszítik a fonalat.
Ez a videóanyag egy felkonferálás az E3 - ra, egy kis hangulatkeltő mozgókép, ami szerintem ízig vérig focihangulatot áraszt, anélkül hogy hatásvadász lenne.
Egyszerűen tökéletes!
Természetes mindenkinek meg van a maga véleménye, de ennyire lehúzó szöveget még más nyelvű oldalakon sem olvastam a teaserről...
(Az EA - ről még annyit hogy nem fejlesztik PC - re az Ignite - et, ettől kezdve elmehetnek a francba, megint ezt az undorító üzletpolitikát fogják nyomni 3 évig, mint régen...)
23.
23.
akifourteen
Nem lenne semmi gondom a PES-el ha meg lennenek a licenszek az osszes ligarol.
22.
22.
msmester
#5: Ez az még pspre is jön gondolom ha a készítők csinálnák egyedül akkor lenne wiire, de gondolom a ninti megdobta őket egy kis zsével hogy ne már így ki fog ut venni...
21.
21.
20.
20.
oliveer
Fifa vs. PES . Örökös vita ki ezért , ki azért.... A Pes ottvan nagyon csak magyar kommenent hiányában sokan a FIFA-t tartják az istennek....
19.
19.
Lord Zozo
Ez a videó kritikán aluli!

Sokáig a PES tartottam a jobb játéknak a Fifa-val szemben. A Fifa 2012- ben viszont sztem rengeteget fejlődött és azóta sokkal játszhatóbb, élvezetesebb lett, mint a PES.
Ahogy látom folytatódik ez a tendencia idén is.
18.
18.
shatterhand
#15: Pes12-t is még rengetegen nyomnak (quick mecs pár mp és kapsz ellenfelet). 2v2 meccs is van. Online pass nincs, rohadtul túlbonyolított menü viszont van.
De meccsről kilépés ritka mint a fehér holló. És nem is díjjazák tökmindegy milyen indokkal szakadt meg. Fifában utáltam a 89.percben kilépőket, na itt nincs ilyen.

17.
17.
unrealnoise
#14: +1

PES-ről meg erről a videóról ez a véleményem:

Ez valami rohadt gyenge promó anyag volt. most komolyan. 2013-ban ilyet? ilyenzenével és ilyen utolsó pár másodperccel? ez a fekete-fehér színvilág, kiemelve pár dologgal... ejnye, mintha egy gagyi rajongó film lenne.

Esélye sincs semmilyen szinten, valamikor régen elvesztették a fonalat.
a bajnokságok licensze sokat lendíthetne rajta, ha az meglenne, talán még több pénzt ölnének a játékba = felvehetné a versenyt a FIFA-val egy idő után, de jgy...

Még sajnálni se tudom őket, mert pl még a menüben, a felhasználó felületen is óriási hibákat vétenek, pár évvel ezelőtt pedig abban nagyon jó volt a PES, a FIFA-t is lekörözte használhatóságra, áttekinthetőségre...

Aztán visszatérve erre a videóra... ez, ez gyerekek valami borzasztó...
16.
16.
Panda HUN
#15: Arról nem tudok, mert a 2009-es résznél abbahagytam, mert abban konkrétan képtelenség volt lejátszani egy online meccset... Amit fórumokon olvastam az nem túl pozitív, állítólag még 2vs2 meccsre sincs lehetőség... Ebben nagyon sokat kell erősíteni a Konaminak.
15.
15.
#14: +1
Mondjuk én nem nyomtam ilyen komolyan, de a meccsből kilépés engem is idegesített. A PES-t még nem toltam online. Ott milyen a helyzet?
14.
14.
Panda HUN
#8: Amiért nekem elegem lett a Fifából az a kiegyensúlyozatlanság. Miért van az, hogy több irányítási variáció van? Mi nagyobb részt a baráti körrel a pro club-ot toltuk full manuális irányítással. Erre jön a vér István csapat full assisttal és kb ritmusjátékot nyom a foci helyett (a-a-a-b vagy a-a-x-b gó,l irányt/erösséget/időzítést adni se a passznak se a beadásnak/kapuralövésnek nem kell mert a gép megcsinálja helyette) Amikor meg nagy nehezen 10-ből egy csapat ki mer állni teljes manuális irányítással akkor meg a 20. perc környékén kilépnek, mert 3 passzt nem tudnak megcsinálni, a beadások a kapu mögé szállnak, a kapuralövések meg a szögletzászlónál kötnek ki. Mindenkinek tudom ajánlani aki fifázik, hogy próbálja ki a full manuális irányítást, (persze ne a gép ellen) sokkal valósághűbb meccseket tudsz játszani a haverod ellen. Vannak rontott passzok, beadások, rossz ütemű szerelések, belépők, elrontott kapuralövések... Bocs a hosszú kommentért
13.
13.
federer88
#10: "A Pro Evolution Soccer 2014 az év végén jelenik meg." Szokás szerint érkezik idén is, úgy, ahogy az előző években.
12.
12.
Nekem mindíg is jobban tetszett a PES, de a licence nélküli fantázia csapatnevek kicsit keserű szájízt hagynak benne. De a BL licence órisási plussz.
11.
11.
batonai87
#7: Nézd meg jobban! ;-)
10.
10.
kulabácsie
Értem jövő év végén jön ki....hát akkor kurvára el sem kezdték magát a gamát programozni :)
Már azt hittem egy gameplay vidit tolnak fel belőle.
9.
9.
kulabácsie
A PES 13-ban is csalódtam,ez mitől lesz jobb ? :pfff
Egy jó erős lövést nem lehet megbikázni a pesbe,alig repül el a laszti a kapuig,még a kapáslövés is.
A fifában legalább lehet állítani a lövés erősségen.
Meg ugye szebb a fifa,meg nem olyan darabosan mozognak...de nem akarok ebbe bele menni.
8.
8.
Bl4nco
én eddig csak fifát vettem de azt hiszem most lett elegem a sorozatból egyrészt azért mert már csak a multira fókuszál, mondjuk ez nem is lenne probléma de h a 38 fordulós bajnokságnak már 34 meccs után vége van azért az... biztos vmi ps3as bug vagy nem tom, na ez elég nagy off volt sry, még a pes 13 kell majd kipróbálom valamikor
7.
7.
NoRush
#6: "de ez jobban néz ki... Egyelőre. :-)"

Hö? Mi néz ki jobban? o_O Én csak egy fekete lyukat láttam pár lábbal aztán cső...
6.
6.
batonai87
#2: Én FIFA-párti vagyok, de ez jobban néz ki... Egyelőre. :-)
Bár a fekete-fehér design sok mindent ápol és eltakar.
5.
5.
Norbiii
Már meg sem szólalok, hogy nem jön Wii-re, már 1000x hangot adtam neki....Példátlan....,Egy éve sincs kint a Wii U, de már THE END, de nem akarlak Titeket ezzel untatni, ezzel be is fejezném....

Kár, hogy én innen hiába ,,kiabálok,, egy szart sem ér a szavam...:(
4.
4.
AIlspah
#2: Nem rosszak ezek a Pes részek sem, de nekem ha választani kell tényleg inkább fifa, joban átjön a hangulata mit ennek :)
3.
3.
Yanez
Végre Vita-ra is lesz PES!
2.
2.
lesik20
Jó nak tűnik, ahogy tünik nem csak Ronaldo arcát dolgozták csak ki most.

Ui: Alig várom a sok Fifa vérpistit akik egyböl rámondják hogy sz*r és hogy a Fifa jobb lesz.
1.
1.
Panda HUN
Kérdés: a prev-gen verziókban is cserélik az engine-t? Ha igen, akkor 6 év hűtlenség után visszatérek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...