Kulisszák mögött a Watch Dogs

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 31.
  • Videó
Link másolása
Ma már egy valamirevaló játék sem készülhet el motion capture-stúdió bevonása nélkül, és szerencsére a Watch Dogs karaktereinek mozgásáról is valódi színészek gondoskodnak majd. Erről szól az új fejlesztői napló.

A háromperces szösszenet nemcsak a színészek munkáit, de az éppen felvett jelenetekhez passzoló gameplay-anyagokat is tartalmazza, így mindenki azonnal láthatja a végeredményt. Érdekesség - és ez a fejlesztők szerint közel sem egyszerű -, hogy azt is motion capture-rel csinálták meg, mikor a játék főhőse séta közben zsebre teszi a kezét:

A Watch Dogs egyébként november 22-én jön PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra, illetve debüt után lesz next-gen változat is belőle. Köszi, giga321 és EBR2000!

14.
14.
Lacek896
#13: Ezen most jót röhögtem. Magát összefosó Uplay szerverek amikor egy új játék startja van, ( pl.GR:FS) ebből adódóan eltünedező mentések, megszakadó netkapcsolat, abszolút használhatatlan kliens, a játékmenetbe nagyon csúnyán belenyúló bugok, és a sorozatosan rossz patch-ek amik inkább krekkelik a játékot. Ez kérem Ubisoft style jó játékok ultra sz@r minőségben.
13.
13.
Macifasz
#10: Nem a Rockstarból kell kiindulni. ;-) Az Ubi mindig is remek és gépbarát PC-s portokat dobott piacra. Inkább a GTA V kapcsán kell fosni, hogy majd megint a 4. 5. patch után lesz játszható. Az erőműveken is.
11.
11.
AIlspah
#10: kac-kac most jót nevettem :D
10.
10.
Lacek896
#8: Én a helyedbe nem lennék elájulva. Nem tudom milyen platformra veszed de ha PC-re akkor az 5. talán 6. patch környékére talán élvezhető is lesz erre készülj fel. Az E3-as videók meg ki lesznek kozmetikázva, tiszta potya megnézni.
9.
9.
REMUX2013
azé sok munka van amig egy gamet elkészitenek,de azé nagyon nagy a tehnika a mai világba
8.
8.
AIlspah
Gyerekek! Ezeken látszik, hogy a fejlesztők odarakják magukat, nagyon akarják, és meg is lesz az eredményük :) Szerintem ez egy nagy játék lesz, nagyon kíváncsian várom a gameplay-t az E3-on szerintem arra egy különösen jót fognak kitenni:) Első napos vétel, szerintem egy nagy cím lesz ebből :)
UI: Én is ugrálgatnék ott a fejlesztőkkel :D
7.
7.
EBR2000
Én nagyon bírom ezeket a vidiket! Az SC-s MoCap vidi is nagyon jó volt!
Ezeket jó nézni!
6.
6.
thernielle
Nagyon izgalmas játék lesz ez!
5.
5.
Macccy
Imádom a Motion Capture -t ...
4.
4.
Zombiekiller6
Még ez sem győzött meg, kösz ACIII, hogy elrontottad az Ubisoft hatást.
3.
3.
eximmice
Imádom az ilyen hogyan készült videókat,kár,hogy nincs belőlük több és hosszabb.
2.
2.
xQx.
Ez elég érdekes videó köszönjük.
1.
1.
DON GONDOCS
Az assassin creed mellet ezt várom a legjobban. Pedig nem annyira különleges játék ez. De mégis.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...