Shadow of the Eternals - Kickstarter vagy semmi

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 2.
  • Hír
Link másolása
Nem áll jól a Shadow of the Eternals crowdfunding-kampánya, márpedig a fejlesztők szerint nem valószínű, hogy a játék elkészülhet, ha a kickstarteres és a PayPal-gyűjtés befuccsol. Húzzunk bele!

Bár sokan könyörögtek az Eternal Darkness: Sanity's Requiem folytatásáért, most, mikor készülne valami a témában, mégsem lelkendeznek a rajongók. A Shadow of the Eternals Kickstarter-kampánya nem áll túl jól, 16 nap van hátra a gyűjtésből, és a szükséges 1,35 millió dollárból alig 122 ezer dollár gyűlt össze, és a PayPal-befizetésekkel együtt is csak 271 ezer dollárra rúg az a fejlesztésre összekalapozott pénz mennyisége.

Márpedig a játékot csináló Precursor Games szerint a crowdfunding-kampány elbukása valószínűleg megpecsételi a projekt sorsát is. A csapat operatív igazgatója, Shawn Jackson elmondta, "más finanszírozási forrásuk nincsen", szóval ha nem mennek jól a dolgok, valószínűleg a játék sem készül el. Jackson maga sem áll túl pozitívan a dologhoz, azt is leszögezte már, hogy a PayPal-befizetéseket is visszatérítik majd ebben az esetben.

A Shadow of the Eternals 2014-ben jelenne meg Wii U-ra és PC-re.

8.
8.
ennijofat
Csináljanak belőle epizódokat :D És akkor 10 chapteres lesz. Az elsőt már el is kezdhetik készíteni.
7.
7.
goblinfing
Ez a kickstarter mi? Mert nem nagyon vágom..az hogy donateböl készül a játék or wut?
6.
6.
DON GONDOCS
Kicsit csalódott vagyok, bízok benne hogy összejön a pénz.
5.
5.
ennijofat
#4: Ja, csak az Obsidian kicsit többet tett le az asztalra :) Ezen felül adott ki kisebb videókat és meghódította a régebbi szerepjátékokért rajongó játékosok közönségét.
4.
4.
mocs4k
Egy embernek nagy összeg, egy AAA-s játék fejlesztéséhez már annyira nem. Amúgy a Project Eternity 3szor ennyit összeszedett bőven, pedig ők mit csináltak? Még egy videot se, csak egy képet, ami szerintem annyira nem is volt jó...
3.
3.
ennijofat
+Csak PC és Wii U? Ez max akkor jöhetne ki ha multiplatform.
2.
2.
count69
Igen. Ennyi infóért cserébe ekkora összeg...Adjanak ki valami életképes dolgot, akkor beindul...
1.
1.
ennijofat
Ez egy kurvanagy összeg. Nem tudom mire számítanak. Ki kellett volna adni egy demot, és onnatól adni a projektnek 2 hónapot és akkor talán sikerül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...