E3 2013: MGS 5 - David Hayter visszatér?

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 2.
  • Pletyka
Link másolása
Amennyire egyértelmű volt, hogy a The Phantom Pain a Metal Gear Solid V-öt takarja, annyira homályos most egy raklapnyi részlet a projekt kapcsán. A szinkronról még mindig csak találgatni tudunk.

David Hayter 1998 óta szinkronizálta Solid Snake-et és Big Bosst, eddig azonban úgy tűnt, Kojimáék nem őt kérték fel a Metal Gear Solid V főszerepére. Ezt maga Hayter árulta el anno, de Kojima is utalt rá néhány nyilatkozatában - a rajongók általános megdöbbenésére persze.

Most mégis reménykedhetünk.

Történt ugyanis, hogy a Konami kitweetelte, a június 6-i E3 előtti műsorában "Snake új hangját" is bemutatja. Az üzenetre rengeteg válasz érkezett, de egy mindenképpen kitűnt közülük: maga Hayter is reagált a kommentre, azt mondta, "nagyon várja az E3-at, és reméli, hogy nem veszíti el a hangját"... Bár nekem elsőre ez inkább cinikus válasznak tűnik, sokak szerint Hayter arra célzott ezzel, hogy mégis csatlakozott a Metal Gear Solid V szinkrongárdájához.

Akárhogy is, a jövő héten minden kiderül, megtudjuk, tényleg játszik-e Kiefer Sutherland a Metal Gear Solid V-ben, és hogy az ötödik rész és a Ground Zeroes végül milyen kapcsolatban áll majd egymással. Már ha tényleg két külön projektről van szó...

5.
5.
simon 555
#3: Nem értem miért lenne az igazi japán hangal?
Snake nem japán karakter.
4.
4.
Mothman
#3: Ebben nem értek egyet, a Solid Snake David Hayter hangján az igazi, és úgy általában a Metal Gear Solid angol szinkronja első osztályú.
3.
3.
tundra
Remélem lesz rajta japán hang mert úgyis az az igazi.
2.
2.
simon 555
Szerintem Hayter tweetjével egyértelművé vált, hogy ő lesz a szinkronja Snake-nek.
Azért ő már csak tudja, hogy ő e a hangja vagy sem:D
1.
1.
metercsiken
Akkor várjuk a fejleményeket!
Bár számomra mindegy ki szinkronizál( nem követtem annyira a szériát )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...