E3 2013: Nem lesz Resident Evil 7

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 2.
  • Pletyka
Link másolása
Legalábbis az E3-on biztosan nem lesz ott a sorozat következő része. Az nem derült még ki, hogy a nemrég kiszivárgott plakát valódi-e, vagy csak valaki megtréfálta a nemzetközi gamer sajtót...

Ahogy azt megírtuk nemrég, valaki logóval és szlogennel együtt kiszivárogtatta a Resident Evil 7 állítólagos plakátját, a találgatások pedig azonnal megkezdődtek: az E3-on már láthatjuk is a folytatást?

Nos, úgy néz ki, nem. A Geimaku Capcom közeli forrásból értesült arról, hogy a japán kiadó nem készült Resident Evil 7-bemutatóval az E3-ra, arról viszont már nem szólt a fáma, hogy a projekt létezik-e egyáltalán, és hogy a múltkori anyag valódi volt-e.

A Capcom korábban annyit mondott: a Resident Evil: Revelations HD-változatának teljesítményétől függően dönt arról, hogy merre tartson a sorozat a jövőben.

25.
25.
TheAxySnaker
Nem lesz Resident Evil 7
JC Denton válaszol : What a Shame
23.
23.
Type R
nagyon ott van!!! Rendesen para:-) inkább màr a silent hillre hajaz ,de nagyon jó
20.
20.
Type R
Pont a napokban raktam le a 0-át gamecubeon:-) az igazi rezik egyik utolsó pillére:-( igaz ,hogy èn személy szerint imádtam az 5 öt de az màr inkább egy jó indiana jones kaland volt.. Ami persze nagyon szerethető még a hibái ellenére is. Viszont a hattal màr nagyon elrúgaszkodtak egy totál más irányba ,èn sem bánnék egy full remake et az összes régi részről az új gépeken amik hoznák a régi a hangulatot:-)
19.
19.
Gora
Nos én is visszasírom azokat a régi szép psx-es időket (am még van, néha elővesszük nosztalgiázgatni). A Revelations megvan, de időhiány miatt nem kezdtem el, csak havernál toltuk picit, nekem bejött. Nem tom de azalatt a 2 óra alatt jól el voltunk vele. A hat leon kampányát toltam ki és a jakesbe kezdtem bele. Hát ez már full akció ami számóra egy óra unaloműzőnek felel meg. Az 4 volt az új generáció közül az uccsó amit nem csak a neve miatt toltam ki. Az 5 is szórakoztató volt napi 1,5 órára, este :D Egyszóval ahelyett, hogy 7-et csinálnának mondjuk egy Resi2-3 Remake-t (az első remake alapján) összedobhatnának (lehetôleg pc-re is :D).
18.
18.
trion96
#17: És NEM a modern kamera nézettel van a baj!
17.
17.
trion96
#16: Lehetne persze! És a modern kamera nézettel van a baj! Jó példa erre a Last of us is. Nagyon dermesztô hangulata van.
16.
16.
p3ti
#15: Én pár hónapja játszottam végig a Resident Evil 2. részét, és ahogy te is leírtad - sokkal lassabb és sokkal "bénább" a mozgás, és ezért már az is félelmetes volt, hogy nem tudtam kellően gyorsan reagálni semmire ^^ Nem mondom azt, hogy minden maradjon úgy mint régen, de szerintem lehetne csinálni egy félelmetesebb Resi -t, a mostani körülményekhez megfelelően. Számomra a Shadows of the Damned csinált mindent jól ebben a generációban. Na egy olyan kaliberű Resident Evil -t valaki összedobhatott volna igazán
15.
15.
rezy
Nekem a 4 sem tetszett annyira, mint ahogy isteníti mindenki, habár az 5,6-nál lényegesen jobb volt! A Resi 3 Nemesis volt anno ps 1-en a nagy kedvenc, nem volt egyszerű játék s baromi hosszú is volt, emlékszem nehezen álltam fel mellőle :P de be kell látni hogy a legtöbbünkből már csak a nosztalgia beszél, én pl. vmelyik nap szereztem be boxra a Code Veronica-t, de hamar letettem, mert nagyon frusztráló az irányítás a mostaniakhoz képest... ami anno nem annyira tűnt fel most egyszerűen játszhatatlanná teszi számomra sajnos :(
3.
3.
PrimYaz00
#1: a codot kéne már elfelejteni, ezt meg lezárni 1 fasza résszel amibe minden főszereplő benne van és 1-2 meg is hal a végére
2.
2.
DON GONDOCS
Nem baj, majd jön valami csapnivaló spin off, utána a teljesértékű folytatás.
1.
1.
Novotsik
Hála az égnek! Remélem elfelejtik végre és valami új játékkal állnak elő
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...