Idén még nem vált generációt a PES

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 4.
  • Hír
Link másolása
Nem igazán tudjuk hova tenni a Konami szárnypróbálgatásait, Fox Engine ide vagy oda, a Pro Evolution Soccer 2014 látványra nem az igazi, és nem is lesz belőle next-gen változat. Persze majd a játékmenet.

A Konami megmutatta végre a népnek a Pro Evolution Soccer 2014-et, és bár az írta a sajtóközleményben, hogy az idei PES "új kezdetet jelent a sorozat számára", 2013-ban ez elsősorban játékmeneti újdonságokat takar majd.


A játékot a Fox Engine hajtja, a játékmenet pedig hat kulcsfícsör köré épül:

  1. TrueBall Tech: a játékosok az analóg karral kezelhetik a labdát, amivel egyszersmind a focista súlypontváltását is befolyásolhatják. Te döntöd el, hogy veszed át a labdát, hogyan passzolsz.
  2. Motion Animation Stability System: a fizika minden korábbinál fontosabb lesz, a játékosok ütközései nagyban függnek azok adottságaitól, és szerelésből is többfajta lesz.
  3. Heart: az atmoszféra is előtérbe kerül, ha a csapatod hazai pályán van, meglesz az előnye. A játékosoknak mentális tulajdonságaik is lesznek, ha rosszul megy nekik, lehangoltak lesznek.
  4. PES ID: több játékosnak lesz saját játékstílusa, az előző rész 50 különböző focistát különített el, a PES 2014 legalább kétszer ennyit fog.
  5. Team Play: a pálya egyes területein különböző taktikákat alkalmazhatunk, akár három főre szabott manővereket is kidolgozhatunk, hogy kihasználjuk az ellenfél gyengeségeit.
  6. Core: a PES sarokkövei, magukba foglalnak minden apró változtatást és finomítást, így a például megváltozott szabad- és büntetőrúgásokat is.

 

A PES 2014 PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és - le sem merem írni - PSP-re érkezik, next-gen változat, úgy néz ki, idén még nem lesz. Viszont állítólag a motor jól skálázható (ez mondjuk a Fox Engine-ről köztudott), így jövőre ennek sem lesz akadálya.

23.
23.
theRealkoeman
A FIFA így még jobban meg fog erősödni. Hülyék a Konaminál.
22.
22.
JackBauer
#20: szerintem ne az eladásokból induljunk ki, bár ki kell jelenteni, hogy a fifa jó játék, de szerintem a pes jobb
21.
21.
Norbiii
Én ps2-ön toltam sok PES címet, de olyan idegesítő volt az irányítása. 2 centiről és fölé lehetett lőni a labdát...XD XD

A FIFÁK rálisabbak voltak, de most a PES-t is megszerettem. :) :) Még SNES-en toltam az Internation Superstar Soccer Deluxe-t, akkoriban az volt a legjobb focis játékok egyike! :)
20.
20.
BrendOoN
úúúúúúúúúristen hogy néz ki ez a borító? Hogy néznek ki azok a fejek? A jobb alsó sarokban az ott Neymar lenne és egy repedt, meggyűrődött fejű Müller? Úristen... PS4-re a Fifa kap egy új motort ez meg...
Tavalyi a Fifa-Pes csata: http://mixturesport.com/wp-content/uploads/2012/09/251365_549832021697146_925043842_n.jpg
18.
18.
Panda HUN
#16: Képtelenség volt online játszani vele x360-on, akkora hibák és lag volt benne, hogy feladtam a próbálkozást.
17.
17.
Itsuki
Számomra a PES 6 volt az utolsó jó,meg persze az elöttiek... De az a baj hogy általában nem nagyon hajaznak az "igazi" focira,FIFA is olyan unrealisztikus hogy ugye az is egy sport már szinte,PES is,lenne egy fociprogram ami azért... PES az realisztikusabb sokkal közelebb van a focihoz mint a fifa,de azért már 10 éves a sorozat és kevesebb licensz van mint 10 évvel ezelött volt,ez már gáz,és még a régi pes6hoz 100000 kieg volt,ezekhez a pesekhez stadiont sem lehet csinálni szinte. és sajnos a kedvenc csapatom a dortmund sem lesz licenszelve...
16.
16.
Yanez
#15: Nekem a 2009-es volt a legutolsó, ami jó. Most is csak azzal tolom.
15.
15.
Panda HUN
Pedig vártam, hogy váltani tudjak a Fifáról... Sajnos igen kevesen játszák a Fifát manuális irányítással, assisttal meg csak önmagát veri át az ember. (haverokkal letöltöttük a magyar bajnokságot a creation centerből és manuálba játszva tényleg olyan szituációk vannak, mintha NBI-es meccset néznél a tv-ben. Lehet ez most kicsit mazohistán hangzott... :D )
Ha a fox engine van alatta akkor a gyengébb grafika nem zavar, a licenchiányt lenyelném, csak ne legyen annyira robotszerű, mint az 2008-2013-ig volt... A 2006-os volt nekem az utolsó igazi Pes.
14.
14.
JackBauer
13.
13.
JackBauer
#10: nem a motor nevétől lesz next-gen, hanem attól, hogy csak current-genre jön ami ps3 és xbox360
12.
12.
Belerofon
#10: Látom te is nagyon tisztában vagy a "next-gen" jelentésével..(de gyűlölöm ezt a kifejezést)

Következő generációs konzolok maradnak idén ki,ez a lényeg.A mai konzolokra pedig teljesen mindegy milyen motorral jön,nem lesz next-gen látvány ami a nagy gépeken...

Mi nem világos ebben?Ha nem értetted meg,akkor ne is reagálj erre inkább..
11.
11.
Yanez
A Psvita-ra sem jön már???
10.
10.
dshadow
#5: Ne Józsizzál mert nem áll jól. Ezek x360 és PS3 képek. Azt hogy idén (kedvedért: EBBEN az évben) nem adják ki a nextgen konzolokra attól maga a játék nextgen mivel egy butított fox van alatta. Ha jól sejtem te fordítottad angolról a hírt, enyje-benyje.
9.
9.
Dízel
ez még akkor elég kevés lesz.... egy teljesen új alapokra tett pesnek lenne esélye, még több licens-el. ez igy karcsú lesz sajna.
8.
8.
ultra pc
A játékosok mozgásrendszere remélem rengeteget fog változni mert elég gáz pes13 ilyen téren
7.
7.
shatterhand
#6: beáldoztak (nem beáldoztam:)
6.
6.
shatterhand
#3: Mert piszok könnyű ultralátványosan focizni aminek köze nincs a tévében látottakhoz.
De ettől még nagyon jó játék, csak vmit erősen beáldoztam vmi kárára és a többség elégedett mert élvezhető.
kicsit kacifántos érthető asszem:)))
5.
5.
fojesz
#4: Józsi, figyelj, ha valamit tényszerűen állítunk, az hivatalos anyag alapján történik. A Konaminál reklamálj.
- http://uk.games.konami-europe.com/news.do?idNews=713
- http://www.eurogamer.net/articles/2013-06-04-konami-shows-current-gen-pes-2014-with-new-in-engine-screenshots
4.
4.
dshadow
Kamu hírt is leadtok? Idén next gen lesz a PES és minden eddiginél szebb grafika. Ezek valószínüleg XBOX360 és PS3-as képek!
3.
3.
gorgo
És csodálkoznak hogy miért dicsérik a Fifát annyira.
2.
2.
shatterhand
Csak ne legyen ez is olyan agyoncselezős mint a másik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...