Látnivalókon a FIFA 14

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 6.
  • Videó
Link másolása
Az EA Sports megmutatta a sajtónak a FIFA 14-et, és bár a next-gen verziót még hét lakat alatt őrzi, állítólag a jelenlegi generációs gépekre készülő változat is sokat fejlődött. Állítólag, kattintás után ellenőrizheted.

A FIFA 14 szeptember 27-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, majd valamivel később jön a PS4-es és Xbox One-os változat, immár új motorral. Ennek ellenére az alábbi látnivalók viszont még a régi engine-nel írt játékot mutatják be, a next-gen debütre valószínűleg az E3-ig kell várni. Köszi, Martin1910!

10.
10.
dzsiádzsó
Nekem igazából a játékmenettel semmi bajom nem volt, sőt évek óta nincs, ezt már csak elrontani lehet. Ami nekem dobna kicsit az az, hogy életszagúbb lehetne a körítés. Nem kell az időt húzni, én nem szeretem, úgy is csak lenyomnám a sok animációt, de amik már vannak lehetnének jobbak, gyakorlatilag 2007-óta ugyanaz a körítés. Kicsit már megfásult a bevonulás, a közönség és reakcióik, néha amikor az ember megnézne egy animációt jó lenne ha szebb grafikával kidolgozott környezet lenne, élethűbb animációkkal, amik egy igazi focimeccsre emlékeztetnének.
Persze itt jön be a játékélmény kontra játékmenet, csak fura, hogy pont egy olyan játéknál kakilják le az EA-nél a grafikát és a körítést, aminél elég adott a játék lehetőségei, sokat már nem lehet dobni a játékmeneten, míg más játékoknál a realitást, és a kidolgozottságot üldözik, aztán játékmentre emeg egy tucat a többivel. Ki érti ezt?
9.
9.
kulabácsie
#8: És ha nyersz egy kupát akkor ünnepeljenek kiadósan,robbanjon fel a stadion.
Szebb replayeket,és több animációt tegyenek bele,a grafikával eddig sem volt baj.
8.
8.
Dízel
#7: hát hányinger ez a mostani az tény! kicsit ember közelibb lehetne... sőt. na meg a visszajátszások több életet is rakhatnának bele. meg visszajátszhatnák visszalassitva pl a gólvonalról történő mentéseket is. több szögből lassitva stb, ugyis ellehet nyomni őket akkor meg miért ne lehetne.
7.
7.
gamerman15
Remélem a gólörömök olyanok lesznek mint kb a 09-ben voltak.
Úgy értem ne olyan rohadt messziről mutassák az ünneplő játékosokat.
6.
6.
Martin1910
#4: Mi a probléma a büntetőkkel?
5.
5.
lacinho01
remélem valamit javítanak az ultimate teamen mert a 12-be és a 13-ba se volt 100 aranypack felbontása után se 85-nél nagyobb játékosom
4.
4.
cucu007
Ha már a büntetőt normálisan lehet rúgni annak is örülnék :) na meg a kommentátorok
3.
3.
Gohan
2.
2.
theRealkoeman
Ebből sok újat nem lehet sajnos leszűrni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...