E3 2013: Castlevania: Lords of Shadow 2 trailer

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 6.
  • Videó
Link másolása
Itt van mire mindenki várt. A Konami elő-E3-as prezentációján levetítették a Castlevania: Lords of Shadow 2 legújabb előzetesét. Gabriel Belmont dühős és vérre szomjazik, de vajon kordában tartja-e szörnyű örökségét?

Több mint hatperces, bitangul hangulatos kedvcsinálót kaptunk a Castlevania: Lords of Shadow 2-ről. Sötét és magasztos hangulat, Gabriel átka felemészt minden hitvány halandót a környéken, a halhatatlanság árát meg kell fizetnie.

Végre van némi támpontunk a megjelenést illetően: a MercurySteam alkotása télen jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

23.
23.
Hardy
22.
22.
Tommy74
Minden Idők TOP 3, az első rész!!!!
21.
21.
#16: igen, ez tényleg furcsa :\ kíváncsi vagyok, mennyire lesz "modern", mert a trailerben nem volt túl sok nagyvárosi jelenet.
20.
20.
BloodyDeath
#18: Hack and slash. Kb. mint God of War, Darksiders, Devil May Cry, Bayonetta, Dante's Inferno. Csak pár minőségi címet emlitsek a stílusában.
18.
18.
Hondoro
Milyen stilusu jatek ez?
17.
17.
theRealkoeman
Minőségi munka, kiváló zenei aláfestéssel. Ideje lesz pótolnom az első részt.
16.
16.
keiji maeda
nekem az nem tetszik ha jól emlékszem az volt valamelyik korábbi hírben hogy a játék nagyrésze a mai korban játszódik majd :/ nekem jobban tetszik az a világ ami az első részben volt ,de ettől fügtlenűl kiváncsi leszek rá :)
13.
13.
PrimYaz00
hmm jó lesz, bár nekem az előző rész trailerei sokkal meggyőzőbbek voltak, ennek valahogy másabb a hangulata, legalábbis trailer alapján :/ (SPOILER) meg a story-t se értem, mert az 1. részben ugye legyőztük a sátánt, dlc-be kifejtették miért lett halhatatlan + drakula és megszereztük a világ legerősebb szörnyének (forgotten one) az ereje felét , szóval mi tudna még is ártani gabriel-nek? mert a forgotten one-t állították be a legerősebb szörnynek...
12.
12.
giga321
Tök fasza, hogy mind két játékot megkapjuk pcre.
11.
11.
jópofa, de nem látok ebben sok sztorit. számomra ez csak egy akció trailer volt, semmi több. persze az első részben sem csalódtam, szóval mindenképp érdekel :)
9.
9.
BloodyDeath
Eez tényleg jó bő trealer. De ha jól emlékszem az elöső részhez is dobáltak szép, látványos és hosszú trealer-t. Nekem nagyon tetszik, és remélem, hogy nem kell benne csalódni. Hisz az elöző rész nagyon nagyon jó volt.
8.
8.
Dark_Temptation
nagyon nagy játék! bár az előző trailer hangulatosabb volt, így is tuti vétel lesz!
6.
6.
vuliem
Nekem előrendelés gyanús, ez most teljesen ledöntött a lábamról.
5.
5.
roli33
Remélem nem lőtt el minden boss-t, meg pályát a trailer, mert megnéztem :D
4.
4.
KeXxX
kíváncsi vagyok rá, még jó hogy az előző része is megjelenik PC-re. Azt tuti kipróbálom és ha bejön akkor jöhet ez is
3.
3.
Benjoo
Rendkívül hangulatos trailer, meglátjuk milyen lesz a végeredmény :)
2.
2.
ennijofat
Szuper előzetes. A sztori érdekes lesz újra, bár nem tudom pontosan most mit fognak kihozni. Gondolom Drakulával és Alucarddal is lehet majd lenni felváltva. Sőt, talán Simonnal is. Bár kissé unalmas, hogy már tudom előre, hogy majd a jelenben is folytatódik a sztori. Avagy tuti lesz harmadik rész.
1.
1.
DON GONDOCS
Még jó hogy új gépet veszek, remélem az irányítás is jó lesz. a trailer meg fantasztikus
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...