E3 2013: Érdekességek a PES 2014-ről

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 7.
  • Hír
Link másolása
A Konami E3-as showjáról nem hiányozhatott a Pro Evolution Soccer 2014 sem, amely a Fox Engine-nek köszönhetően még látványosabb és "könnyedebb" animációkat ígér. Csekkold le Te is!

A PES 2014 producere, Kei Masuda részletekbe menően kitért a játék mögött álló technológiára. Mint ismert, a fociszimulátor idei darabja már a Fox Engine-t használja, melynek egyik fícsőre a True Ball-rendszer lesz. A hangzatos extra lehetővé teszi, hogy játékos bármely irányba mozgassa a labdát és persze a focistát is.

Az animációkért a Motion Animation Stability System felel, amely az ütközések során domborít igazán és ezáltal a realizmus is érezhetően növekszik, számtalan dinamikus eseményt eredményezve. A játékosok érzelmei és motivációi szintén érezhetőek a pályán, abban is különbséget tesz a program, ha egy csapat otthon, vagy idegenben játszik.

Még több infó várható hamarosan. A Pro Evolution Soccer 2014 PC-re, PSP-re, PS3-ra és Xbox 360-ra várható még ebben az évben.

6.
6.
Yanez
Nem értem, PSP-re jön, de Vitára nem? Most hogy is van ez?
4.
4.
Panda HUN
Azt a M.A.S.S-t is csiszolhatják még, az egyik becsúszásnál megakasztja mindkét lábát a támadónak, aki előre dől, úgy hogy annak esésnek kellene lenni de valahogy mégis tovább fut. A Fifánál ez a része nagyon élethű.
3.
3.
JackBauer
#2: pes előző részei nem voltak bukások
2.
2.
kulabácsie
Nem tudom mit erőltetik a PES-t,bukó lesz ez is :Pfffff
1.
1.
markoci555
nem tudom mit kell fényezni, mert 1:50 után kb 1:55-nél, belerúg a labdába és egy 10-20 centis levegőréteg viszi a labdát a lába és a labda között... ez nem valami reális úgy érzem :) ezen biztos lehet még javítani, de miért nem figyeltek, hogy ne legyen ebben a videóban ilyen?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...