E3 2013: Október elején jön az NBA 2K14

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően az 2K Sports megerősítette, hogy október elsején érkezik az NBA 2K14 PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, de a Nintendo Wii U kimarad a szórásból.

A 2K sportjátékaiért felelős részleg alelnöke, Jason Argent a Gamespotnak elmondta, hogy azért marad ki a Nintendo Wii U a platformok listájáról, mert "nem akartak erőforrásokat elvonni" a többi platform munkálataitól. Az NBA 2K14 így csak PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re jelenik meg.

A jelenlegi generációs változatok október elsején landolnak a boltokban, a next-gen verziók vélhetőleg az új masinák premierjekor.

Ha a kurrens gépekre előrendeljük a kosárlabdás címet, akkor miénk lehet a King James Bonus Pack, melyben 10 ezer pont ingame kreditet és a Miami Heat klasszisának, Lebron James signature skilljét tartalmazza.

Argent súlyos szavakkal dobálózik: "az NBA 2K14 lesz a világ valaha volt legjobb sportjátéka". Hogy ez igaz, vagy sem, döntse el mindenki maga, de tény, hogy az NBA Live 14 nem jelent igazi konkurenciát, hiszen az EA Sports címe csak next-gen gépeken landol.

1.
1.
Zoltanovits
Tuti vétel,ez egy remek sorozat :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...