E3 2013: Nézd vissza a Call of Duty-bemutatót!

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 9.
  • Teaser
Link másolása
Ha minden jól megy, megússzuk, hogy a fél Microsoft-konferenciát az aktuális Call of Duty-epizód bemutatása tegye ki, az Activision ugyanis már ma levetített némi gameplayt a játékról.

A Call of Duty: Ghostsról szóló félórás műsor este 8 órakor kezdődött, és a szokásos fejlesztői interjúkon kívül két hosszabb gameplay jelenetet is levetítettek a játékból: az egyik küldetésben a búvárkodás kapta a főszerepet, a másodikban pedig Riley, a Ghosts kutyája, akit mi is irányíthatunk majd. Végül az Activision E3 standján kiállított óriási megjelenítő és az ott vetítendő jelenetek kerültek előtérbe.

A bemutatót élőben követhettétek a GK-n, most pedig vissza is nézhetitek:

Ha pedig csak a lényeg érdekel:

188.
188.
Giggsy
#185: A Dragon Age-ben is volt kutya (jó nem kutya volt a faj elnevezése, de kvázi olyan volt, mint egy kutya)
187.
187.
Rakottkrumpli
#185: jah a crysisnál meg ugyan ezt lövi mindenki.. az is vicces
186.
186.
Ghost26Dave
Ez igaz szép volt
185.
185.
Bagwell
Az a vicces, hogy ha újítanak a Cod-on az a baj, ha nem az a baj. Mindig lesz valami probléma a Cod-al kapcsolatban, ha lenne egy kitünő motor alatta, akkor az lenne a baj hogy agyon van szkriptelve, vagy szar a hang, szar a multi netán ha ez mind jó lenne akkor meg jönnének a: "kapzsi Activision a zsidó Kotick-al az élén mert kiadnak évente egy új részt". Az, hogy bekerült egy kutya az nem értem miért baj? Eredetinek tartom mert eddig szinte semmilyen játékban nem volt olyan kutya ami a te oldaladon állt és úgymond a tiéd volt és most ráfogják, hogy "ezzel akarják eladni" holott ha nem lenne benne kutya ugyanúgy megvennék. Aki meg úgy érzi nincs benne elég "lehetőség" pl. hogy szabadon úszkáljon az menjen és játszon GTA-val vagy ha taktikázni akarsz ott van 50 másik játék amiben ezt megteheted. Nem véletlenül vannak kategóriák a játékvilágban is. De tényleg az, hogy a grafikán lovagolnak az emberek az már eléggé idegesítő, egy játéknak nem ez lenne a lényege pl. Crysis, szuper grafika de azon kívül szart nem ér. Ha jó grafikát akarsz húzzál ki a szabadba és néz körül.
184.
184.
Ghost26Dave
183.
183.
Kougat
#181: nyugodtan, senki nem mondta, hogy ne szeresd :)
182.
182.
adam6751
#181: Védd a kedvenc játékodat, én is azt teszem. Csak a már sokat említett "érvet" (ami valójában nem érv) ne használd. :)
181.
181.
Ghost26Dave
Értelmes érvek és köszönöm a választ és bocsánat a durva hangnemert attól függetlenül továbbra is szeretni fogom a codot :D
180.
180.
McDuff
szkript,szkript,szkript,szkript,szkript,szkript...úgy tűnik a CoD széria már nem is akar kitörni ebből a skatulyából,persze amíg milliós eladások vannak,meg is tudom érteni.pedig a tavalyi Black Ops 2 óta azt hittem majd lesznek itt változások meg új irány,az a rész egy üde színfoltja volt az évek óta klónozott részeknek.
persze toltozgatják,foltozgatják,de ha nem lenne a kép jobb alsó sarkában a CoD logó akkor is kilométerekről megismerné bárki hogy ez bizony még mindig Call of Duty.

Oda úszhatnék a cápához ha kedvem tartja?Lófaszt!Megkerülhetem majd a korallzátonyt hogy oldal irányból támadjak?NEM
Használhatom majd esetleg a hangtompítós fegyveremet a kutya helyett?hö VICCELSZ?
Nincsenek benne a lehetőségek,pedig sztem egy játék(akármelyik,nem csak FPS) erről kéne szólnia hogy olyat is megtehessünk,amit a valóéletben nem tudunk vagy lehetőségünk sincs rá.Persze egy unalmas vasárnapi délután ezzel is el lehet majd ütni az időt,de maradandót nem fog alkotni,én már személyszerint keverem is őket,azt se tudom melyikbe mi volt és hogy melyik rész volt amelyikben már egyszer búvárkodtunk...a multit meg majd meglátjuk!
179.
179.
Kougat
#175: szerintem ugyanígy fog kinézni, talán egy kicsit gyérebbek lesznek a fényefektek, de ez nem next gen szóval nem kell tartani
178.
178.
Kougat
#174: másik példa: neked nem tetszik egy Csontváry festmény. Ezt mondod: "Ez a festmény nem jó". csinálj jobbat b+
177.
177.
Kougat
#174: Istenem, te idióta....
ez nem ilyen egyszerű, de megpróbálok a te virágnyelveden példát mondani....
pl.: 1.) normális grafikai motor
2.) normális hangefektek
3.) nem ROSSZUL agyonscriptelt játékmenet
4.) nem kellenek a multiba gagyi killstreakek, amik a sarokban campelő vagy csaló játékosokat helyezik előtérbe nem is kicsit
5.)ne legyenek pofátlanok, hogy évenként teljes áron eladják ugyanazt
és megint mondom, mert látom kell még az a suli, mert olvasni nem tudsz: "nem tudnék jobbat csinálni, mert nem ez a munkám" neki ez a munkájuk, az ő feladatuk, mint egy kicsit túlozva: egy túszdrámánál sem te mész be segíteni (tárgyalóként vagy kommandósként, tökmindegy), hanem az, akinek ez a munkája, mert azért ez a munkája, mert ebben ő az egyik legjobb.
ÉRTEEED?!
176.
176.
adam6751
#174: Én nem a játékkal kapcsolatban nyilvánítottam véleményt, hanem a játékkal kapcsolatos megnyilvánulásodról, miszerint ez egy biztos siker, jó játék és hülye az aki kulturáltan (vagy épp ellenkezőleg) kifejezi nem tetszését a játék iránt. Mindössze kiverte nálam a biztosítékot ez a csinálj jobbat duma. Nem kell jobbat csinálnom hogy szemléltessem, ez a játék rossz, elég példának egy jobb játékot felhozni, hogy: "nézd, ez a játék nem jó, mert van a kategóriájában egy jobb. Ez miért nem lehet olyan jó?!" Szóval ha másnak nem tetszik az adott játék, nem kell jobbat csinálnia...

A játékról: a grafikával nincs bajom, a kutyákat szeretem; és lehet jó a sztorija. Megvárom mi sül ki belőle.
175.
175.
Ghost26Dave
Amúgy mindentől függetlenül szerintetek milyen lesz a játék xbox360 on
174.
174.
Ghost26Dave
Jó ha nem tetszik a játék akkor milyen tanácsokat tudnál az infinity wardnak adni annak érdekében hogy jobb legyen a sorozat na várom a választ ( mi alapján szólsz leegy játékot)
173.
173.
Kleppi
Nemtudom,mit kell annyit vegődni?Vannak olyan dolgok amiket nem akarnak elfelejteni,és pont azt ami 10 éve őket a csúcsra jutatta!
172.
172.
adam6751
#168: Te meg elég nyomorék vagy hogy a "csinálj jobbat" szöveggel próbálsz érvelni...
Próbálj objektíven véleményt nyilvánítani, ez egy referencia a részemről.
"Csinálj jobbat" ?! Ez egy frázis...
Egyébként elég ostoba dolog gyerekként egy felnőttet az általad használt szavakkal illetni. De hát itt mind nyomorékok vagyunk. A CoD: Ghosts pedig megváltja a világot és kategóriától függetlenül a játékok etalonja lesz...ugye? Legalábbis a szemléleted alapján erre következtetek...
171.
171.
Kougat
#168: és ezzel a honlap szerkesztőségét minimum leszóltad
170.
170.
Kougat
#168: és amúgy miért nyomorékok a felnőtt játékosok? Szerinted a játékipar úgy indult, hogy te/mi voltunk az első játékosok? Amikor ez erőre tört, akkor sokan még gyerekek voltak, de közben felnőttek. Ők miért ne játszanának? A PC-s játékközösség meg ráadásul szerintem szinte csak felnőttekből áll, mert papa-mama nem feltétlen adna pénzt évente új alkatrészekre.
169.
169.
Kougat
#168: nem vagyok felnőtt, csak a példa kedvéért írtam....
egyébként nincs kevés felnőtt játékos, sőőőőőt, itt szerintem túlnyomó többségben felnőttek vannak, előző hozzászólásod továbbá is hülyeség, ez meg nem tartozik a témához egy kicsit sem (a válaszom sem)
szégyellem magam a korosztályom nevében is!!!
168.
168.
Ghost26Dave
#167: akkor meg elég nagy nyomorék vagy ha felnőttként játszol :D bocs de ez így van
167.
167.
Kougat
#157: -.-
köszönjük az értelmes hozzászólást, tudtommal a szám nem retkes, de minden ember magából indul ki
egyébként nem tudnék jobbat csinálni, mert nem ez a munkám, mint ahogy a saját munkámat jobban csinálom, mint ők az enyémet, szóval ez is tükrözi az értelmi szintedet -.-
166.
166.
foolblack
#164: Hát márpedig ami gagyi egy másik régihez képest, az elég nyomós érv, hogy ne kelljen. Ennyi
165.
165.
Rakottkrumpli
#155: Talán ha felfognátok, hogy a cod egy árkád játék, akkor nem írnátok ilyen nevetséges dolgokat. Vagy esetleg az árkád szó jelentése nem világos?
164.
164.
Ghost26Dave
Bocs de ez nem nyomós érv :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...