H-Hour: World's Elite - a SOCOM szellemi örököse

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
David Sears annak idején a SOCOM-széria munkálatait terelgette, az utóbbi években pedig a Ubisoftnál dolgozott a Rainbow Six új részén. Most független projektbe vágott bele, a SOCOM szellemi örökösének szánt H-Hourba.

Az H-Hour: World's Elite célja, hogy a PS2-es SOCOM-játékok hangulatát és játékmenetét hozza vissza. Alapvetően TPS, viszont választható belső nézet is, és ami még fontosabb: könnyű benne meghalni, szóval lehetőség szerint együtt kell majd működnöd a csapatoddal. Merthogy multiplayer-orientált az anyag.

Sears és a SOF Studios hozzáállása dicsérendő: szerintük a lövöldözős játékoknak nem az átvezetőkről meg a lélegzetellállító jelenetekről kell szólnia, nem az a lényeg, hogy golyózáporban csőpályákon rohangáljunk agyonscriptelt NPC-k társaságában, hogy utána felpattanjunk egy teherautóra Manhattanben. A lövöldözős játékoknak arról kell szólnia, hogyan működünk együtt a társainkkal, és hogyan taktikázunk együtt a győzelem érdekében.

Az H-Hourhoz 200 ezer dollárt gyűjtenének össze a fejlesztők, ebből készülne el az a prototípus, amit megmutatnának majd a további befektetőknek. Eddig 13 ezer össze is jött, a gyűjtésből még 28 nap van hátra.

A tervek szerint a játék 2015 januárjában rajtolhatna el PC-n, legalább hat térképpel és négy játékmóddal, amit utána legalább két éven keresztül, évi kétszer bővítenének a fejlesztők. Természetesen a szerkesztőprogram nyilvánosan elérhető lesz.

6.
6.
Animejetix
Már készültem azt írni hogy hurrá veszek nextgent végre újra Socom, aztán látom hogy PC....
Ez a generáció megölte az ehhez hasonló játékokat a nextgenen meg képtelen lenne bármi is megszületni vagy újjászületni.... lool...
Azért durva hogy minden jó csak PC-n van már egyedül... Nintendot leszámítva...
5.
5.
TheBigBoss
Tetszettek a régi Socom-ok is. Kiváncsi vagyok ez milyen lesz,érdekesen hangzik :)
4.
4.
shatterhand
Ettol olyan rohadt jo a Soc confrontation Ennel jobb taktikai multi nincs jelenleg konzolon.
3.
3.
TBO0
"Természetesen a szerkesztőprogram nyilvánosan elérhető lesz." Sajnos ez manapság már nem természetes, inkább pakolják ki a DLC-ket kevésbé sem kreatívnak mondható pályákkal. :)
2.
2.
RangerFox
nekem ps2őn nem annyira tetszett.... de biztos jó lesz én szurkolok nekik hogy összegyűljön. :)
1.
1.
DON GONDOCS
Végre egy valamire való akciójáték
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...