Mesejátékot a Source motorral?

  • Írta: Gamekapocs
  • 2005. november 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A Junction Point Studios, az új fejlesztőcég munkatársakat keres a csapatba egy új játék elkészítéséhez, amit a HL2 Source motorja fog hajtani.
(gamecloud) - A Junction Point Studios,  Warren Spector új fejlesztőcége munkatársakat keres a csapatba egy új játék elkészítéséhez, amit a HL2 Source motorja fog hajtani. Ám nem csak az engine hozza kapcsolatba a céget a Valveval. A Junction a Steam kézbesítő szolgálatával fogja széthordani a stuffot világszerte. De nem ez a legérdekesebb a dologban. A cég hivatalos oldalán a következőket lehet olvasni:

"Olyan munkatársat keresünk, aki skicceket tud készíteni (vagy akár modellezni, animálni is tudja) rajzfilm-szerű egerekről, macskákról és nyulakról. Segítséget várunk még groteszk Wagner operajáték elkészítéséhez, illetve olyan helyek megalkotásához, mint például Balloonyland és Wackyland. (Amennyiben kérdéseid lennének azzal kapcsolatban, hogy mi az a Wackyland és Balloonyland, akkor nem vagy alkalmas erre a munkára)."

Mindez arra utal, hogy a Deus Ex alkotója, Warren Spector egy mesejátékon munkálkodik. Pontos infók még nincsenek, de amint megtudunk valamit, közöljük.
7.
7.
Drago
azért várjuk ki a végét szerintem...
6.
6.
zoenn
Thief 4 kéne ide, nem kell ezt a meseszarságot erőltetni...
5.
5.
lewton6
neeeem. legalábbis remélem...
4.
4.
fojesz
Azt én se tom... :))



Egyébiránt a Deus Ex 3 Project Snowblind volt csak másnéven átalakítva, úgy tudom.
3.
3.
Drago
Nekem azt mondja meg vki hogy mi az a Wackyland és Balloonyland! A munkára nem fogok jelentkezni :P.
1.
1.
lewton6
deus ex 3, deus ex 3, deus ex 3

jah, hogy mesejáték! akkor deus ex 3 mesevilágban :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...