E3 2013: Indulunk!

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 9.
  • Rendezvény
Link másolása
Noha már az elmúlt két hétben is rengeteg olyan hírrel találkozhattatok, ami megkapta az E3-as címkét, az expó hivatalosan holnap nyitja meg a kapuit. Mondjuk a menetrendet, figyeljetek!

A E3 hivatalosan június 11-én veszi kezdetét, és egészen június 13-ig tart majd, azonban a műsort szokás szerint a nagyobb sajtókonferenciák vezetik fel - ezek már holnap elkezdődnek. Miután az expót idén is Los Angelesben tartják, időeltolódással kell számolni, ami azt jelenti, hogy holnap estétől egészen péntek délelőttig érdemes lesz csekkolni a híreket, mert bármikor beeshet egy nagyobb bejelentés.

Noha a tavalyi szivárogtatások után a kiadók láthatóan taktikát váltottak, és már most elkezdték teaselni és bejelenteni a legújabb címeiket, biztosak lehettek benne, hogy készülnek még meglepetésekkel a PlayStation 4 és az Xbox One miatt amúgy is rendkívül izgalmasnak ígérkező bulira. És az sem baj, ha ismerünk már mindent: várhatóan vödörszámra érkeznek majd a masszív gameplay felvételek és screenshotcsokrok a következő évek sikervárományos címeiből!

Konferenciából idén négy lesz élő, a Microsoft nyitja a sort, utána jön az EA, majd a Ubisoft és végül a Sony - pont úgy, mint tavaly. A Nintendo idén egy Nintendo Directtel letudja a dolgot, a Square Enix is előre rögzített műsorral készül, és mint láthattátok, a Konami már be is mutatta az újdonságait. Az élő konferenciákat ezúttal is blogoljuk, kommentáljuk és véleményezzük nektek, emellett élőben is nézhetitek majd a műsorokat - praktikusan külön-külön hírbe tesszük őket, hogy tudjatok videózni és kommentelni egyszerre.

A menetrend így fest:

  • Microsoft: június 10., 18:30
  • Electronic Arts: június 10., 22:00
  • Ubisoft: június 11., 00:00
  • Sony: június 11., 03:00


A videókat és a liveblogokat megpróbáljuk minél előbb elindítani, hogy ti is készülődhessetek, a Sony-streamre már van is kódunk. Különösen jó hír, hogy ez lesz az első E3-unk a Gamekapocs új szervereivel, így a korábbi évekre tapasztalt lassulásokra és leállásokra idén nem kell számítani!

A Gamekapocs háromfős E3-stábja (Zoenn, InGen és jómagam) izgatottan várja a következő napokat, azonnal szállítunk minden hírt, kövessetek bennünket mindenképpen! Természetesen E3-aloldalunk is van, tessék bekönyvjelzőzni, hogy ne maradjatok le semmiről! Jó szórakozást!

E3 2013 - Kövesd a Gamekapoccsal!

25.
25.
kopic
Konzol elorendelesek !
www.gamer365.hu/show-article.php?id=20327&news
24.
24.
M.invisible
Remélhetőleg a Sony is tiszta vizet önt a pohárba, és elmondják, hogy ők is támogatják a használt játékok elleni harcban résztvevőket. Mert ugye mint tudjuk azok nagyon károsak, a warezzal szemben. Így mindenki boldog lehet majd.
23.
23.
Scoo
A Microsoft kötelező program. Szerencsére kellemes időpontban van. Az Electronic Arts is még simán vállalható, bár félő, hogy a háromnegyede csak sport lesz.
A többit majd visszanézem.
22.
22.
dBLOOD
Angry Joe is jelentkezni fog videón! \o/
21.
21.
SLi
#20: ja tényleg, igazad van.
Denver szurkolóként semleges vagyok, de tavaly James miatt a Miami győzelmét vártam, hogy végre meglegyen neki az első.
Most viszont Go Spurs, Duncannek meglegyen az 5. gyűrű, ráadásul 3 különböző évtizedben lenne bajnok azzal a csapattal amelyik draftolta, igazi példakép szerintem.
20.
20.
Pharaoh
18#: Az holnap hajnali kettő, a konferenciák meg holnap estétől, holnap után hajnalig tartanak, de egyébként igen, mindkettő kötelező élő program!
19#: Bohócszájú James ma szerintem felszívja magát! Egyébként go Spurs! (Az első meccsen meg a ~30 átlag pontjai helyett dobott 18-at a "Király" és osztott egy halom be nem váltott assist-ot a fakezű Bosh-nak! 4 pont-két kosár! A Heat cseszte el!)
19.
19.
Yanez
#18: Qrva Miami otthon kikapott! Remélem legalább a másodikban gyôznek!
18.
18.
SLi
hajnal kettőtől amúgy is NBA nagydöntő 2. mérkőzés, szóval a kellemest a hasznossal :D
17.
17.
kopic
Mar iszonyatosan varom a MS konfot ! Nagyon remelem, hogy egetrengeto lesz !!! *-*
Csak sajnos nem tudom majd eloben kovetni, mert a telefonomon nem tudok videot nezni:(:(:(:(:(
16.
16.
EBR2000
Nagyon utálom hogy mindig a Sony és az Ubisoft az utolsó! Lehet fenn maradni majd...
14.
14.
Yanez
Egy PS4-es Crash Bandicoot bejelentést szívesen látnék :)
13.
13.
DON GONDOCS
Várom az ms konferenciát mert JÁTÉK bemutatókat szeretnék látni. A sonyis villanthat több új címet is és igen jöhet a Last Guardian. Nintendotól a Super Smash Bros Metroid Zelda Dragon Quest-et szeretnék látni, meg legalább ennyi új címet
12.
12.
simon 555
#6: Ezekre várhatsz, mert egyik játék kiadójának sem lesz konferenciája.
10.
10.
azureknight0715
Hehe végre sony vs ms:D hajrá sony! :D
9.
9.
Norbiii
A Nintendo oh, hogy.........! XD
8.
8.
metercsiken
Élőben nem tudom majd ugyan követni, de elég lesz nekem az itt leírtak/videók! : )
A legjobban a Sony "show"-ját várom!
7.
7.
giga321
Úgy is fent vagyok mindig mindennap 3-4-ig szóval figyelemmel követem.
6.
6.
Dontrip
TWD Season 2 infókat/trailert, GTA5 gameplay-t, és RDR folytatást szeretnék.
5.
5.
Dkajari
3 óra... Ebből hajnali kelés lesz... XD
3.
3.
Kocsis92
nabasszus sony :D úgynézki EA után irány aludni aztán 3kor kelek
2.
2.
AIlspah
Ubisoft= Watch Dogs, mivel másnap suli így hazajövök és rögtön alszok, h éjfélkor feltudjak kelni :) muszáj élőben látnom!
1.
1.
miki1105
Egy kis helyesírási hiba "Soniy" helyett gondolom én sony lenne de elnézést ha tévedek :-D

Kíváncsi leszek lesz-e valami nagy meglepetés valami teljesen eltitkolt játék amiről még nem hallottunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...