E3 2013: Gameplay előzetesen az új Batman

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 11.
  • Videó
Link másolása
A Sony konferenciáján kóstolhattunk bele elsőként a Batman: Arkham Origins játékmenetébe egy előzetes erejéig. Rengeteg színes főgonosz tér vissza az eredettörténetben, többek közt Joker is.

Október 25-én érkezik a Batman: Arkham Origins, ráadásul a PS3-tulajok exkluzív DLC-nek örülhetnek, amely Knightfall névre hallgat. Az 1960-as TV-sorozat kosztümjével vértezhetjük fel a Sötét Lovagot. De most álljon itt a gameplay trailer:

17.
17.
Eddig az összes rész hibátlan volt, remélem ez is az lesz, de úgy tűnik, hogy igen.:D
16.
16.
Ghost26Dave
Na ez az a játék amit nem lehet leszolni sztem többen is így vannak vele én nagyon várom a játékot én xbox360 fogom tolni majd :D
15.
15.
sebtapasz
becsokizok öregem! :D Ha lesz olyan jó mint az előző kettő, márpedig a látottak alapján miért ne, tuti vétel!!!!
14.
14.
metercsiken
Ez az a rész ugye ,amit nem az előző két rész fejlesztőcsapata hoz össze?
Mert nem látni különbséget!( szerencsére )
Nagyon jó lesz ez is!
Kötelező darab!
13.
13.
Még mindig a hatása alatt vagyok batman hangja fenomenális lett.
12.
12.
11.
11.
giga321
A hangok érdekes tényleg jók lettek. Mondjuk Rogerben nem lehet csalódni, de amin meglepődtem hogy Jokernek is el lett találva. Na akkor ha az első két rész is szépen ment a kis laptopomon akkor úgy néz ki ez is fog.
10.
10.
Nagyon jó lesz a szinkron pedig nagyon jó lett csak bane néz ki szarul.:(
9.
9.
gabus2006
#8: több oldal is írta,hogy ugyan azt a 3.5 verziójú Unreal Engine-t használja,mint az előzőek, csak gondolom a kor követelményeinek megfelelően felturbózva :) Így nem aggódom,hogy nagy lesz a gépigénye :) Arkham City is 30-50 fps között mozog HD felbontásban, High-on, az én öregecske gépemen.


Viszont a többi game láttán félek,hogy új gépet kéne beszereznem :) De egyenlőre a Batman Arkham Origins is le fog kötni egy jó időre ;)
8.
8.
Ghost16
#3: UE? Nem hittem volna.
7.
7.
Ghost16
6.
6.
moonborn
#4: Egész jó lett a hangja valóban
5.
5.
balint23h
#4: Nem rossz de azért nem értem miért kellett új hang. Mert fiatalabb kb 5 évvel? De ha még akár 10el is ami kicsit sok lenne mivel itt sem egy kölyök és arkham cityben sem néz ki épp idősnek. Miért változna meg egy felnőtt férfinak a hangja 10 év alatt? Nah mind1 ők tudják...
4.
4.
g.man580
Hm és még a hang is passzol. Nem gondoltam volna hogy Conroy-t megközelíti valaki de úgy látom hogy Roger Craig hangja is passzol batman-hez!
3.
3.
gabus2006
#2: nem kell feltétlenül új gépet venni,ha az előző 2 rész is ment,akkor ez is fog :) mivel ugyan azt az Unreal engine-t használja,mint az első 2. :)
2.
2.
Clayman
Szóval október 25ig kell egy új gépet vennem, értem.
1.
1.
Espio
Tyű, látom itt is jól kidolgozták a detective mode-ot. Költséges lesz ez az ősz :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...