E3 2013: Videón az xboxos World of Tanks

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 11.
  • Videó
Link másolása
Bemutatkozott hát a Wargaming első konzolos (és az egykor Day 1 Studios néven ismert Wargaming West első) projektje, ami a World of Tanks Xbox 360-as változata lesz. A bétateszt a hétvégén indul.

A nemes egyszerűséggel World of Tanks: Xbox 360 Edition névre keresztelt játék a nyár folyamán rajtol el Xbox 360-on, természetesen free-to-play modellben. Érdekesség, hogy a bétatesztelésre már lehet is jelentkezni, sőt ha minden jól megy, a hétvégén be is hívják az első játékosokat, hogy stresszteszt alá vegyék a szervereket, és a matchmakinget is ellenőrizzék. A bétában 40 tank lesz, a végleges verzió pedig 60 harckocsival indul majd - a felhozatal később bővülni fog.

A nulláról konzolra épített verzióról az IGN lőtt egy négyperces gameplay videót, igaz, rossz képminőség mellett és hang nélkül:

19.
19.
supair
#18: Mindkettő.
És kösz hogy a debil társaiddal ellentétben olvasható értelmes hozzászólásod volt.
18.
18.
Cooper911
Szerintem nem lesz ez rossz.
PC-t régóta tolom a wot-t, ennek tükrében mondom azt, hogy nem rossz ez a verzió ez alapján a videó alapján. Tök felesleges ebből flamewart csinálni. Akinek van boxa és kipróbálná hát tegye.
A fizika meg a ballisztika meg tökre nem jön le ebből a videóból, mert se ütközés nincs benne se távolra lövés.
Kicsit nekem lassunak tünik az M6 mozgása, de lehet csak azért mert alapfelszereltségü a tank.
Egyébként a videoban a piros feliraton WOT XBOX ONE szerepel. Akkor most ONE vagy 360 cim lesz? Esetleg mindkettő?
17.
17.
siedrenn
Nem értem itt a nagy felháborodásokat meg lehúzásokat. A WoT az éppen egy olyan játék, ami megállja a helyét konzolon is kontollerrel, tekintve, hogy nem kell millónyi gomb az irányításához, továbbá egér sem feltétlenül szükséges, hiszen nem kell parkinzonos módjára 600 fps mellett rángatni a célkeresztet, hiszen a torony fordulásához úgyis idő kell. A zoomoláson még finomíthatnának majd, mert úgy néz ki a video alapján hogy van a külső nézet meg egy zoom méret és ennyi, és ez szerintem elég kevés, de amúgy rendben van az anyag.
13.
13.
Sei84
10k+ meccs után 10fps-sel minimum grafikán bövem jó lesz, nagyn várom! Kár, hogy a pc-s accom biztos nem használhatom majd.
12.
12.
Ecetes sajt
Egy kézi kamerával felvett gyengébb minőségű videóból így le tudtátok szűrni a lényeget? Komák! Ti aztán tudtok valamit.
11.
11.
trion96
Amúgy örülök h jön boxra, remélem jön ps-re is
10.
10.
trion96
#8: Nem tudom mirôl beszélsz
8.
8.
Animejetix
#5: pfff látom te is ideges vagy hogy a konzolos exclusive játékok száma se nőtt, csak gagyi androidos cuccokkal gyarapodik a kínálat...
7.
7.
shifteeh
ahelyett, hogy 8 platformra fejlesztenek, előbb a pécés verzió tankjait, matchmakingjét balanszolnák ki és javítanák ki azt a rengeteg bugot... ez a játék még közel sincs kész...
6.
6.
Animejetix
Ja hogy a boxban nincs RAM.... látszik is.... színhőrmérséklet meg wat a fuck kategória. Amúgy látszik hogy itt fizika, ballisztika sincs.
1.
1.
gergo1988
Végre jöhet és már jelentkeztem is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...