E3 2013: PES 2014 - mozgásban a Fox Engine

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 12.
  • Videó
Link másolása
A Pro Evolution Soccer következő darabjának nagyot kell alkotnia, ha versenyben akar maradni az aktuális FIFA-val. Győződj meg a végeredményről te is a gameplay jeleneteket tartalmazó előzetes segítségével.

Hiába az engine-váltás, a Pro Evolution Soccer 2014 marad ebben a generációban, a next-gen verziók csak jövőre várhatóak. Lássuk, mennyit fejlődött a Konami focis címének technológiája, autentikusabbá vált-e a játékmenet. A PES 2014 szeptember 30-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

33.
33.
balazska01
#32: Megmondom neked őszintén, nekem semmi bajom nincs az utóbbi évek fifáival (természetesen csak a full manuál szekcióról beszélek ) minden évben kerül bele annyi innováció ami hónapokig tartogat kihívást számomra. Nincs még egy olyan játék ezen kívül amivel az ember 1 éven keresztül folyamatosan tudna játszani. (ez sok mindent elmond, és ezzel sztem nem csak én vagyok így)Vagyis van-volt az a bizonyos PES ami 2001-ben jelent még az elsők között ps2-re! Azt ronggyá játszottuk a haverokkal. De sajnos számomra az volt az utolsó. Emlékszem alig vártuk a PES2-őt rá egy évre (ami nem mellékesen akkor az E3 játéka lett) de aztán hatalmas csalódás!!! (felgyorsított gameplay, életidegen, bugyuta animációk és fizika, igaz cserébe szuper grafika) Nem tudom emlékszik-e valaki még....Azóta minden évben letöltöm a demót elolvasom a hangzatos terveket az aktuális részről majd konstatálom, hogy idén is marad a fifa. Aztán tavaly már órákat képes voltam játszani a demóval, a fenti gameplay után talán idén még vacillálni is fogok?....annak tudatában persze, hogy meggyőződésem, hogy az idei fifa sem fog csalódást okozni....
32.
32.
Panda HUN
#29: Én is nagyon bízom a Pes "feltámadásában". Egy szűk Live-os baráti társaságban mi is csak full manuális irányítással játszunk, de készek vagyunk visszatérni a Peshez. Ha a Konami csinálna egy pro klubhoz hasonló játékmódot vagy esetleg egy olyan verziót ahol 3-4 ember irányítaná felosztva a csapatot (védők-kp-támadók), akkor nem lenne kérdés, hogy többen is otthagynák a fifát. Én 95% esélyt adok a Peshez való visszatérésre. (az 5% fentartás csak azért van, mert a mai napig nem felejtettem el, hogy mennyire elcseszték a Pes2008 online részét).
31.
31.
kulabácsie
#28: A Fifát 5 meccs után meg lehet unni,a PES-ben minden meccsen új szituk jönnek,nekem már az elég éenne ha megvennék a maradék licenszeket,a grafikát leszarom,PES14 licenszel,az odabaszna.
30.
30.
kulabácsie
29.
29.
balazska01
#28: Húúú haver mennyire igazad van....iszom szavaidat. Amúgy igencsak pozitív jeleket látok újra a Pes-en, hála az égnek és ez már tavaly elindult. Én szurkolok nekik, annak ellenére, hogy sok éve már csak a fifát tolom. (full manuál)
28.
28.
Panda HUN
#19: A fifa azért olyan sikeres, mert sok az olyan Vér István, aki nulla tudással, befektetett idővel szeret sikerélményt szerezni. Kíváncsi lennék a Fifa sikerére, ha csak full manuál irányítás lenne benne... Kb 80%-a a mostani "rajongóknak" 3-4 meccs után vinné vissza a boltba és teleröfögné a fórumokat, hogy ez milyen játszhatatlan f*s...
27.
27.
nasario
#26: R1+R2+Jobb analog kar!
26.
26.
kulabácsie
Arra még mindig nem kaptam választ,hogy tudja magát szöktetni a játékos :)
25.
25.
Flashly
de mi a tököm ez az állandó labdahúzogatás? miért nem tud normálisan megfordulni a labdával az a játékos? ezt utálom a PES-ben, az előre renderelt böszme mozgásokat... amiknek muszáj lefutniuk, és ezek miatt kimegy az oldal/alapvonalon a labda... túl hosszú ideig tartó és bonyolult mozgást renderelnek, amíg csak idegesítőek... meg erre is 10 évet kell várni hogy végre legyen becsúszás a vonalnál hogy ne menjen ki a labda? ahhoz képest hogy teljesen új motorról karattyoltak, elég sokminden ugyanaz, oké szép a fű, mozognak a mezek, jól kidolgozott arcok stb, de mintha a játék maga teljesen ugyan az lenne, pár új ismét csak balfasz mozgással
ja és megint ugyanúgy mozog a labdával a 170cm-es technikás 70kg-os Ribéry, mint a 188cm-es 95kgos védő Dante, kurvára élethű...
23.
23.
federer88
Ez a PES 2014 még igencsak Pre-fázisban van. A fű biztos nem lesz ilyen, hiszen sosem volt erre perecedens. Itt még a grafikai elemek is igencsak alpha fázisban lehetnek, nem hiszem, hogy aggódnunk kellene. Szerintem már a tavalyi PES is jobb volt, mint az előző években (nem a Fifához, hanem magához képest persze), remélem nem kell megint csalódnunk. A poén az, hogy a FIFA 14 ismét jön ps2-re, szóval mivel a tavalyi PES is kijött rá, vaószínűleg az idei is kifog. Ez azért durva. Az meg nem számít, hogy nem lesz még next-gen az idei PES, példának ott van a "The Last of Us" is - current-gen, mégis I throw out my brain ! ;-)
Itt van egy teljes E3-as videó a PES 14 gameplay-ről és 2 videó arról a PES 6-ról, amelyet überelnie kellene - hát nagy challenge lesz ez a Konami-nak.
http://www.youtube.com/watch?v=5Olg5BSDz2I
http://www.youtube.com/watch?v=6Q3I3SB3JUA
http://www.youtube.com/watch?v=UBe9hp4mRgI
22.
22.
aRkye
Belegondoltatok már abba, hogy mi lenne, ha az EA és a Konami csak a jobb foci érdekében közreműködne és közösen tákolná e sportág játékváltozatát? Szerintem nagyot robbantanának.
21.
21.
nasario
#19: Ez a videó csak a mozgásokat,animációkat mutatja be...hiányoznak texturák stb....itt 1 kép ami a végleges változatot tükrözi! :) http://www.pes-patch.com/wp-content/uploads/2013/06/real-Allianz-Arena-in-PES-2014.jpg
19.
19.
Rico424
Ver oda a nagy francot a fifanak a pes!Nem látjátok,hogy még a fű is elég érdekesen fest a pesen?!!!
18.
18.
bergkamp
#17: valóban nagyon meggyőző ez a videó, de azért én még nem írom le a fifát. :)
egy biztos, hogy jelen állás szerint egy nagyon jó focis játék már megjelent a radaron! :)
17.
17.
nasario
#16: Én 100%-ig biztos vagyok benne hogy Ps3,Xbox-ra a Pes 2014 lesz az elérhető legjobb focis játék! Hogy mi lesz a Ps4 és a Box one n a verseny kimenetele......... arra várni kell még 1 kicsit :D
16.
16.
bergkamp
#14: jah okés. :D

"Hiába az engine-váltás, a Pro Evolution Soccer 2014 marad ebben a generációban, a next-gen verziók csak jövőre várhatóak. "

Én ebből a mondatból arra következtettem, hogy a 14-es rész nem jelenik meg a Ps4-re és One-ra, hanem csak a jelenlegi generációra és a 15-ös fog jönni már a nextgen konzolokra is. :)

Egyébként a Fifáról még nem láttam gameplayt, de ez nagyon meggyőző szerintem. Szépek a mozgások, a labda fizikája. Persze van még mit javítgatni, de nagyon ígéretesnek tűnik.
15.
15.
Panda HUN
Úgy látom, hogy 7 év "hűtlenség" után megérett az idő, hogy visszatérjek a PES-hez.
14.
14.
nasario
#12: De jönni fog...csak 2014-ben!
12.
12.
bergkamp
#6: PS4-re nem fog jönne, se Xbox One-re... :S
8.
8.
theRealkoeman
Az egyetlen pozitívum számomra a közönség. Korrektül kidolgozott. A szabadrúgás pöttyös megoldása elég nevetségesnek látszik, de még jó is kisülhet belőle. Az a nyíl a passzolásnál a pontosabb passzolást segíti, lehet anélkül is játszani. (Legalábbis az előző részben így volt).
6.
6.
kulabácsie
Én fifás vagyok,de a videó alapján azt kell mondjam ez is oda fog verni,PS4-re tuti vétel lesz.
A nagy PES-esek elárulhatnák hogyan lehet magamat szöktetni,a fifában az R3.....de a PES-ben nem vágom melyik gomb az :O
Mert ugye a PES13-at csak beszereztem én láma,és annyira nem is gáz ;)
5.
5.
Panda HUN
A Pes mindig jobb volt a labda fizikájában, ha most felzárkóznak mellé az ütközés modellel és a labdavezetés megvalósítással akkor ismét éles lehet a verseny. Azt ne felejtse el senki, hogy a FIFA felzárkózása/ feljavulása a Pes06 népszerűségének volt köszönhető. ( 2006-ig SZERINTEM a Pes alázta a fifát)
4.
4.
galmat
#3: Szerintem ezzel várjuk meg a holnapi napot, amikor várható FIFA 14 gameplay is.
3.
3.
Henry82
#1: A next gen Fifa szerintem pontosan ugyan az a játék lesz, amit idén kapunk erre a generációra, csak kicsit fel lesz turbózva a grafikája. Ahogy láttam az előzetesben, tényleg csak kicsit. Az EA sports sem szeret túl sokat melózni, csak amennyit nagyon muszáj. Persze ettől még lehet király a Fifa 14, de ezt úgyis idén meglátjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...