E3 2013: Nézzünk bele az új Wolfensteinbe!

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 13.
  • Videó
Link másolása
Előkerült a MachineGames alkotása, a Wolfensten: The New Order is. Az E3-on kiállított demó egy éjszakai pályát tartalmaz, melyben kocsikázással indulunk, majd ölhetjük a nácikat, ahogy a csövön kifér!

A látottak alapján a Wolfenstein: The New Order nem találja fel a spanyolviaszt, viszont kellően pörgős és régivonalas ahhoz, hogy könnyedén elnyerje a veterán FPS-fanok tetszését. Az 1960-as években járunk, a Blazkovicz ügynökkel - jó szokásunkhoz híven - az ellenséges vonalak mögött járunk. Mögött? Az egész világ a náciké!

A játék 2013 decemberében jelenik meg PC-re, kurrens és next-gen konzolokra.

9.
9.
metercsiken
Én ugyan nem játszottam az előzőkkel, de nekem a videó alapján tetszik.
Persze mint eszetlen lövölde, de néha ilyenekkel is el tudok lenni.
A robotos témát meg alapból kedvelem.
Viszont tényleg nem valami szép( más játékhoz viszonyítva ), és a textrúrák is lassúak!
8.
8.
herlius
#7: Szerintem alapjában véve a játék hangulata még jó is lehetne, ez az alternatív történelem ugyanis ontja magából a jobbnál-jobb lehetőségeket az egyedi hangulat megteremtésére és a sztori csavarására. A gond az, hogy az eddig látottak alapján csak az alapötlet zseniális, a megvalósítást sajnos nem a legjobb gárdára bízták.
7.
7.
caleb007
Nekem az egésznek nem tetszik az atmoszférája. Mondjuk a 2009-es sem volt rossz, de legjobban a Return to Castle Wolfenstein tetszett. Az okkultizmus+nácizmus téma szerintem nagyon jó kis hangulatot teremtett. Sötét szertartások, hókuszpókusz, kripták, erdők, bőrszerkós náci bérgyilkos csajok, ilyesmik... Nekem ezek a dolgok hiányoztak a 2009-esből is, de gameplay alapján ebben egyáltalán nem is lesz hasonló. Kár.
6.
6.
Zombiekiller6
És még mindig lassan töltődnek a textúrák!!! Pedig a trailer után jobbat vártam, sokkal jobbat!!!
5.
5.
Dízel
hu ez tényleg baromi gyenge. :( az előző rész brutal jo volt. a különböző képességeknek IS hála. ez egy eszetlen lövöldözős játék nulla aggyal végigjátszva. story nulla, ellenségek fantáziátlanok. pedig lenne még mit kihozni a témából.
3.
3.
herlius
Ez a Wolf nemhogy a spanyolviszt nem találja fel, de egyre inkább úgy tűnik, hogy a manapság elvárható minimális szintet sem fogja megugrani. Bugyuta, lineáris csőlövölde, nulla hangulati értékkel. Ez a Tech5 motor pedig a legnagyobb parasztvakítás, amit az iD valaha is kifőzött. Már a Rage is borzalmasan ocsmányul nézett ki helyenként, de azóta sem javult semmit. A közeli tárgyak még mindig elképesztően sterilnek, élettelennek hatnak, a fényhatások gyengék, a mozgások bénák és darabosak. Egyszerűen egyetlen percre sem tudja veled elhitetni a grafika, hogy ez nem egy játék.
2.
2.
Nebuloid
Nekem személy szerint nagyon tetszik az eddigiek alapján! Igaz, nekem az előző W (2009) volt az első W játékom, szóval ösztönösen sem hasonlíthatom (no offence) a sorozat korai darabjaihoz! Extrém örülök, hogy a kurrens generációra is jön! :)
1.
1.
Moldren
Tegnap vártam az élő közvetítést, de nem nyerte el a tetszésemet. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...