E3 2013: Érkezik a Repcsik játékadaptációja

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Még egy bejelentés lemaradt az idei expóról: a Disney elhintette, hogy játékadaptációt kap a nyári animációs meséjük, a Planes. A nálunk Repcsik címen futó alkotás augusztusban kerül a mozikba.

Augusztus 15-én startol el a mozikban a Disney legújabb animációs filmje, a Planes, vagy ahogy kishazánkban ismerik: Repcsik. A Verdák után ezúttal a vasmadarak bájos és humoros világát ismerhetjük meg. Hasonlóan a meséhez, a játékadaptáció hasonlóan könnyed szórakozást biztosít, elsősorban a fiatalabb korosztály számára.


A kötetlen arcade repülős cím augusztus hatodikán landol Nintendo DS-en, 3DS-en és Wii U-n. A nagygépes verziót a a Behaviour Interactive fejleszti, a srácok egyébként a Warhammer 40K MMO munkálatain is szorgoskodnak. Éles váltás, ugye?

A Wii U-s verzióban tíz karakterrel repülhetünk, ráadásul a gépek hangját az eredeti szinkronszínészek kölcsönzik (éles képzavar, de tudjátok). Könnyű irányítás, tíz környezet, négy játékmód és kétfős kooperatív móka vár ránk.


A kézikonzolos változatban hat karakter és ugyanennyi terep vár ránk, 40 kihívás és küldetés, beleértve a versenyeket is, illetve három játékmód. Multi az nem lesz. A DS-es verziót a Tose Company készíti.

2.
2.
csongor1996
Tudtommal ezt nem a Pixar készíti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...