E3 2013: Mégis bemutatták a Fallout 4-et?

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 17.
  • Pletyka
Link másolása
Ugye Ti sem hittétek el, hogy a Bethesda hagyja sokáig parlagon heverni a Fallout 4-et? Nos, a legfrissebb pletykák szerint a játékot valóban bemutatták az E3-on zárt ajtók mögött, néhány kiválasztott emberke előtt.

A múlt héten lezajlott E3-ról távolt maradt a Fallout 4, ám az a hír járja, hogy a Bethesda zárt ajtókon belül mégis bemutatta a játékot néhány szerencsés kiválasztott személy előtt. Legalábbis a NeoGAF fórumozóinak birtokába jutott Twitter-üzenetek erre engednek következtetni.

Természetesen a tweetekben csak finoman utalnak a Fallout 4-re, bizonyára a kiadó szigorú titoktartásra kötelezte a résztvevőket, persze ez nem akadályozta meg egyiküket abban, hogy néhány infót névtelenül megosszon a külvilággal:

  • A Fallout 4 már 2011 januárja óta fejlesztés alatt van, egy kis csapat dolgozott rajta akkor, a többség a Skyrimet kalapálta.
  • 2013 februárjában a a Skyrim javítása és bővítése véget ért, így a többség átvándorolt a Fallout 4-hez.
  • A jelenlegi felállás szerint a posztapokaliptikus szerepjáték PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re jelenhet meg.
  • A tényleges bejelentésre a 2014-es E3 előtt kerül sor, de a cím biztosan nem jelenik meg 2014-ben. A várható start dátuma 2015-re van kitűzve.
  • Már a Fallout 4 55 százaléka kész van, a szinkronmunkálatok 2014 végére fejeződnek be.
  • Multiplayer nem lesz, de helyi kooperatív mód igen.
  • A játék Somerville-ben, Cambridge-ben és Arlingtonban (valamint a környező területeken) játszódik, a fő helyszín a posztapokaliptikus Boston. Ugyanakkor a játék elején még nem járhatjuk be az egész terepet.
  • A történet még nem tiszta, az biztos, hogy a Vaultok helyet kapnak a játékban. 
  • Az idei E3-on egy 37 másodperces teasert vetítettek le, amelyben a romba dőlt Bostonban pásztáz a kamera, megáll egy harangtoronynál, majd megszólal a harang is, mire a képernyő feketére vált. Ron Pearlman szinkronja hallható: "War... War never changes." Megjelenik a Fallout 4 logója és platformlista.

 

Kérdés: Igaz, vagy hamis állítások ezek?

31.
31.
Type R
Kb 16 körül.. Remélem jövő évben màr elhintenek egy két morzsát..:-)
30.
30.
dzsiádzsó
TES játék mikor lesz :/, 17-18 körül...
29.
29.
#28: azért az életérzés a falloutban, amit a világa ad.
meg amikor shiskebab-al apríthatsz fel mindent ami él és mozog. na az megfizethetetlen :D
28.
28.
na ez az a játék amit várok nextgenre is :)
27.
27.
Az egyik utolsó hiteles fejlesztőcsapat folytatást készít az egyik legutolsó hiteles játéksorozatnak? Megvettek kilóra...

Azért jó lenne ha a Bethesda a story mesélésre kicsit rágyúrna, a Skyrim már jó úton járt, remélem hogy ismét történik egy minőségbeli ugrás. Sandboxban még mindig ők az istencsászárok, de még mindig hiányoznak az igazán jól scriptelt események és a döntéseink nyomán a játékteret is alaposan felforgató változások.
26.
26.
matyi12345
"War... War never changes."
hmm...
https://www.youtube.com/watch?v=eE_msAKWdOs
00:9 :DD
25.
25.
BrendOoN
Eléggé részletesnek tűnik, igaz lehet. Lehet mondani, hogy grafikabuziság de milyen grafikája lehet mai (2013-as) szemmel egy 2015-ös minden bizonnyal gyönyörűnek számító játéknak :D
24.
24.
Moldren
Istenem mióta várok erre! :D
Ha előtte nem is, de ezért a játékért tuti fogok nextgent venni.
23.
23.
Kleppi
Mindegy,erre a játékra megéri várni!
22.
22.
elfdefender
Nagyon remélem, hogy igazak ezek a hírek, kurvára várok már egy Fallout 4-et (sokkal bugmentesebben, mint az elődei), viszont azt nem értem, hogy miért kellene ezt ennyire eltitkolni.
20.
20.
metercsiken
Biztos lesz majd, max a leírtak változnak.
( helyszín, a megjelenés...stb )
Na jó, reméljük, hogy lesz majd...!? : )
13.
13.
Dragonborn
#11: Hát nekem csalódás volt a 3 után
12.
12.
Dragonborn
Azt hülyeségnek tartom hogyha 2015-ben jön akkor a mostani generációra is meg fog jelenni , mert akkor inkább kihasználják a nextgen erejét
11.
11.
Kleppi
#4: Fallout:New Vegas egy teljesen másik game próbáld ki jobb mint a 3-om!
10.
10.
LiMiT
Nem szeretem azt olvasni hogy valami amit nagyon várok ilyen sokára jelenhet meg, mindenesetre hallani felőle és ennek nagyon örülök. A Fallout széria mindig is a legkedvesebb volt számomra. Semmi nem múlta még felül azt az élményt amit az első és második része nyújtott szóval én minden Fallout hírtől csak izgatottabb leszek..még ha később ki is derül hogy kacsa a hír. :)
7.
7.
Stack
#4: Egyet értek.
Habár én csak az Oblovionnal játszottam, de valahogy az a középkori fantasy világ annyira nem fogott meg mint ez a posztapokaliptikus kicsit mad max-es környezet.
6.
6.
Stack
Zsír :o)
Végre valami jó hír!

Türelmetlenül várjuk :o)
4.
4.
strike19
A nap híre.Én csak a 3 részével játszottam.Remélem ezek után is tudnak újat mutatni.Ez a világ jobban bejön mint a skyrim.
3.
3.
Panda HUN
Igaz vagy hamis?
A megoldásért 6 pont az indoklásért 12 pont adható...
:D
2.
2.
TBO0
Talán az utóbbi két hét legjobb híre, csak legyen is igaz. :)
1.
1.
mrfire
Hát ha igaz, akkor a kooperatív mód itt az igazán érdekes és jó hír számomra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...