Bemutatkozik a Dragon Ball Z: Battle of Z

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Érkezik a soron következő Dragon Ball Z-játék, és a Battle of Z érdekessége, hogy a csapatos bunyózás kerül majd előtérbe benne. Az még nem derült ki, hogy mikorra várhatjuk a megjelenését.

A Dragon Ball Z: Battle of Z-ben a csapatos bunyó kapja a főszerepet, összeállhatunk majd a cimboráinkkal, akikkel akár közös támadásokat is indíthatunk; gyors egymásutánban vagy egyszerre vihetjük be az ütéseket az ellenfeleinknek, a "padlóla" került társainkat pedig fel is támaszthatjuk.

A játék kooperatív módjában négy játékos vehet részt, a vélhetően egymás kölcsönös agyonverését ígérő battle royale meccseket nyolcan játszhatják. A kooperatív játékban, ha minden igaz, kérhetünk magunk ellen nagyon sok rosszarcút, de akár egyetlen izmosabb főgonoszt is legyűrhetünk.

A játék megjelenése PS3-ra, Xbox 360-ra és Vitára várható, dátumunk még nincsen. Köszi, thelegendary!

15.
15.
gép13
Késő bánat!Elbaszták,de rendesen!!!!!!!!!!!!!4
14.
14.
GohanSSJ
Nemlessz ez rossz :) http://www.youtube.com/watch?v=nGqliyoEI2I
12.
12.
PrimYaz00
pspre van már 1 ilyen 2 vs 2 dbz + fullmetal alchemist is... naruto storm 3nál vártam vmi hasonlót, de az hatalmas bukás lett... remélem itt lesz split screen
10.
10.
GohanSSJ
Ha ez olyan lesz mint a battle royale zenkai arcade game akkor fasza kis játékot kapunk szerintem grafikailag is jolnézki :)
9.
9.
thelegendary
#8: Ott a pont. Én bizakodó vagyok az kanzenshuu n olvasottak alapján:
http://www.kanzenshuu.com/2013/06/19/dragon-ball-z-battle-of-z-360-ps3-vita-announced/
8.
8.
Fight!
Nem èrtem minek irtok le egy olyan jàtèkot amiröl szinte semmit sem tudunk.....
7.
7.
Sun9us
Ennek is ilyen gagyi cgi grafikája lesz, ahelyett, hogy a Naruto-játékokban használt, gyönyörű rajzolt, animéhez illő grafikával csinálnák. Az utóbbi próbálkozások, valami elképesztően gagyik lettek. De ugyan ez vonatkozik, a One Piece-re is.
6.
6.
thelegendary
Ha halyazni fog a Zenkai Battle Royale ra (Katt_ http://www.youtube.com/watch?v=Q4X96Za2jLI) akkor pöpec lesz :)
5.
5.
mohaneji
#3: sztem 1szerűen nem mernek eltérni az anime verekedős profiljától ami nem is baj csak hát az utolsó pár DBZ játék szánalom ....
reménykedjünk ebben a 4fős co-op jól hangzik
4.
4.
keiji maeda
ez a tps nézetes dragonballt nem unják már meg ? csináljanak már egy jó budokai 3 stílust a hd collectionba is anyira király volt a budokai 3 mal megint bunyózni csak elcseszték hogy az összes zenét kicserélték a játékba :/ nade mindegy egy tisztességes dragonballt akarok
3.
3.
Rakottkrumpli
Miért nem csinálnak egy jó sztoris játékot sandbox környezettel, több bejárható bolygóval, akár szerepjáték is lehetne, vagy mittom' én! Akkora ez a kurva univerzum annyi lehetőséggel, de mégis csak középszerű verekedős szarokat tudtak eddig összetákolni belőle...
2.
2.
Spaceghost
Hjaj, ez ugyanolyan gagyi lesz még mindig mint a Burst Limit utáni összes többi rész... Miért nem next genre készítik inkább totálisan rombolható nagy területtel, normális harcrendszerrel ellátott verzioban? PS2-n ez miért sikerült olyan jól? Na mind1, akkor még lehet várni tovább.
1.
1.
thelegendary
Csak könyörgöm el ne csesszék...
A legjobb lenne ha a Spike ot a közelébe se engednék és a Dimps készítené :)
Várjuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...