Ismét mozog a Watch Dogs

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 21.
  • Videó
Link másolása
Ezúttal a népszerű amerikai showmannél, Jimmy Fallonnál vendégeskedett a Ubisoft stábja, ahol egy eddig nem látott gameplay jelenetet is demóztak a nézők és a játékosok legnagyobb örömére. Multis játékmenetünk is van.

A Late Night with Jimmy Fallonban ezúttal a Watch Dogs stábja vendégeskedett és Aisha Tyler, a Ubisoft nyakigláb kirakatbabája. Nem lepődtünk meg azon, hogy a bájos leányzó, még Jimmynél is magasabb. Aisha elhintette, hogy a Ubisoft Montreal alkotásában "olyan érzésünk lesz, mintha a Grand Theft Auto minden lényeges komponense nagyobb és izgalmasabb lenne". Hiszünk neki.

Az új jelenet nem okoz meglepetést, lesz itt lopakodás, kémkedés és autóvezetés is:

Kiszivárgott némi gameplay a multiplayerről is:


58.
58.
RoLee-man
#55: Bocsánat,csak nagyon felidegesített, amit régen és ide írtál. Nekem még soha nem küldtek üzenetet gk-n úgyhogy nem láttam, hogy küldtél.(bocsi) De egyébként ugyan azt csinálod, amit írtam először. Attól nem lesz jobb játék a Watch Dogs ha gta-t szidod. Nekem a watch dogs nagyon tetszik. Biztos be fogom szerezni. Tetszik az hackelés és az egész. Biztos vagyok, hogy jó története lesz. És szerintem annyira nem hihetetlen, ami a hackelést illeti. Az egész játék alap koncepciója az, hogy egy metropolist számítógépek irányítanak. A közlekedést meg mindent. És a csávónk rákapcsolódott az egész rendszerre. De a játékban ez biztos meg lesz magyarázva (nem csak annyi lesz hogy: -Nesze te fasz, itt az új galaxy s5! Hakkeld meg a várost te faszfej!xDDD). Én a watch dogsot mutogatom még a haverjaimnak is, hogy ez milyen király lesz. GTA: A 4. szerintem egyáltalán nem lett rossz. Nem véletlenül lett év játéka. A Red Dead meg egyszerűen úgy tökéletes,ahogy van. Ezek után én nagyon bízok a rockstarba. A GTA5 pedig a videók és az információk alapján egyszerűen tökéletes lesz. Szóval mind a kettő játék tökéletes lesz nekem. És meg is veszem őket. De talán kicsit a gta felé húzok. Ezért húz fel nagyon ha elkezded szidni a gta-t.(real-barca ugyan ez. Ott tartok, hogy meglátnék egy realos mezű csávót az utcán akkor páros lábbal tarkón rúgnám) És ha valaki azt mondja, hogy szerinte szar, akkor el kell fogadni. Nem leoltani, hogy szar ember. Amikor felhúztam magam az az volt amikor adam írta, hogy neki már nem tetszik, mert nem szereti a hackelést. Na, te erre úgy reagáltál mintha a anyádról írta volna. Vagy mintha te lennél maga a watch dogs. xD És még annyit, hogy grafikával ne védd a dogs-ot ha gta-t szidod. Mert eddig a watch dogsról csak next-gen és rohadt erős pc-s videókat lehetett látni. Biztos vagyok, hogy pl. egy xbox 360-on nem lesz szebb a watch dogs. Se ps3-on. Bocsi mégegyszer Allspah. De légyszíves ne szidd a gta-t és ne vegyél minden watch dogs ellenes kommentet hadüzenetnek.
57.
57.
AIlspah
#56: Azt tudom h tavaly is kategória szerint sorolták az év játéka címeket. Gondolom a lövöldözős kategória az egykaptafa....
56.
56.
Shannaro
#55: Bioshockot is eléggé felmagasztalták, Metro: Last Light a fejlesztési körülményekhez mérten már csoda számba megy, és még ha elgondolkoznék, találnák még ilyet.
55.
55.
AIlspah
#54: 9 pont lazán meg lesz neki ,szerintem megkaphatja a 9.5-öt is :)
Amúgy meg év játékában bizakodom nagyon, a kidolgozottsága miatt, iszonyat élethű. Xbox 360-on az évet lazán viheti :) Amúgy meg rajta kívül nem is lehetne mást év játékára jelölni, (ps3 last of us kivételével) ami xboxon van. Max tomb raider.
54.
54.
Shannaro
#53: Ezzel egyet értek. Nem egy olyan játék, amit a sárgaföldig kell szapulni, de év játéka címre sem érdemes. Ez egyszerűen egy jó játék, se nem több se nem kevesebb.
53.
53.
adam6751
#52: Én amúgy sem tudnám beszerezni mert vannak címek amiket pótolnom kell. Meg az AC4 skull edition sem lesz olcsó november 1-jén. Biztos nem lesz rossz ez a Watch_Dogs csak...nem az én világom. Amúgy szerintem a 8-9 pont meglesz neki, viszont kétlem hogy ez lesz az év játéka.
52.
52.
mrfire
#51: Én mikor először láttam fel sem figyeltem rá, csak később érdekelt jobban. Most viszont már jobban látom, mik miatt lehet bukó a játék. Azért bizakodom, hogy jó lesz. Előrendelésben tartom a deadsec és a vigilant kiadást is, de ha kijönnek a kritikák és nem kap egy 8.5-9-et akkor szerintem le fogom mondani őket.
51.
51.
adam6751
#49: Kinek mi. Nekem például a parkour elemeken és a grafikán kívül semmi pozitívum nincs eddig a játékban. A hackelés számomra negatívum, úgyhogy a játékot meg sem fogom venni. Sokat változott a véleményem róla. Pedig biztos voltam hogy beszerzem...majd talán megjelenés után egy-két évvel... :)
50.
50.
adam6751
#48: Csak a 4 volt a szar.
49.
49.
AIlspah
#40: 20 játékban már volt olyan h hack a központú... hát te hülye vagy? Na jó mostmár ezeket a hülyeségeket inkább fogd arra h azé mondod mert fosol h egy év játék lesz. Ja és ameddig nem játszol egy játékkal pár videóról nekem te itt ne kritizáljál, mert te meg elvagy ragadva ott h ennyit lehet csinálni a játékban, attól tartok lesz még meglepi a teljes game-ban. Ja és amit mindig mondok mennyé a GTA-hoz vissza, és verd addig ameddig nem jön az 5. Jelen pillanatban a Watch Dogs többet mutatott fel mint a GTA 5. Tehát eddig jobb is!
48.
48.
AIlspah
GTA- k eddig aztán ku#va változatosak voltak mi? San Andreason kívül mind egy szar, kivétel még a red dead. Többi mind egy sablon, nagyon akaró mondó kampánnyal a többi meg semmi, ha olyan nagy játék lenne a GTA-tok még mindig azzal játszanátok, ha ennek a Watch Dogs-nak lesz egy jó storija ki lehet törölni a seggeteket a "GTA évjátékotokkal"
47.
47.
AIlspah
#45: RoLee- szarházi te meg inkább olvad el amit privátban küldtem!

Ha egy szar grafikájú semmi játékot szaroztok le azt megértem, de egy ilyet, majd ha év játéka lesz kusban maradtok, mennyen GTA aztni aki utálja ezt a gamet ,amúgy is annak az való ,hogy kb. van 1 küldi öldd meg a célpontot és kb a GTA-k 80% küldije ebből áll. Szal elmehet mindenki az annyába!
46.
46.
mrfire
#43: Utána olvastam annak amit mondtál. Én sosem voltam jártas a témában, ezért nem tudtam elképzelni, hogy egy laikusnak is mutathatnak erről játékba illő érdekes dolgokat, és valóban, ha erről szólna a játék akkor ebbe az irányba kellett volna elmenniük. Ilyen szemmel nézve közelebb áll a játék egy fantasyhoz, amiben különös képességekkel befolyásolod a világot csak itt hackelésnek nevezik.

Egyedül azért várom nagyobb érdeklődéssel ezt a játékot, mint egy GTA-t vagy Magfiát, mert a játékmenetet továbbra is egyedinek tartom, hogy képes vagy irányítani a környezetedet. Amíg van piaca egy új GTA-nak ezt sem fogják jobban unni, hisz csak plusz lehetőségeket kapsz a játékban.
Ez viszont valóban lehet egy két élű kard is, ami ha nagyon sablonosra és korlátozottra sikerül, akkor rontani fog a játék szinvonalán, unalmas lehet tőle.

Ahogy mondtam remélem, nem szállnak el maguktól annyira, hogy csupán a környezettel és a játékmenettel próbálják meg lekenyerezni a népet. Remélem ezek a hackelési dolgok szépen beleépülnek a játékba, és úgy gondolhatunk rájuk, mint egyszerű képességekre, nem pedig arra amitől értelmét nyeri a játék, és az egyetlen mozgató rugóra, ami miatt újból le szeretnénk ülni elé, hogy "hú, de jó lesz megint felhackelni egy metrót!"

Ez a telefon és kamera dolog is remélem nem kap több szerepet, mint érdemes lenne rá. Én is nagyon utálnám, ha küldetések sokaságán keresztül kéne scannelgetnem az embereket és belekényszerítennének, hogy kamerázzak végig sokadjára különböző tereket.
45.
45.
RoLee-man
#39: Allspah te szerencsétlen! Ink olvasd el a 22#-es kommentem. Neked írtam te kis buzi.
44.
44.
goblinfing
#36: JAJ WE GUNA BEAT THIS AND BEAT THAT duma megy a rockstarnal ők leírták milyen sandbox elemeket tartalmazz a dolog, itt meg csillogtatják kb ugyanazt amit előtte háromszor csak a város másik részén.
43.
43.
s808
#42: kicsit olvass utána akkor az említett social engingeer területnek, és hogy ebből kiindulva mennyire fel lehetne színezni az egészet. Amúgy meg ami a videókból is látszik, hogy annyira nincs sok lehetőséged adott feladat megoldására, sőt szerintem kicsit lineáris is.Az ilyen "kedvcsináló" videók pedig mindig a legmegkapóbb részeit emelik ki a játéknak, tehát ennyi az egész mint amit láttunk.
És még mindig nem ilyenekre gondolok, hogy laptopot elő és nyomkodj pár gombot :D A te képzelőerőd korlátozódik le ennyire, sajnálom.
Egyébként ha valóban ennyire szimpla lesz az egész akkor mindenki halálra fogja unni magát ezen, mivel már rongyosra játszották a playerek ugyanezeket az üldözéses jeleneteket máshol, pl gta, most az hogy te átveszed az irányítást pl a kamerákon és más szögből látod a képet,az aztán marha nagy szám.Vagy telefonokat mérsz be..ez nagyon gyenge.
Akár tetszik akár nem, a hacket emeled ki ami nincs is benne.
42.
42.
mrfire
#40: Most én vagyok tájékozatlan (meglehet, nem követek minden játékot), hogy nem tudok példát mondani olyan játékra, amiben ilyen szinten tudod befolyásolni a környezetedet hackeléssel. Remélem nem arra gondolsz, hogy a bioshockban fel lehetett törni egy két gépet, magad mellé állítani vagy a falloutban betörni a számítógépekbe, mert az teljesen más műfaj.

Az oka, hogy ebben szimplán oldották meg a dolgot, szerintem nagyon egyszerű. A beépített minigamektől az ember egy idő után képes a falra mászni. Egy játékban ahol minden sarkon fel lehet (és kell) hackelni valamit, nagyon idegesítő lenne, ha ilyesmikkel fárasztanának. A kihívást inkább jelentse az, hogy milyen kreatívan tudom felhasználni a környezetemben lévő tárgyakat, mint maga a hackelés folyamata.
Vagy arra gondolsz, hogy lehetne látványosabb a procedúra, előkaphatna egy notebookot néhány komolyabb hackelnivalónál nem csak megnyomna egy gombot a telóján? Valóban valóságosabb lenne, de személy szerint ezen én nem fogok fennakadni. Ezt a kis "varázslatot" betudom az alkotói szabadságnak.

Ahogy korábban említettem, nekem is baromi unalmas lenne, ha csak erről szólna a játék, sőt ne is szóljon erről. Nagyon rossz lenne, ha a készítők arra építenének, hogy te majd azon fogsz szórakozni, hogyan lehet felhackelni a játékban ezt-azt. Én egy játéktól kihívást, jó hangulatot/történetet várok, és az hogy milyen keretbe, környezetbe ültetik bele mindezt csak mellékes kérdés. A város amiben mindent fel lehet hackelni, csak egy jó táptalaja lehet a játéknak, nem a veleje.

Egy fps-ben is fegyverrel lövöldözöl, megnyomsz egy gombot, aminek az egyetlen funkciója a tűz, mégsem unja meg senki. A főszereplő kezében a mobil olyan mint egy másik fegyver a pisztolya mellett, ennyiről van szó nem többről.
41.
41.
s808
#39: ja igen, és egy rakás szar!!
40.
40.
s808
#39: megnyomsz egy gombot aminek az a funkciója, hogy "hack", ezt a procedúrát olyan 2 perc után unnám meg. Egyedi ? már vagy 20 játékban volt ilyen, és ott se ilyen szimplán.Akkor legalább lenne benne némi háttérmunka, pl social engineering(amiben elég nagy lehetőségek vannak) vagy wifis keyboard telepítése, vagy akármi, kódokkal való játék. Ismét egy nagyon buta játék, aminek az egyediségét a hack adná meg, ami nincs is benne. Jó mulatást hozzá.
39.
39.
AIlspah
#38: Ez a beszéd! Teljesen egyet értek mrfire úrral! :) A hacktől lesz egydi.

s808: Leszarozod? szánalmas , nem élethű neked a játék te nyomorék, akkor mondjál élethűbbet, bazzeg vagy jobb játékot ami neked olyan k#va élethű.
Szánalmas vagy , jéghideg vízbe folytanálak bele
38.
38.
mrfire
#37: Nem tudom ki veszi be, szerintem senki. Ez egy játék... Millió egy játék van ami a valóságra épül mégis tele van ferdítéssel, hogy élvezhető legyen. A Mirror's Edgeben látható falon mászkálásokat se csinálja meg senki a valóságon a büdös életben soha. Szerintem a hackeléstől lesz épp egyedi, és manapság külön értékelendő, ha valami egyedi dologgal állnak elő. Szerintem ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül, és másoknak is ezért vonzó a játék.
37.
37.
s808
ez valami ritka nagy szar, meg ez a "hacking" enyhén szólva nevetséges.Igen, fél sec alatt bármilyen eszközt feltörsz és átveszed az irányítást,hogyne.
Az a szomorú, hogy ezt sokan be is veszik :D szánalom
36.
36.
AIlspah
#35: Na akkor most mond el mit láttál a gta 5-ből ? :D
35.
35.
goblinfing
#34: Elmondom mi lesz ez a játék..mész az utcán hackelgetsz és néha lősz, pár random küldi néha néha és kb ennyi..IGEN LÁTOM A JÖVŐT de eddig ennyit láttam és ez is lesz ebbe biztos vagyok.
34.
34.
AIlspah
#33: vagy inkább fordítva :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...