Jogi problémák a Baldur's Gate-remake körül

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 21.
  • Hír
Link másolása
Több helyen leállították a Baldur's Gate: Enhanced Edition árusítását, állítólag jogi problémák állnak a háttérben. Konkrétumok még nincsenek, de emiatt a második rész remake-je is csúszni fog.

Az App Store-ból és a remake-et fejlesztő Beamdog saját weboldaláról is leszedték a Baldur's Gate: Enhanced Editiont. A hírek szerint jogi problémák állnak a háttérben, egy kiadói partner kérésére állították le a játék árusítását, egyedül a Steamen érhető még el az anyag.

A Beamdog egyelőre nem beszélhet a részletekről, de azt elmondta, hogy számára is rendkívül kellemetlen a dolog, és minden erejével azon van, hogy megoldja a helyzetet. Ez egyúttal azt is eredményezi, hogy a Baldur's Gate 2: Enhanced Edition megjelenése csúszni fog.

20.
20.
dBLOOD
#9: LOL Bár gondolom poénnak szántad, az nem "enchanted", hanem "enhanced"! :D
Amúgy pedig ja, egy modolt BG1gyel sokkal jobb minőségben játszhatsz, mint ebben a "kerék újra feltalálása" tpusú kiadásban.
18.
18.
krisztian66666
#17: Nem akarlak megbántani, de ismerem őt, és véleményem szerint tényleg direkt írta így :D (Bár nem muszáj elhinni)

#3;#2: Elnézést, nektek azért több eszetek is lehetne? Minek szóltok be neki? Hagyjátok csak rá....

Amúgy a hírről csak annyit mondhatok, hogy reménykedem a mihamarabbi megoldásban, és drukkolok, hogy nehogy valami gond adódjon nekik! (Bár már megvan a gond, csak azt kívánom, hogy ne legyen ennél rosszabb :D)
17.
17.
siedrenn
#16: Minden bizonnyal...
16.
16.
giga321
#14: Direkt írtam így agyas gyerek :D
15.
15.
EBR2000
#14: Gondolom nem vetted észre hogy direkt írta úgy?! Plusz, akkor már ott van a névelő hiánya is...

Kár... Pedig szívesen tettem volna vele egy próbát! Bár még lehetséges! Csak jóval később...
14.
14.
siedrenn
#3: De látom neked sem tűnt fel, hogy a remélem után mind az ő, mind a te mondatodban vesszőt kellett volna tenni.... nyelvtanzseni.
13.
13.
Dontrip
#11: Régen egyébként Depresszió csinált ilyeneket, csak ő valami hihetetlenül nyílvánvaló dolgot írt oda, és egy kicsit más stílusban. Én viszont tök bírom sonogkuGT-t meg rafferdet is, valamiért viccesnek találom ezt a kötőszó és névelő nélküli mondatalkotást. :D
12.
12.
Moltes
#11: :D vissza nezem a hireket :D kivancsi vagyok
11.
11.
giga321
#8: Minden hírnél ezt csinálja és gyanítom hogy songoku és Ő egy és ugyanaz a személy. A gyerek egyszerűen retardált írni nem tud és minden hírhez oda ír egy oltári nagy fa..ságot. Már bocsánat.
10.
10.
Slan
#9: Most már ők sem, mert letiltották :) Egyébként akarnak új sztorit, ha sikeresek lesznek az 1-2-vel akkor jöhet a BG3. S ha jól tudom van ebben is néhány új sztori és NPC.
9.
9.
Dr_Durden
A hírre reagálva, ez a remake egy hamvába halt dolog, nem lehet moddolni az enchanted editiont. Amit hozzáraknak az kb. a hd felbontás, amit egy fél megás moddal már avgy 5 éve meg lehet tenni... csak így most a többi modod se fog működni... Esetleg ha csinálnának vele valamit, új NPC, egy új story line vagy valami, de szerintem még úgy is a régit moddolnám... szóval reménytelen. De legalább a fiatalabbak is megismerkedhetnek ezzel a sorozattal.
7.
7.
Moltes
#6: Oh nem tudom, ki o, mert most jottem csak ide kb 1 here a gk-ra. De ha te mondod akkor biztos ezt csinalja. :) mondjuk ha ezt mondja akkor az en sem hiszem el. nekem van egy kicsit low pc-m, (bf3 azert fut rajta :D) meg egy xboxom, es en ha tehetem meg veszem a jatekokat, de aminek nincs multi, azt nem veszem meg, felesleges :D
6.
6.
eximmice
#4: Nem ez így nem igaz.A gyerek egyszerűen retardált.Őt senki sem szereti.



Még azt bírom,hogy mindehova beírja,hogy megveszi az adott dolgot,Nagyon gazdag lehet,mert ő vesz egy ps4-et egy XO-t meg minden játékot.Ezen felül még fog birtokolni egy brutális high pc-t is.Nagyon gazdag lehet.VALÓSÁG:Persze ez nem így van ő tipikusan az a fajta ember aki rendelkezik egy medium géppel,és előszeretettel használja a torrentet,és konzollal persze nem rendelkezik!

#1: Én meg azt remélem,hogy a sok játék helyett inkább kérsz majd karácsonyra egy nyelvtan könyvet. :)
4.
4.
Moltes
LoL itt tenyleg mindenki cseszegeti egymast :)
2.
2.
Cuppak
#1 Remélem sikerül egyszer elhagynod ezt az oldalt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...