Közel tíz percen át mozog a Saints Row 4

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 29.
  • Videó
Még az E3-on zárt ajtók mögött bemutatott demót most a játék producere, Jim Boone kommentálja nekünk, s a felvétel alapján olybá tűnik, hogy a Saints Row 4 még az inFamousból is csúfos tréfát űz. De jól áll neki!

A bemutató még a játék egy korai szakaszából származik, hősünk Ben King diadalittasan tér vissza csapatunk irányítására. Ráadásul szuperképességekkel rendelkezik, embereket és járműveket dobál ide-oda, pluszban hatalmasak ugrik. Nagy lesz a felfordulás.

A Saints Row 4 augusztus huszadikán jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

28.
givi6
#27: Lehet konzolon játszanak ??
27.
Dreadlox
egyet nem értek, gondolom mindenki látta a hivatalos gépigényét és messze felülmúlja a 3. részét, ez nem is lenne baj, ha a kibaszott grafika jobb lenne, így indokolatlannak érzem azt a minimum quadcore-t
26.
givi6
Ez öregem ugyan az a baromság csak űrlényekkel és Prototype kopival megspékelve, meglesz ! :D
24.
goblinfing
Mi ez a prototype copy and paste?
23.
SCR3AMN00B
#22: Jajajajaja jóduma.:D
22.
Roschach96
#15: Te a hasonmásom vagy a gondolkodásmódoddal :)
21.
danez11
#19: ennél nagyobb gondod ne legyen az életben barátom
20.
SCR3AMN00B
Kár hogy több hete fentvan már..:D Ebből "hírt" csinálni..
19.
salamon.andras77
Srácok, ezt már írtam Facebookon is az egyik ilyen bejegyzéseteknél, de mi a jo franc ez az "x percen át MOZOG" ? A döglödő vad mozog amibe belelőttél. Nem egyszerűbb úgy hogy: "10 perces Gamepaly a Saints Row 4-ből"?
18.
pinapecér
#10: Prototype beütés:D
17.
HUNteRecon
#16: A játéknak pont az a lényege hogy teljesen irreális.
16.
Moltes
Ez nekem nem tetszik, nekem a 3 sem tetszett, olyan tul....nem is tudom.....tulsagosan EXTRAN nem realis meg semmi olyan nincs benne ami pl megfogna.
15.
Moltes
#2: Tuti letoltom, :D en csak akkor veszek meg valamit ha van benne multi, vagy ha nagyon megerdemlik a fejlesztok :D pl. fogtam letoltottem a Metro last lightot, vegigtoltam, elmentem a boltba megvettem es azota 4x toltam ki :D ha nem tudom milyen addig nem veszem meg.
13.
HUNteRecon
Nekem tetszik. Játszottam a hárommal és eddig nekem ez legalább ugyanolyan jónak tűnik. A főszereplő nagyon laza, meg az is teszik hogy nem kell többet autót csórni hanem "neked porched van pfff... SUPER POWER ACTIVATED!"
12.
DarkLord
A 3. részét is mégcsak most toltam végig nagy nehezen...pedig azóta a gépen volt mióta megjelent :D mindig nekiálltam , de valahogy laposnak tartottam az egészet és abbamaradt , jöttek jobb játékok/ nem volt időm etc.

De így, hogy most a végére értem nem sokat vesztettem vele az biztos és , mint amiket eddig láttam erről a 4. részről nem sok a fejlődés a 3. részéhez képest ez egy újabb rókabőr lehúzás lesz bizony akinek eddig tetszett annak ez is tetszeni fog akinek nem azt meg nem bírják rávenni úgyse erre se...majd ezt is 2-3 év lappangás után végig tolom :D
10.
zimonyini
Tiszta Prototype, kezdve a szuper-képességektől, az animációkon át. Egyszerű lopás.
8.
adam6751
4.
serioustomy
Engem nem érdekel, hogy úgy néz ki, mint a 3, mert ha tartalomdús lesz és ugyanolyan beteg poénok lesznek benne, mint a 3-ban, akkor szerintem nincs mitől félni. Szerintem meg jót tesz a sorozatnak ez az elhülyéskedett vonal :)
3.
danez11
zsír meg minden, de ezt inkább dlc-nek kellett volna kiadni a 3-hoz... külön számozott rész szerintem indokolatlan :/
2.
Roschach96
The Third-öt végigjátszottam, nagyon tetszett, én tuti letöl... izé, megveszem, ja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...