Érkezik az ingyenes Wii Karaoke U

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo bejelentette a Wii Karaoke U-t, amely egy ingyenes karaoke-alkalmazás lesz a cég asztali konzoljára. A számok használatáért viszont különféle dőszakokra szóló bérletet kell váltanunk.

A Nintendo of Europe bejelentette, hogy legkésőbb 2013 végéig megjelenteti a Wii Karaoke U-t. Ez lesz a cég legújabb partijátéka, melyben az énektudásunkat csillogtathatjuk, a szomszédok legnagyobb bánatára. Ahelyett, hogy egy megszabott árért valahány számot kínálnának, bizonyos időszakra szóló bérlettel hozzáférhetünk a Joysound-könyvtár teljes tartalmához.

Ticketet egy órára, egy napra, vagy harminc napra válthatunk, s ez idő alatt korlátlanul böngészhetünk a zenei katalógusban. Magát a játékot ingyenesen tölthetjük le, az énekléshez pedig a GamePad beépített mikrofonját, vagy egy kompatibilis USB-s eszközt használhatunk, esetleg a korábban megjelent Sing Partyhoz csomagolt mikronfont is bevethetjük.

Három játékmód közül választhatunk: az elsőben minden énekes pontszámot kap a dal végén, míg a másodikban folyamatos visszajelzést kapunk a teljesítményünkről, a harmadikban pedig megoszthatjuk a pontszámunkat az európai ranglistán.

A képernyőn saját Mii-karakterünket láthatjuk, akik különböző hátterek előtt kornyikálnak. A Joysound-könyvtár Japánban több mint 200 ezer dalt vonultat fel, de az európai felhozatal még nem tisztázott.

24.
24.
Sanyeszpaloc$
Hát ettől nem dobtam egy hátast :/
22.
22.
msmester
Megnézném ahogy egymással szemben szidjátok egymást, élőben..
Azért még fizetnék is! XD
Hogy a hírhez is szóljak a karaoke engem hidegen hagy, de ez ázsiának találták ki.
17.
17.
Birkazoli
#16: Ott a pont. A gépeink legalább egyediek, mert ahány ember, annyi féle konfiguráció, illetve külső felépítés. Míg konzolból millió ugyanannyi van, addig szinte minden gép tulajnak egy teljesen különböző számítógép van a tarsolyában.
7.
7.
markoci555
6.
6.
Norbiii
Jöhet minden ami jó. :D Bár nekem jobb a hangom, Én kellenék ezekbe a játékokba. Szerintem akkor csődbe menne a Nintendo. XD
5.
5.
Csoki80
Azért regisztráltál be, hogy minden hírbe beletrollkodj, milyen szánalmas.
Jól jönne egy IP bann!!!

más:

3/ Szerintem japánon kívül nehezen megy a karaoke ott azért nagy hagyománya van.
3.
3.
myrte
Japánban már rég van ilyen program a WiiU-hoz.
2.
2.
Csoki80
Japóknál tuti befutó lesz.
1.
1.
DON GONDOCS
úgynéz ki a nintendo is belehúz a multimédia szolgáltatásokba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...