Grand Theft Auto V - az első gameplay trailer!

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 9.
  • Videó
Link másolása
A Rockstar tegnap megígérte, és be is tartotta a szavát: megérkezett hát a Grand Theft Auto V első gameplay trailere, végre beleleshetünk a várva-várt folytatás játékmenetébe. Ki ne hagyd!

Ne szövegeljünk, nézelődjünk:

282.
282.
trion96
Amúgy a R* megerősítette h ps3on ment a gameplay. Ennyit erről h konzolon ronda lesz! Igaz Von_Wolf? :DDD
279.
279.
trion96
Szerintem ráfér mert a 12gbos azt jelenti h kb 10-11gb a tied. Viszont én mindenképp 500at vennék mert nem sokkal drágább.
278.
278.
mrfire
Kicsit OFF:
Valaki tudna segíteni abba, hogy egy 12GB-os PS3 Superslim-re felmenne-e a játék? Úgy tudom 8GB kell neki, de a 12GB-ból a rendszer is csemegézik, kérdés mennyit? Nem vagyok otthon PS3 téren ezért jól jönne valami tanács, hogy érdemes lenne-e ilyen gépet venni ehhez a játékhoz.
277.
277.
Gery8922
ez hatalmas játék lesz
remélem kap magyar feliratot
276.
276.
Belerofon
#275: Ha nagy sikere lesz,úgyis jön előbb-utóbb next gen-re.Egyébként már látom is magam előtt,hogy jönnek majd a jelen gen. játékaiból pár kipofozottabb verzió köv.gen.konzolokra.Pénz,pénz,pénz....Ennyi az egész..


275.
275.
Clayman
#271: Majd kiderül, de a helyükben tuti ezt csinálnám. Nagyon érdekes lépés lenne, ha nem adnák ki nextgenre. Most gondolom ezért is megy a nagy titkolózás, hogy lesz e nextgenre vagy sem, mert ha most azt mondanák, hogy lesz, akkor sokan nem vennék meg a PS3/X360-ra. Így meg van esélyük kétszer eladni ugyanazt a játékot. Plussz azt sem hagynám figyelmen kívül, hogy az új fiatal réteg, akinek az első konzola a X1/PS4 lesz, azok kimaradnának ebből és egy adott 6.rész esetén csökkenne rá az igény. Na a végére úgy meggyőztem magam, hogy most már biztosra mondom, hogy lesz köv. genre is :D
274.
274.
trion96
#271: Szerintem se jön next genre! Nem tudom honnan veszik.
273.
273.
akifourteen
272.
272.
adam6751
#270: küldd be nekik...
271.
271.
adam6751
#267: Nekem meg az az erős érzésem hogy nem jön next-gen-re. Szerintem.
270.
270.
akifourteen
Skacok terjed valami pletyka a neten,hogy a ms 12gb dd3-at fog bele rakni az x1-be es a grafikai chipp is erosebb lessz benne,tudom semmi koze a hirhez de valahova le kell irnom. Szerkesztok nezzetek utana.
269.
269.
shatterhand
#267: Nem tudom tetszett volna-e 3-4 éve egy ps3ra áthozott San andreas port (az eredti motorral persze , nem a gta4-ével)
Max egy kis tupírt fog kapni.
268.
268.
DON GONDOCS
#257: Jól látod a helyzetet, sokan elfogultak egy egy játékkonzolal kapcsolatban, de maguk sem tudják hogy mért. Talán mert nem próbálták ki a másikat és nem ismerték meg a lehetőségeit. Én ugyanúgy eljátszok Xboxos Dead Risingal mint a 3dses Samurai Warriors Chroniclesel, a lényeg hogy szórakoztasson. Sokan nem élvezik a játékot. Csak játszanak hogy végigvigyék oszt annyi.
267.
267.
Clayman
#261: Van egy elég erős megérzésem, hogy második hullámban érkezik nextgenre a PC-s verzióval együtt.
266.
266.
huszti
265.
265.
264.
264.
huszti
#260: te mindennel tökéletesen tisztába vagy, te mindenhol ott voltál, te mindent kipróbáltál és mindent tudsz is
263.
263.
Ghost26Dave
Hogy tudtok ennyit írni nincs más dolgotok?
262.
262.
mrfire
#261: Ha jól tudom Gaikaival lesz rá esélyed, nekem is itt mondta valaki.
261.
261.
zenmaster
Nagyon jól néz ki, de ha nem jön PS4-re, akkor valószínűleg nem fogok vele játszani, max. másoknál. Kár, hogy a next-gen konzolok egyikére sem jön, szerintem úgy lenne igazán nagy dobás a játék. De azért még reménykedem egy PS4-es edition-ban! :) Spórolni kell karácsonyig, mese nincs... :)
260.
260.
#259: Hidd el nekem, tökéletesen tisztában vagyok a PlayStation történetével korom ellenére is, kedvelem a Nintendo-t, a PlayStation 1 és Super Nintendo pedig a kedvenc konzoljaim mai napig :)

Visszamenőlegesen is olvastam szinte minden 576 számot, a KByte összes száma a polcomon figyel egy hivatalos lemezen, a Konzol és GameStar példányai alatt roskadozik...


Tökéletesen felvilágosult vagyok a témában, én is ott voltam a játéktermekben mikor Xbox Classicot, GameCube-ot meg PS2-t gyűrtük a haverokkal. Wii-vel nem játszottam még, de az Xbox / PS témában szerintem kellőképpen felkészült vagyok.


Nekem az MS-el az a legfőbb problémám hogy elnyugatiasította a piacot, a pénzhajhász gondolkodásával lerombolta a konzoljátékok hagyományait, támogatta hogy korábban egyben magunkhoz vett játékainkat most DLC-kre szaggassák, háborút indított a játékosok lemezbirtoklása és tulajdonjogai ellen.

Számomra mindez megbocsáthatatlan.

Sajnos a Sony-nál is egyre inkább előtérbe kerül az amerikai vállalat uralma, most már egyértelműen nem a Japán konzolpiac egyik képviselője, a Sony küzd az Amerikai MS-el, hanem az amerikai MS és Sony vív belső háborút az USA-n belüli dominanciáért. A God of War volt az első játék ami erre utalt, majd ez a tendencia egyre csak folytatódott és a PS is kezdte elveszíteni saját identitását, ráadásul az indokolatlan, végtelenségig nyújtott folytatások eszközéhez folyamodtak.

Tiltakozásom jeléül nem PS3-at vettem, pedig jobban tetszik, de már a Sony sem a régi...
259.
259.
Yami
#250: Igazából ha az ember tényleg belegondol és nem csak sodródik a médiahullámmal, akkor rájöhet, hogy nem feltétlen lett volna a Microsoft elgondolása rossz. Szerintem legalább akkora fejlődés lett volna a videojáték kereskedelemben mint anno a Steam volt. Sőt, még jobb lett volna mint a Steam. A játékosok megvehették volna fizikailag a játékot (sokaknak, köztük nekem is fontos ez) és mégis élvezhették volna a digitális példány előnyeit. Nem kell lemezt cserélgetni, nem kell mindig magammal hurcolásznom a játékaim ha megyek valahova és ezek mellett kölcsönadhatom, vagy ha meguntam akár el is adhatom. Ehhez persze szükség van a DRM-re mert máshogy nem megy. De szerintem ez megfizethető ár lett volna azért, hogy a digitális és a lemezes játékok legjobb tulajdonságait egyesítsék. És mindezek mellett még 10 barátommal meg is oszthattam volna a játékaim. De most, hogy ezt visszavonták, marad a régi nóta: vagy megveszed dobozosan és cserélgeted meg hurcolászod a lemezt, vagy megveszed digitálisan és se eladni, se kölcsönadni nem tudod soha többet. A használt-játék kereskedelemre vonatkozó korlátozásukon kellett volna csak finomítani és szerintem egy jól használható rendszer lett volna.
Persze lehet vitatkozni, hogy mi és hogyan működött volna és mi hogyan nem, de fölösleges, mert nem tudhatjuk és már nem is fogjuk megtudni.
Én személy szerint kíváncsi lettem volna rá mi lesz a vége. Lehet, hogy az Ms jól belebukott volna, de hát akkor tudnánk, hogy nem ez volt a jó irány és elindulnánk más irányba, a Sony meg közben betegre kereste volna magát, ami most rájuk is férne.
Szerintem az Ms nem azzal ártott az iparnak, hogy kitalálta ezt az elképzelést, hanem azzal, hogy kihátrált mögüle. Ezzel nem csak azt vesztettük el, hogy kipróbálhattunk volna valami újat, de azt is, hogy az elkövetkező 10 évben bárki is érdemlegesen hozzá merjen nyúlni a jelenlegi konzolos modellekhez.

Ez amúgy most így nem konkrétan neked szólt, csak már régóta formálódik a fejemben ez a gondolat menet és a kommented lehetőséget adott, hogy konkrét szavakba öntsem.

#251: Az igazi objektivitás az amikor képes vagy azt elfogadni, hogy nem feltétlen csak neked lehet igazad. És még mielőtt azt mondod, hogy ez alapján én sem vagyok igazán objektív, akkor már most leszögezem, hogy ez bizony így van. Szerintem emberi lényként szinte lehetetlen teljesen objektívnak lenni, hiszen az egész létünket a prekoncepciók határozzák meg. De a te kommentjeid alapján te jelenleg az átlagosnál is távolabb állsz az objektivitástól.

Amúgy a Sony darabra ugyanúgy pofátlankodott be a konzolpiacra mikor még a Nintendo volt az úr, mint ahogy később a Microsoft mikor már a Sony vezetett. Legfeljebb annyi a különbség, hogy még fiatal voltál ahhoz, hogy ezt ugyanúgy éld meg. Én személy szerint még mindig nem értem miért tekinted ilyen megbocsáthatatlan bűnnek, hogy ha új szereplők szálnak be az adott ágazatba.
Én speciel örülök, hogy nem csak iOS van hanem Android is. Vagy annak, hogy nem csak Windows van, hanem Linux is. Szeretem ha van választásom és szeretem ha a cégek versenyeznek azért, hogy őket válasszam. Méghozzá egyszerűen azért, mert ez számomra - mint fogyasztónak - csak előnyökkel jár.
258.
258.
Dragonborn
Fura most ebben az 5 percben több tartalmat láttam mint más játéknál összességében Végre az agyatlan akciójátékok után vissza tér az igazi király
257.
257.
Én mindenkit szeretek csak nekem játékokkal példálózzon ha már konzolokról beszél, ne számokkal dobálózzon... Ez is ismeretlen volt (max. bitek szintjén ment) mielőtt még a hardverbuzi Xbox felbukkant volna a piacon a maga PC-s múltjával...

Nekem minden teljesítménymérő szám elvontnak tűnik ha konzolról beszélünk, mert a végső élmény, a végső megtapasztalás dönti el bennem hogy egy játék milyen volt, nem az ami papíron még jól mutatott.

Papíron bizonyos értékek egyik vagy másik konzol érdemeit hirdethetik, de higgyétek el, a fejlesztők figyelme immáron annyira szétforgácsolódott az egyes rendszerek között, hogy az is sokat számít hogy melyik gép megismerésébe mennyi időt öltek.

A PS3-ban hatalmas a potenciál, mely úgy tűnik hogy talán már sosem lesz maximálisan kiaknázva, a dolgok nem úgy alakultak.

Ha a fejlesztések során több időt adtak volna a gépek megismerésére, akkor a PS sokkal dominánsabb helyzetben lenne továbbra is. De erről már írtam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...