Bejelentették a Stridert

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Strider visszatér! A Capcom a San Diego-i Comic-Conon jelentette be, hogy már javában készül PC-re, kurrens és next-gen konzolokra a Stider, egy vadonatúj akciójáték a Double Helix tomácsolásában.

A Capcom vezető producere a Comic-Conon jelentette be a Stridert, a Double Helix Games új játékát. A csapatot a Killer Instinctről ismerhetjük, de a frencsájz eredeti japán alkotói is közreműködnek a játék megszületésében.

A disztópikus kalandban Hiryut irányítjuk, a legfiatalabb, Super A-besorolású Strider-ügynököt, akinek az a feladata, hogy megölje Meio nagymestert, a Föld leghatalmasabb diktátorát. Persze az odáig tartó út során számos talpnyalót kell kardélre hánynia. 

A fejlesztők "ultra-érzékeny" irányítási rendszer ígérnek, minden környezetben számos harci lehetőség áll a rendelkezésünkre. A terepet futással, mászással, függeszkedéssel és hatalmas ugrásokkal küzdhetjük le. Ellentétben a korábbi Strider-játékokkal, a HD-rebootban egy összekapcsolt világban járunk, amit nem kell lineárisan bejárnunk. Visszatérhetünk a korábban felfedezett területekre és az új fejlesztésekkel felvértezve elérhetjük az új, eddig megközelíthetetlen helyszíneket.

A Stider PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re érkezik letölthető formában 2014 elején.

5.
5.
Rakottkrumpli
Egyszer csak azért is elmennék japánba, hogy megnézzem, ott tényleg minden mozdulat után kondenzcsíkot húznak az emberek végtagjai? Vagy, hogy 2 tárgy találkozásánál mindig egy nagy fényvillanás látható?
4.
4.
KeXxX
nekem bejön, csak ne legyen monoton.
2.
2.
XuChi
A karakter csak ugani és kardozni tud?? Fegyverek ????
1.
1.
DON GONDOCS
NA végre egy jó hír, ténleg jó lesz új kivitelezésben látni a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...