Assassin's Creed IV - vadásszunk cápára!

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 22.
  • Képek
Link másolása
Nagyadag Assassin's Creed IV:Black Flag-screenshottal és artworkkel készült a Ubisoft az idei Comic-Conra. Kiderül, hogy milyen lesz szigonnyal cápára vadászni és láthatjuk a különböző hajótípusokat is.

Edward Kenway kapitány feltűnő érdeklődést mutat egy titokzatos kék kocka iránt, majd cápára vadászunk a víz alatt és a part menti vizeken - köszöntsétek nagy ovációval a legfrissebb Assassin's Creed IV: Black Flag kedvcsinálókat!

Az artworkökön megtekinthetjük a hajótípusokat, a haditengerészeti fegyvereket, köztük a szigonypuskát, az úszó aknát, a fogatható ágyúkat és minden mást is.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag november elsején jelenik meg Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra, PC-re és next-gen konzolokra valamivel később.

14.
14.
Azeroth87
Én hatalmas rajongója vagyok a sorozatnak, és alig bírom kivárni, hogy megjelenjen, de ez a kalózos dolog engem soha nem hozott lázba. A II. rész Ezioval visz nálam mindent!
13.
13.
sutgab
Én azt mondom kéne egy fejlettebb harcrendszer.
12.
12.
nomcsa
emlékszem amikor bemutatták a második részét az e3 on, kerestem az államat és alig bírtam ki a megjelenésig, mostanra már kicsit inkább a név az amit eladnak, és nem a játék..:/
10.
10.
KeXxX
#2: én is next gen-re veszem majd talán
9.
9.
TBO0
#5: Nem újítani kéne, hanem tökéletesíteni azokat a dolgokat, amikre az egész játéknak épülnie kellene. Ezek a baromságok, mint cápa- és bálnavadászat először biztosan érdekesek lesznek, de másodjára (vagy ne adj isten huszadjára) már unalmas az egész. Nem erről kéne szólnia ennek a frencsájznak.
8.
8.
roli33
#1: Nem nagyon lesznek városok, legalábbis ami lesz, az eltörpül a víz meg a sziget mennyiség mellett. Ez nem tetszik annyira.
7.
7.
adam6751
#6: Edward nyakig páncélban van. Azon csodálkoznék ha nem lenne...amúgy jobban tetszene a ruhája páncél nélkül.
5.
5.
suresz
#3: hát szerintem meg direkt próbálnak elrugaszkodni az eredeti AC játékélménytől és valami újat behozni
4.
4.
EBR2000
Jó meg minden de nem hoztak lazba!
Na mind1.
Elvileg ezen a heten lesz egy trailer még. Azt már várom.
3.
3.
RangerFox
Szép képek de nem értem hogy miért kell ennek is GTA-ra vagy Far Cry-ra hasonlítania a cápa lövölde miatt... Egy ideig még jók ezek az újítások de ezzel már végképp megölik az AC hangulatot.... A hajók szépek! :D
2.
2.
Uborka2
Jol néz ki de inkább megvárom a next gent
1.
1.
adam6751
Ez szép meg jó, de mutassanak már valamit a városokból...meg Edward páncélfejlesztésire is kíváncsi vagyok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...