Ezt tudja a Satellite Reign motorja

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 23.
  • Videó
Link másolása
Az ausztrál 5 Lives Studios megelégelte, hogy az EA nem készít valódi Syndicate-folytatást, így előálltak a Satellite Reign ötletével, amely a felülnézetes taktikai cím szellemi folytatása lesz. Némi játékmenet következik.

Úgy néz ki összejön a pénz a Satellite Reignre, elvégre a szükséges 350 ezer font 89 százalékát már összedobták a rajongók, s még öt nap van hátra a kickstarteres adományozásból. Ennek örömére a fejlesztők is rákapcsoltak: elárultak a játékmenetről is ezt-azt, illetve egy rövidke videót tettek közzé arról, hogy mire képes a cyberpunk cím motorja.

Neked is kedvenceid közé tartozott a klasszikus Syndicate? Akkor a Satellite Reign kötelezően beszerzendő alkotás a számodra. Természetesen nem a 2012-es Starbreeze-féle FPS-re gondolunk, hanem a felülnézetes, megavállalatokkal operáló, sötét hangulatú felülnézetes címre. A választásaink befolyásolják a játék világát, számos osztály áll a rendelkezésünkre.

A tervek szerint PC-re, Macre és Linuxra hoznák ki a játékot 2014 decemberében.

 

8.
8.
Angelwing
bármelyik grafikai motorral,kinézhetne jól minden játék!,nagyon részletes és aprólékosan kidolgozott munkával,csak hát inkább a csapjuk össze minek szép textúrát meg effektet csinálni,ha úgy is megveszik,hozzáállás a jellemzőbb.
7.
7.
giga321
Embeeeer, na ez az a játék amit ki kell próbálnom.
6.
6.
nagyon csini, az animációk is frankók!
5.
5.
SP4C3F0X
Nekem pont olyannak tűnik mint egy gta4 csak esőcsepp effektel.
4.
4.
karneol81
Erre bizony vevő lennék konzolon is.
3.
3.
DON GONDOCS
Na igen így kéne kinéznie ma egy izometrikus, akció kaland rpg stratégia játéknak
2.
2.
KeXxX
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...