Diablo III - a gonosz nem bír magával a teaserben

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 24.
  • Videó
Link másolása
Unod már a konzolos Diablo III-mal kapcsolatos élőszereplős teasereket. Nem? Akkor itt van még egy, melyben ismét visszatér a rángatózós kézikamerás stílus. A kecskefejű démon már az otthonunkat ostromolja.

A Paranormal Activity szerelmesei örülhetnek, a Blizzard marketingesei minden összetevőt pontról-pontra lemásoltak, s egy hatáskeltő teaserrel lepik meg a konzolos Diablo III-ra ácsingózókat.

Lehet ezt még fokozni? Tutira megtudjuk még a szeptember harmadikai megjelenés előtt. Akkor jön az akció-RPG Xbox 360-ra és PS3-ra.

21.
21.
Grekton
#12: Óriásit bukott? xD 12 milliót adtak el belőle és pc-s eladási rekordokat döntött meg, az emberek nagyrészének meg tetszett.
20.
20.
Ecneb
#19: Jó meglátás! 1 és 2 EPIC volt, a 3 egy rakás szerencsétlenség.
19.
19.
p3ti
Ennek a trailernek annyi köze van a D3hoz, mint D3nak az elődjéhez = 0
17.
17.
Lorthirash
az igaz hogy valószínűleg a pénzért ültetik át konzolra de nem bukott meg pcn az tuti.
16.
16.
Lorthirash
#15: nem bukott oriásit ez nagyon nagy túlzás
15.
15.
Lorthirash
#14: Nincs igazad a StarCraft II 3 éve a topon van a WoW 10 éve és még mindíg topon van még a Gw2 se gyűrte le
a Diablo III hozta azt a szintet amit kell amit megszoktunk a 2. résznél elismerem hogy lehetett volna jobb is de majd kiegben orvosolják a dolgokat.
attól függetlenül hogy a Diablo III kicsit rosszabbul sikerült de egyeántalán nem rossz, mai napig az egyik legjobb játékfejlesztő cég és ezt kár tagadni az eredmények magukért beszélnek.
Nem tudok még1 olyan játékról ami 10 év után is topon van.
14.
14.
AkosDK
itt lenne az ideje hogy az emberek ne ugy nezzenek a blizzardra mint jatekfejlszto cegre ami azert van hogy az embereket szorakoztassa hanem ugy mint egy nagy multi ceg aminek egyetlen celja van, meghozza az hogy minel tobb penzt preseljen ki beloletek..
13.
13.
AkosDK
sajnos a diablo 3 nem bukott meg pc n pont azt hozta amit a blizz elvart, penzt ket mmo projekt kozott.Most meg egyszer megfejik konzolon is, ennyi.
12.
12.
laca009
Ha már a pc-sek körében óriásit bukott a d3, próbáljuk eladni a konzolosoknak...
10.
10.
suresz
#7: az tuti, hogy a ps3-mas verzió a stick-shooter kategóriába fog tartozni, de szerintem gondoltak a "nem látszik semmi kis tv-n" problémára és kisebb felbontásban nagyobbak lesznek a "látnivalók"
9.
9.
suresz
#5: csak annyi a lényeg, hogy fokozzák a várakozást, még csak véletlenül se felejtse el senki, hogy jön a Diablo 3!!!
8.
8.
Macccy
Én a kalapácsot vettem volna fel. Egy ergonómikus és viszonylag puha plasztik kontrollerrel megnézném hogyan veri el a megveszett kecskét a pali!
7.
7.
én már unom, sőt a nagy várakozással ellentétben szerintem nem lesz olyan jó a port. egyszerűen nem ugyanaz double stickes megvalósításban. valamint ehhez a stilushoz minimum vetitovaszon nagyságú tv ajánlott vagy ulhetsz 5 cmre a kepernyotol, én ezt utalrtam mindig ezekben, szemüveggel se látom olyan távoli :-)
6.
6.
suresz
HEHEEHEE! ezen jót nevettem!! :D
5.
5.
norbi1989
Valaki elmondaná, hogy ezeknek a "trailereknek" mi az értelme? 0 köze van a diablohoz!
3.
3.
PrimYaz00
minek állítják be úgy mint 1 horror játékot ?:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...