Dragon Age: Inquisition - átvihetjük a mentéseinket

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 25.
  • Hír
Link másolása
A PAX Australia keretében a BioWare megerősítette, hogy érdemes megtartanunk az előző két rész mentéseit, elvégre átvihetjük azokat a Dragon Age: Inquisitionbe is. A hozott döntéseink befolyásolják a folytatást.

A BioWare producere, Cameron Lee elmondta, hogy érdemes lesz megtartani a korábbi részekből származó mentéseinket, elvégre az ott hozott döntéseink valamilyen formában befolyásolni fogják a Dragon Age: Inquisitiont.

"A célunk az, hogy egy hasonlóan gazdag élményt nyújtsunk át, nem számít, hogy milyen platformon játszol."

A Dragon Age: Inquisition "nem feltétlenül" kapcsolódik az elődökhöz, lehet, hogy találunk majd olyan könyvet, vagy hasonló cuccot, amit már korábban olvastunk, de nem leszünk ráutalva a Dragon Age I és II ismeretére.

A PAX Australián a fejlesztők elhintették, hogy a megújult párbeszédrendszer segítségével még több taktikai lehetőségünk lesz, mint korábban. Örvendjünk.

A Dragon Age: Inquisition 2014 őszén jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

10.
10.
dBLOOD
#8: Jó, de a kettő egy kalap szar volt, kb. semmi köze nem volt az egyben lefektetett stílushoz. Igaz mondjuk, hogy ez meg nem a 3 lesz, szóval...
9.
9.
elfdefender
#8: +1
Már annyiszor hallottuk ezt, hogy számítani fognak döntéseink, hogy már meg sem lepődök.
8.
8.
balint23h
Aha mert az 1ben hozott döntéseink nagyon számítottak a 2ben....
4.
4.
TBO0
Van egy erős sejtésem, hogy a Morrigan szálat nem látjuk viszont. Nem igazán dereng már a második rész, de ha jól emlékszem ott is csak apróságok változtak az első rész alapján. Elég nagy csalódás volt.
3.
3.
Sun9us
#2: Mivel helyzeti információról beszélünk, ez nem igazán probléma.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...