Bejelentették a WRC 4-et

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A BigBen Interactive és a Milestone bejelentette, hogy már készül a WRC 4: FIA World Rally Championship, amely a csapat negyedik próbálkozása lesz a hivatalos licencel a zsebükben. Next-gen verzió nem lesz.

A WRC 4: FIA World Rally Championship PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és PS Vitára jelenik meg október folyamán. A Milestone hallgatott a közösség visszajelzéseire, s egy olyan produktumot tesz le az asztalra, amely izgalmas játékélménnyel, dinamikus és versenyképes online játékmódokkal kecsegtet - pont úgy, ahogy a rajongók szeretnék.

A karriermód is megújult, a látvány pedig továbbfejlődött: a fényviszonyok és az időjárás még jobban beleszól a játszmába. A meggyőző realizmus felé egy újabb lépést tettek a srácok, természetesen a 2013-as WRC-szezon minden csapatát, verdáját és versenyét tartalmazza a program, a fejlesztők meggyőződése az, hogy a sorozatban előrelépés történt, amit értékelnek majd a játékosok.

A vizuális hatásokért egyébként a tavaly debütált Spikengine továbbfejlesztett változata felel.

10.
10.
Mikeee
az lenne durva ha az a kép ami a cikkbe van ingame lenne :)
8.
8.
Oldskoolgamer
#3: A Colin Mcrae Rally 2 volt szerintem a szent és örök :) Franciaország aszfaltos szakai voltak a kedvencem valamint Ausztrália és a UK a Corrolával :D
7.
7.
DON GONDOCS
#3: Igen jók, mert ha asztnézzük igenis egy jól összerakott élvezetes arcade verseny játék és a dirt előtti colinok se voltak azok első osztályú játékok csak egy korrekten kivitelezett rally játék
6.
6.
trion96
#4: És a gt5-t meg fikázod! Erre inkább nem mondok semmit! XD
5.
5.
Kár hogy nem lesz next-gen változat, így sajna nem érdekel már :(
4.
4.
Falcon
a kedvenc autós játékom lett a wrc 3 rengeteget multizok vele nagyon eltalálták a játékot ha húznak a grafikán effekteken és hosszabb lenne a pálya akkor nagyon jó lesz és a szélvédő is porosodhatna belső nézetből!

de számomra ez is kőtelező
3.
3.
Cooper911
#2: Jók?! Nyomába sem érnek a Colin McRae sorozatnak (a dirtet nem ide értve).
A 3ban engem a leginkább az idegesitett, hogy ugyanazokból a kis pályarészletekből voltak a pályák összeollózva igy mindig olyan érzésem volt, hogy ebben a kanyarban már jártam.
2.
2.
DON GONDOCS
Jók ezek a WRC játékok a régi CMR játékokra emlékeztetnek
1.
1.
Grabowsky30+
Sokat fejlődött ez a sorozat az első óta! A 3-as már egész élvezetes volt! A legnagyobb hiba nekem a váltóval volt valahogy nagyon rossz volt manuálisan játszani vele! Jó lenne ha fejlesztők nyomnának pár kört a Burns Rallyval ha realisztikusság felé szeretnének nyitni! Az biztos, hogy a javukra válna!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...