Újraindult a Shadow of the Eternals kampánya

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 26.
  • Hír
Link másolása
Ahogy a Precursor Games megígérte, újraindult a Shadow of the Eternals Kickstarter-kampánya, ahol több új érdekességet megtudhatunk a játékról. A PC-s és Wii U-s változat mellett PS4-re is szeretnék elkészíteni.

Józanabb és átgondoltabb célokat tűzött ki maga elé a Precursor Games, miután a Shadow of the Eternals előző Kickstarter-kampánya kudarcba fulladt. A játékot immáron nem epizodikusan adnák ki, hanem egyben. Ráadásul, ha kellő pénzmag összegyűl, akkor a PC-s és Wii U-s változat mellett PlayStation 4-re is megjelentetnék.

A sztori a vérszomjasnak mondott Báthory Erzsébet körül bonyolódik egy igazi pszichológiai horror keretein belül. A látvány és a hangulat első osztályúnak néz ki, kaptunk is egy rakás látnivalót - képeket és videókat vegyesen - szemezgessetek kedvetekre!

 

 

A főhős lovag szinkronhangjának a zseniális David Haytert szeretnék megnyerni, a frissen újraindított kampányban egyébként az eredeti összeg felét, azaz 750 ezer dollárt akarnak összegereblyézni, amely már jóval reálisabb cél, mint legutóbb. Az adományozás alakulását itt követheted nyomon:

A csapat alapítója nemrégiben megjegyezte, hogy a fennmaradó forrásokat más támogatók segítségével teremtik elő.

2.
2.
leviske
"a fennmaradó forrásokat más támogatók segítségével teremtik elő."

Gondolom erre vezethető vissza, hogy konzolok közül csak Wii U és PS4 van tervben. Gondolom ez a Sony és a Nintendo részéről is megér némi összeget.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...