FIFA 14 - naná, hogy Dzsudzsák!

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 27.
  • Videó
Tegnap az EA magyarországi képviselete bejelentette, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan a FIFA 14 borítóján is Dzsudzsák Balázs szerepel majd Lionel Messi mellett. Egy új előzetesünk is van.

Évről-évre a Gyinamo Moszkva magyar támadója, Dzsudzsák Balázs fizimiskájával nézünk farkasszemet az aktuális FIFA borítóján, nincs ez másképp idén sem. Az EA képviselete megosztotta velünk a magyar kiadás dobozfotóját: Messi mellett a mi Balázsunk feledkezik bele a gólörömbe. A kép a Lamborghini támogatásával készült.

Hogy ne legyen ennyire száraz a poszt, csekkoljátok le a FIFA 14 legújabb trailerét, amely az Ultimate Team játékmód újdonságait ecseteli: az átdolgozott felületet és a friss funkciókat:

A játék szeptember 27-én jelenik meg.

39.
SP4C3F0X
3 éve nem sokat hallottam ennek se a teljesítményéről.
38.
obeni
Szerintem Böde kellett volna. Ő mindig jön. :D
37.
l4cyk4
#36: Ez félremagyarázás. Dzsudzsák bármely más klubnál zsíros összegeket szakíthatna ráadásul lenne alapos okod büszkének lenni, hogy ő szerepel a FIFA '14 dobozán és nem csak marketing okok miatt kerül rá. Egy kiemelkedően nagy múltú és sikeres labdarúgó szerint viszont ez nem helyes amit csinál. Azt pedig, hogy miért káros a kapzsiság akár ebben az esetben akár általánosságban, úgy vélem felesleges ecsetelni. Nem mellesleg szívesen!
36.
Jani379
#12: Köszi a linket.
Szerintem nincs ezzel akkora probléma, túl van ez lihegve. (Hétköznapi emberként is azt az állást választom ahol jobban keresek. Persze csak ha olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy van miből válogatni.) Sokan állították már hogy Dzsudzsák igy csak eltékozolja a tehetségét stb. Szerintem meg bízzuk csak rá, had döntse el mi a jó számára. :)

Az pedig, hogy Dzsudzsák van a borítón engem nem zavar, sőt jó egy honfitársunkat is látni rajt. Mielőtt még valaki felvilágosítana, jelezném tisztában vagyok vele, hogy csak nálunk van Dzsudzsák a játék borítóján. :)
35.
x360player
#13: Mily meglepõ,hogy egy magyart látsz a magyar kiadáson. Bár én nem vagyok Fifás,így biztosan nem kéne a játék.Szereznék más verziót,az biztos.
34.
dzsiádzsó
hál isten nekem borító se lesz a játékhoz :)
32.
Tücsök112
naná hogy Dzsudzsák!naná hogy a magyar válogatott a labdába nem tud egy rendeset rúgni.
31.
dvs00
"A kép a Lamborghini támogatásával készült."HA-HA. bmeg..
30.
BrendOoN
Dzsudzsáknak van szerződése ennyi. Majd ha lejár és nem Ő lesz a legnépszerűbb magyar futballista akkor lesz helyette más. Megmondom őszintén én is jobban örültem volna ha Coulibaly lett volna egy targoncával. :)
29.
SLi
Miért nem Gheorghe Hagi van a borítón?
28.
Oswald
#27: Olaszországból.De ebay-en vagy valami hasonló oldalon majd biztos fenn lesz.
27.
EBR2000
Mar megint...
El Shaarawys borítót majd honnan tudok szerezni? Nekem olyan kell!
Amúgy Szalait kellett volna de nem baj.
25.
Dontrip
Miért van úgy oda mindenki? Csak Magyarországon lesz magyar játékos a borítón.
24.
iTomi13
A kép a Lamborghini támogatásával készült. xD
23.
Gamerdavid
Amúgy kész röhej, hogy minden fifa borítóra ásító/ordító focistákat raknak. miért nem lehet csukott szájjal ugyanezt megcsinálni?Senki nem kíváncsi rá, hogy messinek milyen szép fehér fogai vannak.
22.
Rayzax
egy összetört Aventador kéne még mögé :DD
21.
keiji maeda
szerintem meg semit nem kellene rátenni , hanem meghagyni az eu borítót és kész
19.
Gamerdavid
Pöfff, 50%-al csökkenni fog az eladott példányok száma.
13.
Norbiii
Én szeretem Dzsudzsákot, de Szalait kellett volna tán rátenni, hiszen Ő most sokkal nagyobb formában van, mint Balázs, de ettől függetlenül, nagyon örülök, hogy egy Magyar ismét a borítón lesz, és Balázst nagyon-nagyon szeretem, csal elcseszte a jövőjét. MARADT VOLNA A PSV-nél, ptt imádták........

Mondjuk lehetne egy ilyen GAMEKAPOCS FIFA 14 is. A borítón Daks és a tagok. XD
12.
l4cyk4
#6: Azt hiszem magáért beszél ez a cikk:

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130707-buzanszky-jeno-szerint-dzsudzsak-balazst-a-penz-iranyitja.html
11.
greenmelon
#9: Inkább Rudolfot, legyen egy kis irónia benne. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...