GRID 2 - visszatér a Demolition Derby

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 28.
  • Letöltés
Link másolása
A Codemasters autós játékának DLC-áradata nem áll meg, de legalább meghallgatták a rajongók visszajelzéseit. Egy ingyenes kiegészítő formájában visszatér a Demolition Derby, de kapunk még autókat és új pályákat is.

Nincs megállás GRID 2-fronton. A Codemasters bejelentette, hogy az elkövetkezendő hónapokban tovább csiszolják és még több tartalommal látják el az arcade autóversenyt. A Demolition Derby játékmód még fejlesztés alatt van, de megígérték, hogy a roncsderbire ingyen rátehetjük a mancsunkat minden platformon.

Az angolok csak rábólintottak a rajongók kívánságaira, pedig, mint mondták, "nem volt tervben". Az biztos, hogy augusztusban jön a közösségi patch, melyben egyedi playlisteket állíthatunk össze és akkor sem büntetnek majd minket, ha kilépünk az online playlistről - nincs veszélyeztetve a fejlődésünk. De lesznek újdonságok is, mint a Hardcore Playlist, melyben nem tekerhetjük vissza az időt és teljes mértékben sérülnek az autóink egy-egy koccanás után.

Jelentősen növelik a szintsapkát is: eddig maximálisan a harmincadik szintig fejlődhetünk, ez a szám ugrott fel 99-re. Továbbá a multiban figyelembe veszik a leggyorsabb kört is. Megjelennek az egyedi autófestések: hamarosan egy csomó új designhoz férhetünk hozzá.

Az újdonságok sora nem ér véget: megugrik a maximális körök száma is, amely ötről tízre nőtt. Aki ennél is több kihívásra vágyik, válassza inkább az Endurance játékmódot. Eddig is lehetett szavazni és vétózni az adott eseményről a lobbyban, ám a rendszer sokkal gyorsabb és gördülékenyebb lesz.

Még több érdemi fejlődés felsorolásszerűen: kikapcsolhatjuk mikrofonunkat, a tiszta kört futott versenyzők jutalma megduplázódik, a versenyek végén átugorhatjuk a szintlépési képernyőt egyetlen gombnyomásra és szigorodik az anti-cheat rendszer.

A következő hónapokban két új pályacsomag is érkezik, melyben a legkeresettebb helyszínek kapnak helyet néhány új verda mellett - természetesen az acsik és a trófeák sem maradnak el. Emellett megtisztítják a steames ranglistát is a csalóktól.

5.
5.
Angelwing
#4: én dlc-ket írtam,ez most kivételesen ingyenes tudom,de .Grid 2 = új NFS Most Wanted = semmi kihívás (pedig hogy vártuk!!!),pár óra játék után dög unalomba fullad az egész.Én azt mondom adjanak ki olyan játékot amivel el lehet szöszölni órákat,tuning,festés,karosszéria elemek,stb stb,lehessen bütykölni,legyen különbség a kocsik között,lóerő,súly,miegymás.És ami megvolt az első GRID-ben például eldönthetted melyik autót veszed meg,és a fizika is jobb volt,és Most Wanted első része is kreatívabb játék volt stb stb,bla bla ui:de jó hogy van egy Shift 2 :) pl
4.
4.
Necreon
#1: Te a címre kattintasz, elolvasod a rövid összefoglaló kék szöveget és ez alapján kommentálsz? Csak mert ez egy ingyenes DLC lesz, azt sem tudod miről beszélsz csak savazol.
3.
3.
Oldskoolgamer
Őszintén szólva én ezt csomószor elmondtam, hogy alapvető hiba volt hogy az emberek nem szögezték le magukban, hogy az első résznél úgy se lesz jobb.. Etalon és kész. És elég tré hogy 5-6 év alatt is mennyi minden változik a játékiparban hogy annak kell örülni hogy 5-ről 10-re változik a beállításokban valami, főleg hogy az első részben 50 a max beállított kör ami pl egy Le Mansban nem semmi.. De Detroit legrövidebb szakaszán a négyzet alakú supercar ringen is élvezet volt még gép ellen is akár a legrosszabb prototypeal a Ford Dorannel megtenni egy am átlag 30mp-es kört. Így 50 kör még akkor is 20+valamennyi perc környéke. És ha már Le Mans is gondolom fel is hoztam a szép emlékeket mennyivel más az első rész..
1.
1.
Angelwing
multit nem próbáltam,de a szingle dög unalmas semmi kihívás,az első rész sokkal jobb volt.dlc-kel is csak a pénzünk kell nekik,nemhogy alapból belerakták volna és csináltak volna egy rendes játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...