Egy tucat új képen a Grand Theft Auto V

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 30.
  • Képek
Jól indul a nap: a Rockstar Games jóvoltából tizenkét látványos screenshot érkezett a Grand Theft Auto V-ről, melyen némi bázisugrás, helikopteres harc, azaz hőseink mindennapjai mutatkoznak be.

A Grand Theft Auto V változatosságába nem lehet belekötni, akár a földön, akár a levegőben keresünk magunknak némi elfoglaltságot a három főszereplő segítségével. A fejlesztők megígérték, hogy augusztusban bemutatkozik a Grand Theft Auto Online névre keresztelt multiplayer mód is, de addig tobzódjunk a látnivalókban!

A játék szeptember 17-én jelenik meg Xbox 360-on és PS3-on.

235.
CJgabor
#232: Booby Kotick monnyon le! PC géming maszter réjsz!
234.
BrendOoN
#232: Az ATV nem HD. :) Music Channel, TV2, Super TV2, PVTV, Digi Sport, Digi Sport 2, Sport 1, M1, M2, Duna és a mindenféle természetfilmes Nat Geo Wild meg xy van 1080p minőségben :D (legalábbis itt ahol én élek igen)
230.
KPCS1975
#229: Ne kezd el Te is...egyáltalán semmi értelme!!
226.
Ghost26Dave
Fura, itt nem alszik senki vagy az is már luxus:D
224.
SP4C3F0X
Valaki hozzon már egy nokedliszaggatót. Kicsit kezd elegem lenni a nokedlikből.
222.
Joe825
A kommentek minden egyes betűjét végigolvasva köszönöm a Kedves Fórumtársaknak, hogy ilyen színvonalas műsort hoztak össze az utóbbi 2 napban! A kabaré mint műfaj ettől a ponttól kezdve teljesen új értelmet nyert. A GTAV-fórumok a gamekapocs.hu-n lassacskán már egy "brand"-dé kezdik kinőni magukat.

Értékes alkotómunkátokhoz további sok sikert kívánva, türelmetlenül várom a folytatást!
220.
Ghost26Dave
Nem igazán :P
216.
KeXxX
úristen.. 12 kép miatt ennyi vélemény született?
215.
Ghost26Dave
Metalgt azért ne vidd túlzásba,egyáltalán tisztába vagy azokkal a dolgokkal amikről beszélsz sztem szégyeld magad, jó neveltetest kaptál bravo bravo ezzel nem akarlak megbántani
211.
Ghost26Dave
:D te tudsz valamit amit mi nem
207.
adam6751
#205: "(csillapodj le,tusolj le és mennyél aludni)"

Arra nincs ideje. Várja az 50 millió tizenegy éves tankos kölyök...
205.
Ghost26Dave
Te élvezed ezt a létformát mert én nem élvezném haver (csillapodj le,tusolj le és mennyél aludni)
203.
Ghost26Dave
Wolf te aztán megdolgozol a pénzedért ,egész nap a monitort bámulod és vered a faszodat a kommentekre :D
202.
Srácok, nagyon unatkozhatzok, ha ennyire vitatkozni akartok a semmiről. Főleg ez a metalgt náciparaszt a 12 évével. Aztán még Wolf is... Kérdem én, mi értelme van?
Mármint azt tudom hogy wolf erre izgul fel, de a többieknek azt hittem van saját élete.
201.
Machiavelli
Szerintem akár mennyire is fikázzák sokan a GTA-t bárhol is attól függetlenül úgy is eladási rekordokat fog döntögetni és nagyon nagy siker lesz. Csak azok fikázzák akik és trollkodnak akiknek nincs jobb dolguk vagy mert ez jól esik nekik. Törődjetek bele a GTA 5 kirobbanóan nagy sikerű lesz.
179.
azureknight0715
Am el lehet gondolkodni. Red dead redemption és egy max payne 3 után létezik hogy a rockstar ki ad egy szar gta játékot? Hát persze hogy nem. Ez még viccnek is rossz. Ráadásul a rockstar már 1X kijelentette hogy ez lesz minden idők legmonumentálisabb játékja. Másik meg szintn nagy szó egy olyan ember is elismerte a munkájukat aki van olyan híres mint a rockstar, melette meg a másik kedvenc kiadom is ez pedig Hideo Kojima. Pontosan ezt írta a gtaplace nevű oldal fordítása szerint:


"Láttam az új GTA V trailert!" – tweetelte Kojima. "Király volt, sőt nagyon is király. Ez a fajta szabadság az, ami a gaming jövőjét jelenti! Más szinten van a többiekhez képest. Az igazat megvallva, elkeserített.""Nem hinném, hogy a mi 5-ünk [szerk: MGS V] elérné ezt a szintet" – folytatta Kojima az áradozást. "A Rockstar fejlesztői a legjobbak. Fogadok, hogy ezzel új szintre emelik a videójátékokat."
Ez pedig igen nagy szó főleg egy olyan embertől akire szintén nem lehet egy rossz panasz sem, pert ő, a rockstarral együtt alkotja a történelem mindenidők legjobb játékjait. Szóval én továbbra is úgy gondolom hogy akik negatív véleményt alkotnak a játékról azoknak 100%-ban nem fog bejönni amit mondtak rá, mikor kijön majd a game.
176.
Hidalgo
#174: wooow, ez sirály dumaaa, lopom :)
174.
Rakottkrumpli
#173: és a kuki a kedvenc fagyija...
173.
adam6751
Hagyjátok már Wolfot...mit vártok egy olyan embertől akinek a WoT a kedvenc játéka? Ugye Wolf? Vagy nem így van?
172.
greenmelon
#171: Szerintem mindannyian azt kívánjuk, hogy legyen igaza, abból jönnénk ki a legjobban.
171.
Ghost26Dave
De nem tudhatod daemonx is megírta minden az optimalizációtól függ(várjuk ki a véget jó)
170.
greenmelon
#169: Jó, most olvasom, a bukás azért igen erős volt, de attól még az aktuális konzolgeneráció kevés egy ilyen volumenű játékhoz.
169.
greenmelon
#168: Mit mondott a Wolf a játékkal kapcsolatban, ami nem igaz?
163.
Machiavelli
Srácok mit ne mondja ez kurva szánalmas! Miért nem hagyjátok a faszomba. Akármit mondtok úgy is csak troll választ tud adni rá. Legalább normális érveket tudna felsorakoztatni, de látszik ezt az értelmi szintje akadályozza meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...