Két filmes hír!

  • Írta: Colt
  • 2005. december 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkezett az X-Men3 hivatalos trailer és a Silent Hill napokban indult oldalán egy pályázat veszi kezdetét, a poszterrel kapcsolatban!

(gamecloud) - Elöször is megérkezett az X-Men3 hivatalos trailer. Akit érdekel látogasson el ide és különböző minőségben cibálhatjá át saját gépére. Előreláthatólag májusban kerül bemutatásra és a rendező ezúttal nem Brian Singer lesz.

A másik filmes hírünk a Silent Hill mozival kapcsolatban érkezett. Ha gondoljátok nézzetek el erre az oldalra, majd készítsétek el az általatok megálmodott Silent Hill posztert. A legjobb, 2500 dollár díjazásban részesül és viszontláthatjátok egy-két mozi falán. Segítségként a készítők feltettek pár képet és egy illusztrációt, hogy ők miként képzelik el.

11.
11.
zoenn
Cash: reménykedem ne legyen igazad. azért tudom én, hogy nem várhatok egetrengető dologra.
10.
10.
lewton6
azért várjuk ki a végét cash! A ponyvaregény forgatókönyvírója és a Farkasok Szövetsége rendezője nem csinálhat rossz filmet... ugye?
9.
9.
Ca$h
Lewton: hala istennek, hogy rosszul lattam! :)))



Zoenn: Me tudlak erteni, de a kepek alapjan nem tunik egy egetveroen jo filmnek. Nagyon ott kell lennie, ahhoz hogy felerjen a jatekkal! Akarcsak fele annyira jo legyen, es valahogy ugy erzem, hogy ez nem fog osszejonni nekik... :(((
8.
8.
fojesz
Engem is érdekel az SH... a maga 2 és fél rongyos fődíjával... :P
7.
7.
lewton6
mondjuk az x3 sem lesz rossz!!

cash: nem történt semmilyen színész váltás.
6.
6.
lewton6
5.
5.
zoenn
Valamiért engem jobban érdekel a SH.
4.
4.
fojesz
Vááá. Vmiért nem tom megnézni a trailert, de a képeket meglestem a hiv oldalon: ütni fog. :)
3.
3.
Ca$h
X-Men? Kemeny lesz... ugy latom, hogy mos tmar vegre teljes lesz a lista, Beast, Angel stb. de mintha Cyclopsot mas jatszana... nem szeretem az ilyesmit, buta volt a szinesz, hogy nem vallalta el!
2.
2.
fojesz
Hazaérek rögtön megtekintem! :)
1.
1.
Myko Alto
Az X3 trailer megtekintése után nem igazán jutottam szóhóz! Ha ez a film nem fog úgy odabaszni, hogy csak na, akkor semmi! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...