Assassin's Creed IV - még egy kis gameplay

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
Nem múlhat el nap Assassin's Creed IV nélkül, persze a tavalyi év irgalmatlan trailerhadjárata után ezen aligha lepődünk meg. A mostani felvétel rövidebb, viszont több különböző aspektusából mutatja be a játékot.

A Machinima által szállított anyagban a búvárkodástól kezdve a cápavadászaton át az ostromjelenetekig mindent láthatunk, így ha a spoilerek miatt aggódva még nem bojkottálod az ilyen videókat (meg tudjuk érteni azt is egyébként), mindenképpen kattanj a lejátszásra:

Az Assassin's Creed IV: Black Flag november 1-jén érkezik PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra, nem sokkal később pedig a PC-s, a PS4-es és az Xbox One-os változatok is befutnak majd. Köszi, dave280!

10.
10.
Machiavelli
#9: vagy esetleg egy Franciaországban a forradalom idején játszódó játéknak is örülnék.

Ui.: Bocsi a kettő kommentért és azt hiszem el férne már egy szerkesztés gomb kedves GK szerkesztőség!
9.
9.
Machiavelli
Az eddigi részek is meg vannak. Ezt is meg fogom venni! Bár még mindíg azon a véleményen vagyok hogy egy Angliai 18-19-ik százados rész jobb lenne, de mindegy.
7.
7.
ballon96
reméljük tényleg olyan jó lesz mint ahogy kinéz ! :)
5.
5.
dzsiádzsó
#4: De legalább van benne újdonság, nem ugyanazt kell csinálni 3 részen át, mert a játszhatatlan közeli szintre süllyedt.
4.
4.
roli33
#2: Pedig sztorira és hangulatra még mindig az Ezio trilógia a legjobb. A 3 játék egyben adja át az AC élményt! Ennek nem sok köze van az orgyilkosokhoz meg a templomosokhoz, legalábbis egyelőre ezt lehet leszűrni. Ez inkább csak egy kalózos játéknak néz ki. Persze, tudom hogy majd megmagyarázzák, hogy Edward, a kalóz miért lesz orgyilkos meg stb. de ez így már nagyon erőltetett, hogy a kalózokra is ráhúzzák az "assassin" nevet.
3.
3.
BrendOoN
Ha megnézem a hírek első oldalát akkor három Assassin's Creed IV-el kapcsolatos hírt találok. Ha rámegyünk a továbbiakra akkor gyorsan belebotlunk a negyedikbe és az ötödikbe is. A játék november 1-jén jelenik meg ami annyit jelent, hogy az október gyakorlatilag csak erről fog szólni: egyik nap párperc gameplay, holnap egy-két screenshot, artwork aztán kicsit később egy trailer majd azután nem sokkal pedig a launch trailer. És még kihagytam a "véletlenül nyilvánosság elé kerülő" első 10-20 percét a játéknak ami volt a Splinter Cell: Black List, Far Cry 3 és az Assassin's Creed III esetében is.
2.
2.
dzsiádzsó
második rész óta mellőztem a dolgot, most veszem újra elő, mivel számomra ez az első lényegi fejlődés az első részhez képest, a többi csak bőr lehúzogatás volt.
1.
1.
Matt8888
Meghozza az ember kedvét :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...