GC 2013: Le sem merem írni: Dead Island-MOBA

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Deep Silver bejelentette, hogy készül a Dead Island: Epidemic, ami egy MOBA lesz az eddig két részt megélt zombis cím hátszelével. A Gamescomon jönnek az első részletek.

Végül is logikus, mert a zombis téma és a MOBA is nagyon megy most, a kettő együtt pedig még nagyobbat üthet: jön a Dead Island: Epidemic, ami egy PC-exkluzív, free-to-play MOBA lesz Dead Island módra.

A Deep Silver a Gamescomra ígéri a részletesebb bemutatót, egyelőre annyit osztott meg velünk, hogy ez valójában egy ZOMBA (zombie online multiplayer battle arena), amiben három csapat játékosnak kell a zombik hada ellen küzdenie. A kiadó szerint a Dead Island minden fontosabb ismérve visszaköszön majd a játékban.

45.
45.
sajtzz
#12: Délutáni hír: "Az Activision bejelentette a CoD féle MOBA-t! 20k Ft megvételi ár és ha érni akarsz valamit más ellen akkor 10k-s DLC-ket kell venned". Kösz nem kell.
44.
44.
Sznfctm
Zomba? Mint az a fitnesses cucc? :P
43.
43.
mestermagyar
#39: Na jólvan ezt ignorálom. :P Ilyen beszólást, hogy kurva buta... XD
Megmagyaráznád légyszíves?
42.
42.
K.Bandi
Nem lesz ebből semmi...
A Dota2-t sose győzheti le...
41.
41.
Extol
Hát ez pocsékul hangzik
40.
40.
Dreadlox
amugy sajnos alig van olyan moba játék amiben van változás,pl csak a SMITE vagy a SMNC volt az ami nyujtott is valami újat, mert nálama HON és a LOL kb úgyanaz és fölösleges vitázni hogy mások a karik meg a balance-ok, attól még ugyan az, az infinite crisis próbál a dinamikus pályákra alapozni, de az valahogy nem jön be, ráadásul mindenki batman akar lenni...
39.
39.
Dreadlox
#33: te vagy troll vagy vagy kurva buta....
38.
38.
markoci555
ja talán tudnak valami mást nyújtani, kíváncsi vagyok
amúgy grat a sok leszólós, szarozós kommenthez, mikor még semmi nincs róla
37.
37.
SLi
Ez a MOBA elnevezés kicsit olyan mint a football.
Maga az elnevezés teljesen általános dologra utal, olyan sport amiben a labda elrúgásával gólt lehet elérni, tehát 6-7 sportág is a football gyűjtőnév alatt szerepel, mégis egy konkrét sportágra értjük az esetek 90 százalékában.

Ez áll szerintem a MOBA-ra is hiszen a Multiplayer online battle arena egy csomó más játék stílusra is ráhúzható, mégis 1 konkrét stílusra használjuk, és az emberek nagy részének egyértelmű milyen játékokat értünk MOBA alatt
36.
36.
mestermagyar
#34: Rpg(role play gaming)? Nem mondod, bmeg. Akkor egyik játék sem menne (kivétel minecraft), ha nem állítanának fel szabályokat. A sztori föleg nem.
Sandbox? Jóllvan, de kit érdekeee! Melyik játék szól homokozóról?!
Indie? Jaaaj még mindig azt az ezeréves indiana jones-t hirdetik, hogy ha ezt kiírják, akkor szponzorálják a játékot titokban, vagy mi a franc? Vagy mi, mindegyik indiana jones világában játszódik?
free to play? A világon mindent tudsz ingyen játszni ember. XD Amúgy miután megveszel bármit, azzal ingyen játszhatsz, azt nem kell még külön megfizetni. NÓRMÁLIS?!
MMO? -_- Biztos valami gazdag gyerek üzemelteti, ha masszívan online, és soha nem áll le a szeró.
Hack n slash(vagy mi)? Be sok értelme van a játékok 80%-át egy müfajba tömöríteni, amiböl a közelharci öldöklés mentesek kimaradnak!
Mit hagytam még ki? :D
34.
34.
mestermagyar
#33: Fog a múltban jönni elötted. A turn based strategy vagy mi, az is minden játékban benne van, ahol nem csak egy irányba nézel! Általában a stratégiát nem szokták egy irányba nézve a karakterrel végrehajtani. XXDDD milyenek is vannak, még?
25.
25.
ArrowCross
#20: Talán még a Panzar is ide sorolható,bár nem vagyok benne biztos.
24.
24.
KeXxX
#18: jah, vágom, fel van telepítve de még csak kb. 2 órát ha játszottam vele.
23.
23.
Skyer
#19: Persze, de messze nem olyan mennyiségbe, mint régebben.
22.
22.
ArrowCross
Unom már a WOW-ot. Biztos jó játék, csak ez sokembert nem érdekel.
21.
21.
SLi
#20: * elvileg készül a Blizzard All-Stars is
20.
20.
SLi
#12: LoL, Dota2, Infinite Crisis, Smite, Guardians of Middle-earth, Heroes of Newerth és ezek csak azok amiket még én is ismerek meg elvileg készül a Bliz
19.
19.
SLi
#14: még mindig rengeteg MMO jön ki,
18.
18.
sherex
#3: Van egy új ..a Dead Island Riptide néven :P
14.
14.
Skyer
Nem ismerős a helyzet senkinek? Régebben az MMO-kat kezdte el mindenki gyártani, aztán eltörpültek és megbuktak a wow mellett.
Most a mobákkal lesz ez a helyzet, Dota2 és Lol mellett szépen elvesznek majd. Nem azt mondom, hogy rossz lesz, de nem lesz akkora sikere, mint a két "nagy"-nak.
12.
12.
BrendOoN
Nemrég gondolkodtam rajta, hogy jelenleg miért csak kettő nagyobb MOBA van és miért nem csinálnak egyet a nagyobb kiadók maguknak. Nem gondoltam volna, hogy a Deep Silver fogja ezt csinálni hanem inkább az Activision vagy az Electronic Arts.
11.
11.
Kocsis92
#2: igazad van, fps-ből is csak egy van és rts-ből se láttunk újat a starcraft óta. vedd már észre h a MOBA egy új játék-műfaj...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...