Élőszereplős rajongói kisfilm a Half-Life alapján

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Igen, egy újabb, de mindenképpen érdemes megnézni, mert szuperül sikerült: azt mutatja be, hogyan használta Alyx Vance először élesben mindenki kedvenc gravity gunját, noha a fegyver közel sem volt még készen...

Szeretjük a rajongói kisfilmeket, főleg akkor, ha a feldolgozott alapanyag eredeti szerzője (igen, a Valve) mostanában még bottal sem akarja megpiszkálni az adott címet. A Half-Life-rajongóknak az ilyen és ehhez hasonló próbálkozásokkal kell beérniük:

28.
28.
Cooper911
Királyság! Ebből jöhetne egy egészestés film is. De akár a Portálból is.
27.
27.
kopic
25.
25.
LtK
24.
24.
Tücsök112
#20: #20:ő sem beszélhet butaságokat...
#21:hangulatos "kis" játék?:Damúgy nem lesz belőle Duke Nukem...a Valve sosem csinált rossz produktumot az asztalra...nem fogunk bennük csalódni úgy érzem...
#22:nem hagynak ki semmilyen ziccert,csak arra is várnak hogy jöjjön be a Steam-ből is a pénz..és az eddigiből kaszáltak meg megy a Half-Life-ra...
bődület milyen lesz...könnyen lehet hogy ez lesz a legdrágább videojáték ami napvilágot lát...úgy értve fejlesztés alapján mondanom sem kell...
nyugodtan kérdezd vissza,joggal fogod tenni..szerintem akkor már meglesznek az első hírek..
23.
23.
Extol
Fenomenális! Látszik, sokat dolgoztak rajta.
22.
22.
shatterhand
Nem értem a Valve-t,hogy kihagy ilyen ziccert mint a HL3, de nem is mernék fogadni rá,hogy készül. Vagy hogy egyáltalán tervbe van véve. Lett volna rá bőven idejük és módjuk.
Majd 2év múlva visszakérdezek,hogy most akkor mi van a remélt szuperlátványos, nextgenen mindent vivő HL3-al?
21.
21.
Machiavelli
Jó reggelt GK-sok!
Nekem nem volt szerencsém az első játékhoz de kedves Yke5 barátomnál ki próbáltam a második részt és az valami eszméletlen jó volt! Nagyon hangulatos kis játéknak sikerült! Igaz hogy a mai napig a játékos világ egyik legnagyobb rejtélye és misztikuma övezi a Half-Life (episode???) 3 készítését, hogy egyáltalán neki fogtak-e már vagy még neki sem kezdtek, vagy hogy mit tervez a Valve egy ekkora címmel. Én mindenesetre szurkolok hogy ki jöjjön mert ez a játék körülbelül már olyan mint annak idején volt a Duke Nukem, hogy tízen pár évig kellett rá várni, viszont ezt nem cseszhetik el úgy! (Bár nekem az új Duke is tetszett, de ez már magán vélemény! :)
20.
20.
randall13
#10: Steamboxhoz is kelleni fog valami ütős exkluzív cím, és ha bármikor is lesz folytatása a HL-nek, akkor az biztos a konzollal együtt fog érkezni.
19.
19.
Yke5
#18: Teljesen egyetértek értek veled. Biztos direkt vártak a Next-gen re, már csak ez lehet a csúszás hátterében. Azt rossz kimondani, hogy még két év körül belül, de logikusnak tűnik.
18.
18.
Tücsök112
#14: higgyétek el,mindenkinek mondom,a nyakamat rámerem tenni hogy lesz
Half-Life...
méne lenne?szerintetek úgy lesz vége a sorozatnak hogy meghal Eli?
azt hogy *SPOILER* nem is kell kiírnom mert a világuniverzum összes gamere tudja hogy miről beszélek...
rengeteg kaszál belőle a Valve...az utóbbi időkben nem sokat hallottunk róluk de most megint nagyot ütnek szerintem...hülyék lennének ha így hagynák...
már 2007 végén tudni lehetett hogy nem lesz kész...pedig akkora ígérték...viszont mondták hogy 2008-ban leleplezik az első "tudnivalókat"...és ott lesznek a kiállításon...a mai napig nem történt semmi...még a megjelenés elött úgy gondolták megcsinálják a játékot...de utána közbejött egy óriási gondolat,és a következő motorra,illetve generációra tolták...JÓL TETTÉK!
a mostani időszakot a Valve fogja elindítani... és tovább is folytathatják..mert régen azt nyilatkozták hogy lesz Episode Four is..de legyen már elöször Three..
Mondtátok hogy a next-gen már itt van mindjárt..ezzel énis tisztában vagyok..
csak én úgy állok hozzá hogy ez a hivatalos kezdés 1-2 év múlva lesz...mert a game akkor lesz next-gen játékélményhez hű...
17.
17.
kharami
HL filmet Gears filmet, Doom rebootot akarunk mert ez krva jó lett!:D
16.
16.
br1Koo
#10: Új CS biztos nem lesz, most jött ki a GO(ami egy rakat szar egy csepp cs hangulat nélkül).. A HL3 pedig ráér, mert eddig mindkét rész egyedi tudott lenni. Remélhetőleg készül a három és ha igen, akkor ugyanúgy minőséget kapunk.
15.
15.
Yke5
De jó volt megint hallani ezeket a klasszikus Half-Life hangeffekteket, és átérezni a játék hangulatát újra. Ezek a fan videók tartják még bennem a lelket. És igen is, lesz Half-Life 3. Csak győzzük kivárni.
14.
14.
kirschakos
#10: Szerintem kár reménykedni, mert ahogy látom nem igazán erőlködnek. Ha akarnának újat, már szóltak volna róla. Én nem vagyok rajongója a szériának, de már nevetséges, ami a Valve és a Half-Life körül megy szerintem. Látom, hogy vannak, akik még hisznek a Half-life 3 jövetelében, de attól tartok nagyot fognak koppanni.
De, hogy a videóról is szóljak valamit: egész jó:) A vége poénos volt. :)
13.
13.
kopic
12.
12.
mestermagyar
#11: Hát a grafika kövi genes lesz, de a játékmenet még sok helyen mindig megragadt ugyanazon a szinten. Na, ha abból lesz köv gen, benevezek. :)
11.
11.
NECROMORPH
#10 Pár éven belül jön a generáció váltás??? Jó reggelt! Az év végén érkeznek az új generációs konzolok, ha minden igaz. Má jó lenne valami Hálf Lájf rész, mert az elõdök szerintem mindenkiben mély nyomot hagytak.
10.
10.
Tücsök112
reális....
aki ért a videojátékokhoz és ép ésszel gondolkozik az tudja hogy az új Half-Life a következő generációra jön...minden korszakot a Valve robbantott ki...lásd 1998:Half-Life,2004:Half-Life 2,és a mostanit is ők fogják elkezdeni...az új résszel...pár éven belül jön a generáció váltás...PS4 és XBOX ONE...
bejelentették hogy készül a Source 2 Engine...azt szerintem egy Counter-Strike játékkal fogják majd debütáltatni...aztán meg jön rá a várva-várt Half-Life...
egyértelmű...kijönne megint egy olyan epizód amiben a Source Engine dolgozik az maga az égetés és elavultság lenne a javából...2017 elött jósolom a megjelenést!
9.
9.
Stranger
#6: "Minek pumpáljanak pénzt a Half-Life következő részének fejlesztésébe, ha egyébként is dől a pénz a steamből?"
Há csak mer! Hogy növelje a hírnevét és az is biztos, hogy visszajön a fejlesztési költség... egyszerűen semmi se szól az ellen, hogy ne nyomassák a Half-Life részeket. Vagy ez is egy fajta marketing? Jól fog tűnni a gamer oldalak címlapján "20 év után végre elkészült a Half Life 3!"
8.
8.
Gery8922
lehetett volna jobb
sokkal
7.
7.
Dreadlox
nagyon fasza:D fölleg a vége:D
6.
6.
dBLOOD
#4: A Valve már rég nem az a cég amelyik annak idején felkapott egy független demót meg a fejlesztőit, és megcsinálta belőle a Portalt. Minek pumpáljanak pénzt a Half-Life következő részének fejlesztésébe, ha egyébként is dől a pénz a steamből?
5.
5.
Tücsök112
húúhhh ez elég jó volt,ami nem tetszett az a szinkronhang...meg amikor a fűrész nem is megy olyan nagy erővel mégis átvágja a Combine testét...
4.
4.
JBoy
Hát ez odab@sz. És tényleg... :)
Nem mellesleg a videó nézettsége már most elérte az 1 milliót. A Valve miért hagy kikopni egy ilyen címet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...