GC 2013: Jön az ingyenes LittleBigPlanet Hub

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Íme, a beígért LittleBigPlanet-bejelentés a Sonytól. Habár nem a harmadik résszel van dolgunk, hanem egy ingyenesen letölthető játékkal, amely a rajongók által készített tartalmakra építkezik.

A LittleBigPlanet Hubot a PSN-ről tölthetjük le még az idén. A játék egyfajta free-to-play kivetülése lesz a jól ismert univerzumnak és annak összes "csodáját" tartalmazza majd. Rengeteg ingyenes és exkluzív pálya vár ránk, de némi pénzmagért cserébe a LittleBigPlanet első és második részének kínálatát is magunkévá tehetjük.

A LittleBigPlanet Hub célja az, hogy egyesítse a sorozat körüli összes tevékenységet PlayStation 3-on. Alapesetben a LittleBigPlanet első és második részének első világát érhetjük el, ami összesen 16 pályát takar. A Create módhoz viszont korlátlan hozzáférésünk lesz, így mindenki megalkothatja saját pályáját, amit aztán megoszthat a közösséggel.

Hetente frissülő gyűjtemény, jelen pillanatban 500 pálya vár ránk. Szintén minden héten új kihívásokkal nézhetünk szembe.

Ha az első két rész már a gyűjteményünk részét képezi, akkor profiljainkat importálhatjuk a Hubba és minden olyan extra, amit már megvásárolhatunk, automatikusan elérhető lesz a számunkra.

6.
6.
Ra1D3n
Ha fizetnének se tölteném le :). Nem értem a felhajtást ennél a címnél...
4.
4.
Unknown
Ha egyesíti az összes részt akkor lesz benne carting is ?
3.
3.
#2: Ha kiadnák PS Vitára, én biztos vennék egyet.
2.
2.
RangerFox
Ha kiadnák PS Vitára is, az jobb lenne mind a Vita mind a ps3 tulajok számára: A PS3-asok játszhatnak a vitás LBP pályáival míg a Vita tulajok meg az LBP 1, 2 pályáival. Amúgy jó elgondolás de azok a fránya "mikrotranzakciók mindenhova" üzletpolitika....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...