GC 2013: Mobilokon támad fel a Dungeon Keeper

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Évek óta könyörögnek a rajongók az EA-nek, hogy nyúljon hozzá a Dungeon Keeper-sorozathoz, és tessék, megtette! Más kérdés, hogy nem éppen úgy, ahogy azt vártuk: az új játék kizárólag mobilokra jön.

Az Electronic Arts bejelentette az új Dungeon Keepert, ami tulajdonképpen az eredeti játék rebootja lesz iOS-re és Androidra. Túl sok infónk sajnos nincsen róla, annyi biztos, hogy a Mythic stúdió vezényli a munkálatokat, továbbá PvE és PvP egyaránt lesz a játékban. A játékmenet látszólag nem változott számottevően, a grafika viszont más lett:

17.
17.
B-Bird
#16: Emlékeim szerint a '90-es évek közepén még elég gyér kis hangfalaim voltak, ahogy a pc-sek nagy többségének is, meg aztán akkor még mindig az SB compatible kártyák mentek. Ahhoz képest most egy pad gyönyörűen szól. :-) Amúgy feltételezem, hogy a rajzfilmesebb grafikához rajzfilmesebb zene is fog járni. De nem félek, örülni kell, hogy jön ki ilyen is, ilyen gépekre. Ha sok eladás lesz, EA látni fogja benne az üzletet, és lépni fognak.
Meg aztán Civilization is kijött mobilokra, padokra. Elég jó is lett, pedig az is butább és rajzosabb volt. Meg volt már egy Pirates, Sim City...
16.
16.
Quent1n
#13: Hát egy mobilos játéknál nem sok esélyt látok olyan hanghatásokra mint PCn :)
15.
15.
Ruga
Latom megy az anyazas, tok foloslegesen.. :)
Nekem anno kimaradt, ezert pont orulok ennek a verzionak!
Nem tudom milyen volt az eredeti hangulata/grafikaja, de ez marha viccesnek tunik. Ha az a cel, hogy az ifjabb korosztalyt kiszolgaljak, akkor ez be fog jonni, szerintem pont a humor iranyaba toltak, es az jo!
14.
14.
temes69
dögöljön meg az EA! ezt nem hiszem el! megalázták DK-t! hát hogy néz ez ki?? inkább adnák ki a régit csak felturbózott grafikával.
13.
13.
B-Bird
#12: Elbúcsúzunk? A hangokat még nem is láttuk... :-))
12.
12.
Quent1n
Egy újabb klasszikus leköpködve, ügyesek! ... Semmi köze ennek az igazi DK-hoz.. Simán lenne potenciál egy igazi folytatásban csak hát már megint az a rohadt pénz.. Fogjuk a nevet csináljunk belőle valamit mobilra aztán csörög a lóvé, hurrá.. Mert a régi fanok azok úgyis android userek tuti megveszik.. Még be is fog jönni nekik attól eltekintve, hogy ilyen mérhetetlenül béna és kicsit sem DK látványvilággal adják ki.

B-Bird: Nem arra mentek de az még most is ütősebb ennél. Annak atmoszférája, szaga van. Már korában sem feltétlenül volt hűdeszép játék a DK de a megvalósítás valami elképesztően hangulatos lett szinte ott érezte az ember magát. Persze ebbe a hangoknak is nagy szerepe volt. Na hát ezektől a dolgoktól most elbúcsúzunk.

SupahUbuntu: Mobilra is meg lehetett volna ezt csinálni úgy, hogy méltó legyen az őshöz legalább hangulatában.
10.
10.
Necreon
Nem is bánom, azért ha ennyi év kihagyás után még is én képes voltam beszerezni egy androidos telefont (megjegyzés: nekem a telefon pár héttel ezelőttig TELEFONÁLÁSRA kellett semmi másra), akkor azért talán már eléggé elterjedt platformok ezek ahhoz, hogy ne köpködjenek a rajongók a döntés miatt.

@4 Egy mobil kijelzőjén kétlem hogy akkorában látnád ezeket a képeket mint itt :).
9.
9.
Claymen
jó, jó... de ez nem Dungeon Keeper...
8.
8.
B-Bird
Szerintem nopara a gyermeteg grafika. Régen sem igazán a realisztikus ábrázolásra mentek...
7.
7.
Nem tudom miért kell leszólni, amikor szerintem pont ilyen játékok kellenek egy mobilra. Csak hát EA, aztán gondolom mindenért fizetni kell.
6.
6.
mestermagyar
#4: Nem látod mi van a bal alsó sarokban? Akiknek ez a hivatásuk, azoknak a játékát miért szólod le? :D
4.
4.
hurkagyurka2
Hát ezt most miért kellett... Tiszta gyermeteg lett a grafika :(
2.
2.
ilor14
Jöhetne egy folytatás is már :) Tudom,hogy lesz egy játék ami dungeon keeper lesz csak más néven :D De valódi folytatás kellene...
1.
1.
Sun9us
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...