GC 2013: Multi is lesz a Beyond: Two Soulsban

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 22.
  • Hír
Link másolása
David Cage az idei Gamescom kapcsán bejelentette, hogy kétfős kooperatív mód is helyet kap a Beyond: Two Soulsban, nevezetesen a Dual Mode. A második játékos egy okostelefonon, vagy tableten nyomul.

Amikor egyedül játszunk a DualShockon, akkor válthatunk a játék hősnője, Jodie és a lányhoz köthető szellem, Aiden között. A Dual Mode-ban azonban ez utóbbit az egyik cimboránk, barátnőnk, anyukánk fogja irányítani egy okostelefon, vagy egy tablet segítségével. Egyidejűleg két szereplő nem mozoghat a képernyőn, amikor valaki Aidennel nyomul, addig a Jodie-t irányító emberke vár egy kicsit.

A mobileszközökkel való móka David Cage szerint úgy fog működni, ahogy az elvárható. Az alkalmazást egyébként Beyond Touch néven emlegetik, s ahogy a címe sejteti, teljesen az érintőképernyős irányításra lesz kihegyezve, minden utasítást elvégezhetünk a segítségével.

A Dual Mode nem teljesen kooperatív mód, inkább valami arra emlékeztető mulatság, ettől eltekintve hasznos fícsör lehet. A Beyond: Two Souls október 11-én jelenik meg PS3-ra.

8.
8.
simon 555
Ezt még a GTA5-nél is jobban várom:)
Hihetetlen, hogy a Quantic Dream mit össze tud hozni. Remélem már dolgoznak egy PS4-es játékon is.
7.
7.
Yanez
Akár jó lesz ez a "co-op", akár nem, a játék úgyis nagyot fog ütni!
6.
6.
KeXxX
Nem kéne bele.. inkább valami DLC jöjjön hozzá mint multi.
5.
5.
B-Bird
Írtak pár sort egy érdekes ötletről és a "nagy szakik" már meg is mondják, hogy bukta, szar, hülyeség, nem értenek hozzá, stb. :-)
De ez hogy is fog kinézni a valóságban, hogy fog működni pontosan, esetleg prezentálása egy videóban... minek az, hurrogjuk le jó előre most azonnal, nem? :-)
4.
4.
Bagwell
Jó lesz a játék, csak ez fölösleges volt bele.
3.
3.
EBR2000
Ez így még elviselhető és talán még hasznos is. Csak nincs sok értelme. Ebben a játékban egyáltalán nem kell erőltetni ezt. Viszont a játék sikeres lesz és jó az tuti!
1.
1.
RangerFox
Szerintem ez így ilyen formában teljesen értelmetlen. Inkább egy "valódi" Co-op-ot raktak volna bele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...