GC 2013: Részletek a F.E.A.R. Online-ról

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 23.
  • Hír
Link másolása
Befutottak az első konkrét információk a F.E.A.R. Online-ról. Mint tudjuk, a horrorsorozat következő része a multiplayer örömökre koncentrál, ráadásul free-to-play modellben játszható.

A játékot a koreai Inplay Interacitve készíti. A történet szerint a F.E.A.R. erői kivizsgálják az Armacham Technology Corporationnál történt baljós kísérleteket, ám nem várt ellenállásba ütköznek. A F.E.A.R.-katonák az ATC biztonsági személyzetével csapnak össze - e két frakció valamelyike mellett tehetjük le a voksunkat, csapatalapú multis küzdelmekben vehetünk részt. 

A korábbi F.E.A.R.-játékok ismerős arcai is visszatérnek, beleértve Point Mant és Michael Beckettet is. Ami a játékmódokat illeti: lesz itt Deathmatch, Team Deathmatch, Demolution, a F.E.A.R. 3-ból ismerős Soul King és Escape mód. Az új játékmódokhoz tartozik az Armored Front, amelyben a stratégiailag fontos pontok birtoklásáért és megtartásáért küzdünk majd, hasonlóan a Call of Duty Domination módjához. Minden csapatnak lesz egy mechája, amivel szépen lehet aprítani.

A megjelenési dátum még nem ismert.

Update! Négy screenshot is beesett a játékról:

3.
3.
Dreadlox
büdös nagy pay to win lesz az egész!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...