Érkezik a Halo 4: Game of the Year Edition?

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 27.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy néz ki, hogy az ősz folyamán egy minden földi jóval megpakolt Halo 4-kiadás lát napvilágot, persze csak akkor, ha a szóbeszédek igazak. Lassan egy éve jelent meg Master Chief legutolsó kalandja, időszerű lenne.

Tavaly ősszel jelent meg a Halo 4, ám azóta számos DLC látott hozzá napvilágot. Ha valaki most akarná megvenni a címet, alaposan megizzadna, mire összegereblyézné hozzá a meglévő kiegészítőket. A jelek szerint a Microsoft a leendő tulajok segítségére siet és egy olyan kiadást tesz elérhetővé, melyben az alapjátékon kívül az összes letölthető tartalmat is megtaláljuk.

A hírt az IGN szellőztette meg. A magazin egy névtelen forrástól származó fotóra támaszkodik. Ezen jól láthatjuk, hogy a Halo 4 Game of the Year Edition 49,99 dollárba kerül majd, ám ha minden darabját külön vásárolnák meg, akkor 80 dollárt kéne fizetnünk.

A kiadás tartalma:

  • Halo 4 alapjáték
  • Spartan Ops Season 1
  • War Games Map Pass
  • Halo 4 Champions Bundle
  • Az előrendelők és a speciális kiadás tulajdonosai további extra tartalmakat kapnak


A Microsoft még nem erősítette meg a GOTY-csomag hitelességét.

17.
17.
Dreadlox
16.
16.
Gamerdavid
Jó csomag és ahogy nézem 50 dollár az nem lehet olyan halálos összeg.
13.
13.
UrbyG
Egyébként nem rossz a Halo 4... sokan panaszkodnak rá, de ahhoz képest ahogy el lehetett volna szúrni, főleg, hogy átkerült a Bungietól a 343 Industries hoz még elég jól is sikeredett!. Sőt nekem kimondottan tetszett, a single rész habár kicsit monoton volt, de a világ hangulata és a történet elvitte a hátán. Kinézetre meg abszolút felszárkózott a Halo is, mert az Xbox hardwareéhez képest szuper jól fest! :)
12.
12.
UrbyG
#10: Én nem rég vettem elő megint és éppen annyira nem rossz a multija! :) Nem hozza a Bungie által fejlesztett Halo multiplayerek szintjét, viszont egyáltalán nem rosz, ha kicsit másra vágysz mint a Cod vagy BF multi akkor tökéletes szórakozás! :) Azon felül meg ott van a Spartan Ops ami 10 epizódbol epizódonként 5 chapterből áll. Minden epizód kb. 15-20 perc soloban szóval azzal is el lehet szórakozni plusz tolhatod co-op ban is! :)
11.
11.
TheSection
#10: Szerintem a multija is nagyon jó. Nem egy BF3, de el lehet vele lenni. :)
10.
10.
kopic
#9: XD
Egyebkent Drakomentol kerdeztem, de nem baj, hogy te is leirtad azert a velemenyedet a H4-rol.:)
De a multi szted miert lett fos, letudnad irni reszletesen ? En arrol nyilatkozni nem tudok, mivel nincsen Live tagsagom.:S
9.
9.
supair
#8: A világ,a történet maga a single nagyon tetszik.Valószínű meglesz az ötödik rész is.
De a MULTI EGY NAGY FOS!
Most a Reach-el multiplayerezek.
Talán a Titanfallig?:-)
5.
5.
SSJ Gábriel
Add hogy ez kijöjjön PC-re is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...