Nem lesz évente jelentkező sorozat a Battlefield

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 28.
  • Hír
Link másolása
A DICE nem akar és nem is tud évente új Battlefieldet készíteni, és az Electronic Arts szerint ez jól is van így: mostantól a Titanfall és a Star Wars: Battlefront válthatja majd az aktuális BF-et.

Nem jut a Call of Duty sorsára a Battlefield, Patrick Bach vezető producer a VideoGamernek mondta el, hogy nem tudnak évente új epizóddal előrukkolni. Igény állítólag azért lenne rá, Bach szerint elég megnézni a Battlefield 3 sikerét és a rajongók kitartását: a játék két évvel a megjelenése után is népszerű.

És mintha összebeszéltek volna, Frank Gibeau, az EA Labels elnöke ezzel élesen egybevágó nyilatkozatot adott a CVG-nek: ő azt mondta, a Medal of Honor kiesése után sem lesz évente jelentkező sorozat a Battlefieldből, a tervek szerint a Titanfall, majd a Star Wars: Battlefront fogja váltogatni az aktuális BF-et. A Titanfall egyébként jövő tavasszal, a Star Wars: Battlefront pedig várhatóan 2015 nyarán érkezik.

88.
88.
CJgabor
9 hónappal később: BF Hardline bejelentve.
well done, EA
87.
87.
Pityi0488
Vannak magyar szerverek vagy egy nagy hülyeséget kérdezek bocsi de még nem gameltem rajta? Meg amugy honen lehet tudni hogy pro szerver?
86.
86.
#85: Akkor Team Fortress 2. Mivel az nincs Xboxra, akkor szerintem elég jó a BF is. De lehetőleg ne noob szerverekre menj.
85.
85.
Pityi0488
Nekem egy csapat alapú game-t vennék ahol pl kell egy nyeréshez a csapat segítsége.
84.
84.
#83: Az egyik legjobb. De ott van még a cod, a crysis és a halo, ha ilyen jellegű játékot vennél.
83.
83.
Pityi0488
Pl mondja már meg valaki a vitán kivül még soha nem toltal egyikkel sem (gondolok itt a Bf részekre) de van egy Xbox 360-om és szeretnék egy jót online gamet venni szerintetek ez a játék persze itt az új Bf 4 -re gondolok megéri-e megveni vagy inkább nézek valami mást? Elöre is köszönöm a válaszokat
82.
82.
Uhu123
FirstBfCommander... -nek részben igaza van a Battlefieldel kapcsolatban és az első kommentjei nem voltak alpáriak. Amikor jöttek a támadások, azokra reagálva ment át alpáriba.
81.
81.
LtK
#79: Megcsillant az értelem....
80.
80.
DON GONDOCS
counter strikeal kezdődött az első csapat alapú fps játék, amit a ötletesen kivitelezett pályák miatt népszerű még most is. a BF a hatalmas terep és járművek miatt. A codnak pörgős és intenzív multija miatt lett népszerű. Személy szerint swat és medal of honor multija volt első pozitív élmény.
79.
79.
ALpH4
dikk má a sok szájkaratéjós :D
a bf jó a cod elviselhető a counter stire szar és pont.
és az a kibaszot modencombat az egy nyavajás mod ként kezdte szal szar.
74.
74.
SLi
#71: simán lehet egy játék teljes értékű mert indie fejlesztés ez nem jelent semmit, az AAA másra vonatkozik.
73.
73.
SLi
#71: A AAA game, or pronounced "triple-A game", is generally a title developed by a large studio, funded by a massive budget.

These games will have a marketing budget in the multiple-millions of dollars, and are planned to earn out in excess of one million titles sold. Investors/publishers expect a multiple-of-cost return on their investment. In order to recoup general development costs, publishers will generally produce the title for the major platforms (currently Xbox 360, PS3, and PC) to maximize profits, unless it is a console exclusive, in which case the console maker will pay for exclusivity to offset the loss of potential profit to the developer.
71.
71.
mestermagyar
#70: A minecraft is 0 fejlesztési költségü játék, akármelyik bf-hez képest, mégis teljes (és nálam a top 10-ben biztos szerepel) értékü. Ez az AAA elnevezés hülyeség.
64.
64.
Huntsman
#61: Az sajnos Wolfnak nem fog menni, mert jihádozik. :)
63.
63.
Gamerdavid
#62: Apokalipszis!!!
Bár addigra szerintem FirstBfcommander........................................... lesz a neve.
Lehet hogy meg akarja dönteni seggeszki rekordját.
62.
62.
kopic
#59: Akkor mi lesz a BF4 tesztjenel ?!:O En mar elore felek !:/
57.
57.
kopic
FirstShitCommander mar hianyoltalak..... -.-
55.
55.
kopic
von_Wolf. hol vagy mar ?!:P
44.
44.
Huntsman
Commandernek van igaza a Bf-el kapcsolatban, mégha alpárinak tűnnek egyeseknek a kommentjei, akkor is.
40.
40.
taurenshamanlvl60
#39: well, hello there gorgeous
37.
37.
Ghost26Dave
Commander 9x kommenteltél ide a 36 ból szép teljesítmény
36.
36.
Ghost26Dave
Nagyon okos vagy tudjuk
32.
32.
mestermagyar
#31: Jézus már 3x újraregisztrált? Észre sem vettem. :O
24.
24.
Zoom3r
#23: szerkeszt: Bf->titanfall-> Batllefront

Szerkesztés gombot kérem
23.
23.
Zoom3r
#21: Pedig elég valószínű, a BF 4 után a DICE a Battlefrontot hegeszti, az után gondolom újabb 2 év a következő BF rész hegesztése. 4 év már elég, hogy az ember ne csömöljön meg tőle. Persze az EA-ről beszélünk, bármi megtörténhet, de azért elég ésszerű ez a BF->Titanfall->BF-> ? Medal of Honor ?-> BF sorrend. 2 év játékonként manapság átlag egy fejlesztőnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...