Bemutatkozik a Dragon Age Keep

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy néz ki, a BioWare megtalálta a módját, hogyan lehetne átcipelni a mentéseinket a jelenlegi generációs gépekről a next-genekre: a Dragon Age Keep keretein belül kell majd beállítanunk mindent.

Bár egy-egy platformon magától értetődik, hogy átvigyük a játékunk mentéseit a folytatásba, a Dragon Age: Inquisition esetében már közel sem lesz ilyen egyértelmű a dolog: miután a játék már nemcsak PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni, hanem PS4-re és Xbox One-ra is, elképzelhető, hogy a játékosok egy része egy teljesen másik gépen folytatja a játékot. Illetve maga a motor is változik, ami megint nehézségeket jelent.

A BioWare most egy kevésbé körülményes, ám ugyanakkor nem is annyira elegáns megoldással állt elő ennek áthidalására: a Dragon Age Keep egy alkalmazás lesz, amiben a játékos maga állíthatja be, szabhatja testre az elmúlt két játékban történteket - ergo a fontosabb és a folytatás sztorijára kiható döntéseit manuálisan kapcsolgathatja be az új részben.

A kezdetben a weben bemutatkozó program kísérletezésre is lehetőséget ad, elvégre anélkül "dönthetünk másképp", hogy ehhez végigjátszottuk volna a korábbi részeket - a BioWare szerint pont annyira változtathatják meg a játékosok Thedas világát, amennyire akarják.

A Dragon Age Keep még az Inquisition megjelenése előtt elrajtol, a bétájára itt tudtok jelentkezni. A BioWare egyébként még foglalkozik a kérdéssel, hogyan tudná megoldani a mentések tényleges átemelését is.

5.
5.
leviske
Egyszerre sírok és nevetek. Sírok, mert tartok attól, hogy az apró lépéseket nem lehet majd megválasztani, csak elnagyoltan, mint a ME3 PS3-as képregénye esetében és ez gyakorlatilag annyit tesz, hogy semmit se ér. Persze Leliana halála se számított az első részben, de legalább az illúzió megvolt.

Viszont nevetek, mert így nem kell várni egy modder ügyeskedésére, ha új utakat akarok kipróbálni anélkül, hogy végigtolnám megint az egész sorozatot. És így arra is lesz esély, hogy ugyanezt más fejlesztők is átveszik.
2.
2.
BrockSamson
Heh, ehhez mondjuk jo lenne emlekeznem melyik karimmal egyes vegigjatszasok alkalmaval mindket jatekban milyen donteseket hoztam. Bevallom ez fejbol nekem nem fog menni. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...