GRID 2 - tölthető a Demolition Derby

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 4.
  • Letöltés
Link másolása
A Demolition Derby egy új játékmód minden GRID 2-tulaj számára. A roncsderbit egy ingyenes DLC formájában tehetjük magunkévá - PC-n és Xbox 360-on már most, a PS3-asoknak még egy hetet várni kell rá.

Végre a GRID 2-játékosok is belekóstolhatnak a Demolition Derbybe. Ráadásul egy centet sem kell leszurkolni érte, elvégre egy ingyenes DLC-vel aktiválható. A Codemasters szerint a rajongók követelték vissza a játékmódot, az angolok pedig ennek eleget tettek.

A detroiti Demolition Derby stadionban nyomulhatunk, annak is kétféle elrendezése létezik. Hatalmas ugratások, porrá zúzott verdák jellemzik a játékmódot, melyet single-ben, osztott képernyős módban vagy az online multiban is kipróbálhatunk 12 résztvevővel.


Az új módhoz egy friss autó is dukál, ami pont a roncsderbihez készült, ez a Jupiter Eagle Ray Mk 5, de a meglévőket is felcicomázhatjuk egy sor új testre szabható festéssel. A csomag PC-n és Xbox Live-on már elérhető, a jövő héten érkezik a PSN-es változat.

7.
7.
mester26
mintha ez nem egy nfs játék híre lenne :)
értelmetlen vitázni ezen "csillogott a francokat" de azért leírod ugyan azt mint az előtted szóló :D
eléggé ízlés-kor függő kinek mi tetszik
mwben nekem az tetszett [mint az akkor elérhető játékokkal ellentétben]
szabadon mehettél bármerre grátiszként még zsekákat is kaptál a nyakadba
tény hogy vettek is el az előző nfs széria pozitív dolgaiból is pl tunung
5.
5.
Dester
#1: (Zárójelben: nem akarok beszólni, de túl fiatal vagy, ahogy megnéztem az adatlapod. A megjelenésekor az első és a harmadik rész kenterbe vert mindent, a harmadik részt még bő 10 éves korában is elővettük lanpartykon. A Most Wanted és azóta megjelent részek már nekem sem tetszettek, olyannyira, hogy az újakat már le se töltöttem, nem hogy megvegyem, de a "hősidőkben" még bizony csillogott az NFS széria.)
3.
3.
hakydakillah
Még szép, hogy követeltük a derby részt. Grid1-ben szenzációs volt, főleg a versenyek. Multiban a derby szobák non-stop megteltek. Azért, hogy változatosabb legyen a játék, ennek már eleve benne kellett volna lennie. Viszont ez csak stadion, én derby pályákat vártam tőlük, de hát ingyen van, és jobb mint a semmi :-)
2.
2.
mester26
Hát ez nem rossz dolog... flatoutban is ellehetett baromkodni a derbivel multiban
azért nekem az nfs mw is ott van a kedvencek között

Ebbe a grid 2őbe sajnos az nem tetszett hogy multinál elég sokat várakoztat
és az 1nél megszokott pl 100körös versenyet se nagyon találtam csak az ilyen 2-3perces 1-3körösöket ami után jött 1:00-1:30 várakozás emiatt nem is nagyon játszottunk vele :| [mondjuk friss állapotban próbáltuk azóta lehet változott!?]
pedig maga a játék jó...

[pár év után rájöttem hogy van itt nekem regem is :D]
1.
1.
Ecneb
Egyik kedvenceim közé tartozik, jobb mint az nfs széria bármelyike.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...