Négy új videó érkezett a DriveClubról

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 6.
  • Videó
Link másolása
A Sony megkezdte a Gamescomról származó látnivalók felpakolását az internetre, ezúttal kifogástalan minőségben csodálhatjuk meg a DriveClub játékmenetét. Négy verdát csodálhatunk meg éles körülmények között.

Habár a kanadai pálya szerepel mind a négy videóban, szerencsére eltérő napszakban csodálhatjuk meg a fás-hegyes helyszínt, így kellően változatos. Négy verda hasítja az országutat: a Mercedes-Benz SLS AMG Black Series, a RUF RT12 R, az Aston Martin Vanquish és a Maserati MC Stradale. Kifogástalan minőségű, 1080p-s felbontású gameplay-özön:

22.
22.
crashpipi
Kár, hogy mindig ugyanezt a pályát mutogatják. Kb olyan, mint a Forza 4-ben a havas pálya. Az az egy volt a legszebb, leglátványosabb, ott is azzal reklámozták csak. Remélem itt sem lesz tele egyhangú untig ismert versenypályákkal, hanem legalább ilyen szintű lesz mind! :)
20.
20.
simon 555
#19: És ki várt akkora ugrást mint a PS3/X360 megjelenésnél?
Szerintem aki kicsit is gondolkodott a témán az nem várt akkora fejlődést.
Csak bele kell gondolni. A PS3/X360-nál az SD konzolokról léptünk át HD-ra. Itt meg marad minden ugyan úgy, csak HD helyett FullHD lesz, de azt meg csak akkor veszed észre ha 1 cm-ről nagyítóval vizsgálod a pixeleket.
19.
19.
hurkagyurka2
#18 Miért, ingyenes a ps+? :) Amúgy ott a pont, annyi pénzért tényleg jó lesz ez!!! Csak az zavar, hogy igazából még semmi állkoppintóst nem láttunk az agyonsztárolt next-gen-től. Közel sincs akkora szint ugrás, mint anno a ps3/xbox360 premiernél. Inkább csak szintentartás ez, nem korát megelőző technológia. De ne legyen igazam, és minden amit eddig láttunk, csupán pre-alfa verziós videó legyen! (Ezeknek is ott a figyelmeztetés a kezdő képkckákon). Amúgy miért is ne kommentelgessünk hülyeségeket? Akkor min fogunk röhögni? :)
18.
18.
ikaralyos01
Akinek ez nem next-gen, vagy akinek ez túl arcade és szar a fizikája, vagy akinek ez csúnya...... Akkor az játsszon más régi játékkal vagy egyszerűen csak kommentelgessen itt hülyeségeket. Én inkább megjelenés napján elkezdek vele játszani és ha szar akkor ott hagyom, ha jó akkor élvezem. PS+ al ingyenes. ;)
16.
16.
KőbányaKispest
Nem akarom nagyon én se bántani, de meg merem kockáztani, hogy a Shift2-vel vetekszik grafikában, ami már most 2 éves game! Ez akkor hol next gen?
15.
15.
hurkagyurka2
Nem rossz, de ezt a grafikát tudta a jelenlegi generáció is szerintem... Lehet, hogy egy csomó plussz effekt, élsimítás, stb új, de ennél az őrült száguldozásnál úgysem tűnik fel senkinek... :)
12.
12.
greenmelon
#10: A mondatom első fele elsősorban a #6-nak szólt. :)
10.
10.
Josi21
#9: Nem bántani akarlak, csak érdeklődtem ! :D
9.
9.
greenmelon
Jól van, forgassátok ki a szavaimat, akkor úgy mondom, hogy a GT-hez hasonló fizikával rendelkező játékot.
8.
8.
Josi21
#5: Melyikre gondolsz Gt ? :D Az nagyon messze áll a szimulátortól, Boxon a Forza szimulátorosabb, de az sem szimulátor...
7.
7.
simon 555
#4: Nem is akar szimulátor lenni...
Egyébként meg akik voltak kint a gamescomon és próbálták azt mondják, hogy elég nehéz az irányítás.
6.
6.
Grabowsky30+
#5: Még egyet? Melyik az az egy?
5.
5.
greenmelon
#4: Minek csinálnának még egy szimulátort? Nem akarnak saját maguknak konkurenciát állítani...
4.
4.
Josi21
Fizika vetekszik egy csúzliból kilőtt faékével...na sebaj, videó elején ajánlott alsó korhatár is elboldogul vele ! Ezt a cél maximálisan teljesítették. :P
1.
1.
tomihools
Nekem kicsit olyan Test drive Unlimited-es a dolog! ami nem rosz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...