Fejlesztői naplón a Metal Gear Solid V

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 6.
  • Videó
Link másolása
Új fejlesztői napló érkezett a Metal Gear Solid ötödik részéből, a felvétel azt mutatja be, miként digitalizálták a sokakból felháborodást kiváltó szexi hölgyeményt, Quietet. Közben a Ground Zeroest is prezentálták a sajtónak.

Quietet Stefanie Joosten alakítja majd a játékban, Kojimáék természetesen motion capture-rel rögzítették a mozgását, és az arcát is bedigitalizálták - ez látható az új fejlesztői naplóban.

Kojima egyébként saját bevallása szerint is (egy azóta már törölt Twitter-üzenet árulkodott erről) utasítást adott a grafikusoknak, hogy a hölgyemény minél szexibb legyen, mire többen kifakadtak: mások mellett a 343 Industries dizájnere, David Ellis is úgy reagált, hogy ez "gusztustalan". A fenti videó végén látható: Quiet meglehetősen lengén öltözött, de itt van róla egy egész alakos kép, ez még jobban megmutat mindent.

Közben a Kojima Productions új, Los Angeles-i irodájában mutatták be a külföldi játéksajtónak a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes legfrissebb demóját. A Metal Gear Solid V előzményeit elmesélő anyagból csak egy picivel mutattak többet, mint amit korábban láthattunk, erről itt olvashattok bővebben.

40.
40.
Yanez
Én már a kvarcjátékok korától kockulok ezerrel és azóta, még csak félelmetes is belegondolnom, hogy mennyi játékkal játszottam életem során. Atari, Nes, Snes, Sega, Dreamcast, Gamecube, PS1, PS2, PsP, PS3, PSvita, PC-ezeken mind játszottam és ezeknek a nagyobb részén, több 100 game-t pörgettem ki. De egyet mondhatok nektek: ennyi game közül, mégis a Metal Gear széria lett az, amelyre úgy tudok tekinteni, mint a videójátékok Messiására!
Mindegyik MGS új színt vitt a játékok világába, kivéve a kézikionzolos verziókat. Ez az a játék, amelyet 1000-szer is ki tudnék tolni és mindig találnék benne valami új dolgot, lehetőséget, titkot, stb. Aki pedig jól ért angolul, azt minden alkalommal szédületbe ejtheti a hihetetlenül részletesen és nagy átgondolással létrehozott sztori. Ez már művészet! És higgyétek el, hogy nem egy fanboy beszél belőlem! Sok játékot szeretek, imádok, amelyekről ódákat tudnék zengeni, de ez itt, ez egy mestermű, ez több, mint egy videójáték! És biztos vagyok benne, hogy az új része sem lesz más. Azt kéne néznetek, hogy egy újabb ütős játékot kapunk, nem pedig azt, hogy az egyik csajnak kilátszik-e pinája, vagysem. Kojima mindent okkal tervez, erre majd emlékezzetek!
36.
36.
azureknight0715
huha itt sok embernél bajok vannak, de nagyon... Kojima az mgs-el szériával, mondhatni történelmet alkotott. Megalkotott egy hihetetlen jó világot, egy felejthetetlen főhőssel és lenyűgöző történettel. Az mgs széria már kinőtte magát. Ez már sokkal több mint egy videojáték. Még ő róluk lehetne mondani hogy nekik nem a pénz számít ha nem a játékuk, hogy minél jobb legyen.Nagyon sok energiát fektetnek arra hogy tényleg egy tökéletes játék legyen, mert nekik ez a céljuk és az igazság az hogy minden játék cégnek erre kéne törekednie. Naughty Dog, Rockstar, és akkor ide sorolom Kojima-t is. Ők azok akiknek még számít az hogy mit adnak ki a kezeik közül. Úgy hogy nem tudom milyen alapon megy a veszekedés, mert full értelmetlen. Az új rész is, megmerem kockáztatni hogy saját műfaja tekintetében tökéletes lesz.
27.
27.
Gery8922
#25: A MGS az utolsó japán cím ami tartja a színvonalat de az nagyon szerencsére
a Final Fantasyt imádtam ma ey igányes sok pénzt bele ölő játék de engem már vissza taszít tele dobják hülye gyerekekkel annyi harcal hogy az életét elunja már az ember a resident is csúszik lefele a létrán a silent hill downpour is teli van bugokkal attól még jó játél segás alien colonial marinest meg se említsük
egy GEARS OF warral meg az ubisoft siker címeit már csak tényleg szinte már csak a MGS tudja le gyalázni
de az még nagyon
26.
26.
Gery8922
21.
21.
AK-87
Na lesz mire rejszolni a japcsiknak meg a többi kreténnek.Nem vagyok álszent nézek pornót de ezt nem értem más game-ekben sem.
16.
16.
Huntsman
Az egész alakos képen pedig Lara Croftot láthatjuk egy alternatív univerzumban, ahol még egy új harisnyára sincs pénze. :D
15.
15.
kopic
#14: Bar ennek a Quiet nevu karakternek en jobban odaporkolnek ! Dongetnem mint az allat !:D
14.
14.
Yanez
Nagyon király! Bár a rucija a csajszinak tényleg lenge, de Istenem, a játékot főleg hímnemű egyedek tolják! :D
Nagyon örülök, hogy ismét kapunk egy vérbeli MGS-t! A Peace Walker meg a Rising után már nagyon ideje volt!
10.
10.
KeXxX
9.
9.
EBR2000
Jó kis vidi!
Hát... Eldöntöttem hogy karácsonykor beszerzem a legacyt és a GTA-t... Szóval bepótlom a nagy hiányomat! Ez a rész nagyon megfogott. És a zene!
7.
7.
DollSyndrome
6.
6.
Raatkainen
„Utasítottam Jodzsit (Sinkava Jodzsi, a játék művészeti vezetője), hogy készítsen erotikusabb karaktereket, és megtette.” – tweetelte. – „A célunk, hogy kedveltek legyenek cosplay-körökben, és jól menjenek az eladások."
így talán érthetőbb kicsivel.
5.
5.
Raatkainen
A Metal Gear Solidot nem a jó csajok fogják azzá tenni ami:) De jöhetnek minden mennyiségben!
2.
2.
DON GONDOCS
Valami fantasztikus játék készül, csak győzzük kivárni, addig belefér még 1-2 blacklist végigjátszás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...